אפשר שאלון?

T A L 123

New member
חשבתי שלא

ככה בכל אופן זה בפורומים האחרים... חח אפחד לא קורה ולא מגיב כמו פה סתם כשמשעמם לי אני פותרת שאלונים חופרים כאלה

voodoo doll

New member
את חושבת שאת יפה? לא???!

אבל את אחת הבנות הכי יפות שאני מכירה :( [אל תשאלי איך הגעתי לפה ב1 בלילה.. פשוט נורא משעמם לי ואני לא מצליחה להרדם
]

T A L 123

New member
../images/Emo5.gifדיי נוווו זה כבר הפך להיות צומי

וזה לאאאאאאאאאאאאאא אז בואו כולנו נפסיק את הדיון הזה עכשיו!

Artk

New member
../images/Emo183.gif

שם: מי שיודע יודע מי שלא באסה גיל: 15 עוד מעט מקום מגורים: מי שיודע יודע מי שלא באסה take two מזל: דגים האם אי פעם עישנת? אולי האם אי פעם שתית אלכוהול? אולי האם אי פעם לקחת סמים? אולי האם אי פעם עברת על החוק? אולי P-: האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא, למרות שפעם ההורים שלי הכריחו אותי ללכת לחוג ג'ודו או משהו האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כל יום האם אי פעם בכית על מישהי? כל יום האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כל יום האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כל יום האם אי פעם שיקרת? כל יום חבר\ה: כל יום גובה: לא זוכר פירסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? יש מצב ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא נראה לי בימים אלו אתה מאוהב? לא נראה לי הדבר שהכי קשה לך איתו כרגע? בית ספר מישהו אחד שהיית רוצה להיות? כל מישהו שהוא אחרי צבא האדם האחרון שהתקשר אליך? מתחיל במ' האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: אני לא זוכר דברים שקרו יותר מלפני חצי שנה האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: מתחיל בל' המקום האחרון שהייתי בו: עדיף שלא תדעו הסטיה שלי היא: לישון תכונה טובה שלי: פרפקציוניסט! תכונה רעה שלי: פרפקציוניסט!!!! (סתם לא) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? יש מצב האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אולי האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? אולי האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? זקנה, כשהייתי בכיתה ד' ואפשר לומר שהיא עזרה לי יותר משאני עזרתי לה יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? פתטי - משפחה אכלת משהו לא כשר? יש מצב אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? ירוק אתה אוהב לענוד תכשיטים? o_O מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אמרתי למישהי שאני אוהב אותה רק בשביל שהיא תפסיק לזיין לי בשכל אבל זה לא עזר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 8 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? 1.1.07 התנשקת עם בן\בת אותו מינך? לעולם לא? חיבקת מישהו/י? היום אני חושב מישהו/י חיבק/ה אותך? היום אני חושב שתית משקה אלכוהולי? 19.12.06 תכף חודש השתכרת? 18.12.06 תכף חודש לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? לא זוכר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:40 מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אוכל" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מעניין אם יתנו לי להיבחן ביום שישי איזה כיתה את: ט' את חושבת שאת יפה? יש מצב את חושבת שאת צבועה? יש מצב את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: שונא/ת: מישהו מהכיתה אוהב/ת: כל מי שאני לא שונא מתגעגע/ת אליו: לא משנה הכי מצחיק: יולי תמיר הכי כיף לדבר איתו: אין לי מושג... יש לך פלאפון? מה זה פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? מה זה משנה איזה צלצול יש לך? צלצול מעצבן שהוא במקרה גם השעון המעורר שלי בשעת הצורך איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שהכנתי את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? כן זה יכול להיות מצחיק אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אולי איפה את רוצה פירסינג? גבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? קונה כרטיס טיסה ועף מפה מי האדם האחרון שדיברת איתו? מתחיל במ' מה את עושה עכשיו? מסנג'ר שאלון מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה הסרט האחרון שראית? משחק ילדים מה התוכנית האחרונה שראית? סאות'פארק מה הדיסק האחרון ששמעת? משהו של THE KILLERS האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא רציני שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? באיבר המין של אמא שלי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי... את מי מהפורום היית עושה? תפוז אנשים מודיע נוותר על התמונה כי אין לי כוח להעלות תמונה אבל אם מישהו ממש רוצה שיבקש במסרים ונראה כבר...

