אפשר שוב לבכות???

ענבים2

New member
מקווה שהלכת לישון לבנתיים ועכשיו כמה דברים

בסדר, הוא עבר חדר רצית שיתרגל לחדר וכאלו אז התייחסת להכל. ויש לי קצת עצות. אני בגישה שאיתי בלילה לא משחקים. אם אני לא ישנה כמו שצריך אני נעשית מפלצת. ואם ילד לא ישן כמו שצריך אז הלמידה, הריכוז והגדילה שלו נפגעים. אבל בעיר בעיקר, אני נהיית בלי מצברוח. אז ככה : 1. ורא לך? שיקרא. כל עוד הוא במיטה. שיקרא עד מחר. ישתעמם וירדם. קם מהמיטה מסתובב וכאלו- או אז זה כבר סיפור אחר. מחזירים למיטה- בפנים חתומות. בלי מילים ובלי כעס ובלי צחוקים. שני לילות לבנים- מובטחים. אבל כאן- נכנס הסוד שלנו :) לך יש קפה (אם את שותה..) ולילד לו. הוא צריך לחיות רגיל למחרת היום- למרות שלא ישן טוב. קם בשעה הרגילה, הולך לגן רגיל- ומבקשים בגן שישן קצת פחות. בערב עצבני קצ? לא נורא. ילך לישון בשעה הרגילה. יהיה לו פחותכוח לאקשן. ירדם כמו שצריך. וזהו. כמה ימים (מנסיון) אם עושיםאת זה כמו שצריך, זה פשוט נעלם. אצלי הגברת ראשונ- הפנימה יחסית מהר. אחת לכמה חודשים היא בודקת אם זה עדיין זה רלוונטי... לילה טוב לשלושתכם ולזה שבדרך.

עדכוניישן

*** מרפי לך **** אז הכנתי מונולוג לפלפל למה הוא צריך לקום לפלפל בלילה. דווקא אמר בסדר עוד לפני שסיימתי אותו, אבל נכון שזה ברור שבכל זאת סיימתי?!
בכל אופן, (אמרתי כבר מרפי לך?!) מאז פלפלוני ישן לילה רצוף וכלל לא קם... אז תודה לכל המשיבות. *** מרפי דיר באלק ***

נושי 14

New member
חייבת לשאול

3 בלילה, הבית חשוך, הילד קורא לכם, אתם מתעלמים עד שהוא נרדם בחזרה ? לי בתור מבוגר קצת מפחיד לשכב ערה באמצע הלילה כשהכל חשוך ויש כל מיני רעשים, אז כשאני חושבת על אחד מהילדים שלי במצב הזה. אני מעדיפה להיות לידם עד שירדמו. בזמנים קשים (כמו השבוע האחרון בו הגדול שלי חולה ומתעורר כל לילה) אני פשוט לוקחת אותו אלינו למיטה וכולנו חוזרים לישון (אני גם עושה את זה בלי שהם מתעוררים כשאבא שלהם בחול וזה בעיקר כי לי יותר נעים). לגבי העצה השניה, לא עובד על כולם (כמו כל דבר). יש ילדים שכשהם עוברים את סף העייפות שלהם הם או נהפכים לבלתי נסבלים או נכנסים להיפר.

rnavina

New member
תלוי בתדירות

הילד גם יכול לפתח הרגל של התעוררות באמצע הלילה וקריאה להורים. זה לא מוצלח לכל הצדדים. גם הילד צריך לישון כמו שצריך.

ענבים2

New member
תלוי בתדירות

אצלנו יש אור קבוע, ואין חושך. יש 2 סוגי קיראות, אלו שאחת לכמה לילות- שהיא / הוא מבקשים עזרה אמיתית, ואז ברור שניגשים. ויש את ה"קרריאות מבחן" שבוחנים את סבלנותנו. בפעם הראשונה- עוד נניח, נקום. אבל אח"כ לא.

alonagol

New member
מהניסיון שלי

אני מאוד ממליצה לך - ואולי זה יישמע הזוי - מהרגע שהילד הבא ייוולד (בשעה טובה), שיישן בחדר השני. ככה עשיתי עם כל 3 ילדי, ולאחר חודשיים -ארבעה חודשים - שנת לילה מלאה!

למעלה