שם:

שם: גלעד גיל: 17 מקום מגורים: ת"א מזל: בתולה האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? אני מניח האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כן חבר\ה: לא גובה: 175 פירסינג: לא קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? אני חושב הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. התשובה למעלה מישהו אחד שהיית רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אליך? חבר האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: אממ.. לא זוכר האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: אחת המקום האחרון שהייתי בו: בי"ס הסטיה שלי היא: אני אוהב בנות תכונה טובה שלי: אני מאמי תכונה רעה שלי: ציניות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא, אבל ליקקתי לו את האוזן האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לצערי עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מי שבאה ברוך הבאה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? מי זוכר התנשקת עם בן\בת אותו מינך? חיבקת מישהו/י? השבוע אני מניח.. אנשים חברותיים מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? לא לבשת חצאית?פורים מתישהו קנית בגד? לפני כמה חודשים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אממ שיפרו לך את המצברוח? היום היום: באיזו שעה התעוררת? 7:20 מה/מי העיר אותך? הצלצול המעצבן בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? אעאעעאהאע מה היה הדבר הראשון ששמעת? תזיזי ת'ישבן מה היה השיר הראשון ששמעת? כנל מה אכלת? מנטוס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? צריך להספיק איזה כיתה את: י"ב את חושבת שאת יפה? לאחרונה קצת את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית?כן בזבזנית או חסכנית? בזבזן על דברים מפגרים בנאדם ש: כן שונא/ת: .לא יותר מדי כבר אוהב/ת: כולם מתגעגע/ת אליו: ר הכי מצחיק: אני הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני כמעט לא מתקשר, יותר SMSים איזה צלצול יש לך? מישל של הביטלס איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בדגדגן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? לוקח מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? כואב לי הגב את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? אנה בוטן מה התוכנית האחרונה שראית? אני שומע עכשיו את ליאור שליין מה הדיסק האחרון ששמעת? לד זפלין משהו האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? בקטנה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא את מי מהפורום היית עושה? לולי ---------- אני עם הכחול

BLecker

New member
כמה מתערבים שאף אחד לא יקרא את זה?

מההתחלה ועד הסוף
שם: טל ב. גיל: 19 מקום מגורים: זכרון/רמלה מזל: אריה האם אי פעם עישנת? נרגילה, חצי פעם האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם עברת על החוק? כן... האם אי פעם נשבר לך הלב? כן... האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן! האם אי פעם בכית על מישהו? אוקיי, מאז ומתמיד 2 השאלות הנ"ל מעצבנות אותי, אני מחרים אותם! האם אי פעם בכית על מישהי? !!!1 האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן! האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! האם אי פעם שיקרת? כן! חבר\ה: לא! גובה: גבוה מדי! פירסינג: היה, גבה... קעקועים: מחויבות גדולה מדי... ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? אמא! ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן! ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא! בימים אלו אתה מאוהב? אובסיסיבי נחשב? הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. מחר צבא מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אין תגובה האדם האחרון שהתקשר אליך? השתמשתי בפלאפון של אח שלי להתקשר אלי כדי לבדוק אם יש לי קליטה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: חן האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: אורי? המקום האחרון שהייתי בו: הבית, לפני זה בנימינה, לפני זה לוד, לפני זה צריפין הסטיה שלי היא: אוי, אתם לא רוצים לדעת...[מי שכן רוצה, שישאל בפרטיות, וגם אז לא מובטחת תשובה] תכונה טובה שלי: אדיב תכונה רעה שלי: אדיב מדי? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? אוי.. מיכה..;[ האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? אוי.. מיכה ;[ [וואי, עברו שנים!] האם צחקת על מישהו בעל מום? כן! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? התעצבנתי על המשקית וצעקתי עליה מול כל היחידה... עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אחרים. אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? כשאני לא אוכל לא מוצרי חלב ולא מוצרי בשר, קצת קשה, אבל אכלתי דברים שאין להם תוית כשרות שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא השתכרת עד אבדן חושים? לפני שבועיים! מה צבע החדר שלך? לבן אתה אוהב לענוד תכשיטים? היה לי פעם עגיל חישוק בגבהP: מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חיבלתי בכוונה באושר של אדם אחר
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? לא לפני 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? הממ.. זה היה אוקטובר? התנשקת עם בן\בת אותו מינך? חחחחחח שלוש שנים? חיבקת מישהו/י? לא משפחה? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל שתית משקה אלכוהולי? שישי שעבר השתכרת? לפני שבועיים =/ לבשת חצאית? לא היה לי העונג.. קנית בגד? עשרות שנים? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול שיפרו לך את המצברוח? יום שבת היום: באיזו שעה התעוררת? 9 וחצי(גימילם זה כיף!) מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "איי" (מים קרים)\ מה היה הדבר הראשון ששמעת? רדיו מהמטבח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר... מה אכלת? היום הכנתי לעצמי צהריים! אפונה וגזר ופתיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משנה איזה כיתה את: רב"ט את חושבת שאת יפה? סביר את חושבת שאת צבועה? לעיתים את חושבת שאת קנאית? דואג מתאים? את חושבת שאת קרצייה? דואג מתאים? את חושבת שאת עקשנית? דואג מתאים? בזבזנית או חסכנית? בסופי שבוע אני מתפרע[עד 100 לחמשוש] אבל רוב הזמן אני לא אוהב לבזבז כסף לריק בנאדם ש: שונא/ת: . אין כאלה אוהב/ת: יש הרבה כאלה! מתגעגע/ת אליו: א', לא ראיתי אותה מאז אוג'! הכי מצחיק: מוטי השוורצה הכי כיף לדבר איתו: יש מספר מכובד:) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישהו מסויים איזה צלצול יש לך? עכשיו יש לי את "בצהרי היום" של פורטיסחרוף! =) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של נץ :] את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? יש מצב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כ כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד! איפה את רוצה פירסינג? תחזירו לי את העגיל בגבה! אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? שומר אותם לשעת צורך מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי? מה את עושה עכשיו? יושב מול המחשב, וקר לי ביידיים את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? שאלה טובה.. מה התוכנית האחרונה שראית? ראיתי 'מלון בבילון' באקסטרה הוט, תוכנית חביבה... מה הדיסק האחרון ששמעת? דיסק שירים עבריים איכותי שהכנתי האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? חחח לא בעשר שנים האחרונות... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? רמלה! סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן את מי מהפורום היית עושה?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Innocence Lost

New member
קראתי הכל, חהחה

אין דבר כזה גבוה מספיק! אפשר לקבל פירוט על הסטייה במסנג'ר? ואני זוכרת תנשיקה שלך עם מיכה! זה באמת היה מזמן;[

ל א ק י

New member
הופה עכשיו אפשר לענות :O

שם: גיל: 17 מקום מגורים: מגדל העמק \ נשר \ עזה מזל: אריה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? לא ממש האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא נראה לי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא נראה לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? בלהגיד את זה? ישמצב, כשזה בצחוק חבר\ה: יש גובה: 169 פירסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? את שוקי ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? בטח, פתרתי מלא תרגילים בפיזיקה :| ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? 4 אגוזי בימים אלו אתה מאוהב? כן הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. ממ זה שאני ישנה היום בלי נתי :< מישהו אחד שהיית רוצה להיות? טוב לי עם עצמי האדם האחרון שהתקשר אליך? אמא האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: מי זוכר מה קרה לפני שנתיים האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: נתי המקום האחרון שהייתי בו: החדר שלי הסטיה שלי היא: נתי תכונה טובה שלי: אני מותק תכונה רעה שלי: אני גאון האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא שזכור לי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא נראה לי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של אנשים שחשובים לי אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? ורוד, בקרוב תכלת וקיר אחד מאופקט אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא כל כך מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לאיודעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שבת :[ איפה נתי התנשקת עם בן\בת אותו מינך? חיבקת מישהו/י? הרגע, את שוקי :| מישהו/י חיבק/ה אותך? שוקי חיבק אותי בחזרה! שתית משקה אלכוהולי? לאיודעת, שישי? השתכרת? לבשת חצאית? מזמן קנית בגד? מזמן :[ איזה שבועיים כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום שיפרו לך את המצברוח? כשחזרתי מהמקלחת ושוקי ישב על המיטה וחיכה לי כמו מאמי:D היום: באיזו שעה התעוררת? 10:20 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת? חופשת מבחנים. אפשר לחזור לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת? were'd you go שכחתי מי מבצע.. השעון המעורר מה אכלת? ממ משו כמו פשטידת אטריות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איך אני מבדרת את עצמי עד 6 בערב במקום הזה חוץ מללמוד? איזה כיתה את: ז' [באמאשלי..] את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים בזבזנית או חסכנית? גם וגם? בנאדם ש: שונא/ת: לאיודעת אוהב/ת: נתי מתגעגע/ת אליו: נתי הכי מצחיק: נתי הכי כיף לדבר איתו: נתי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא\נתי איזה צלצול יש לך? sum 41 - some say איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בפלאפון או במחשב? נתי עם שוקי \ רקע של XP את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? תלוי בתמורה לכמה כסף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן אלא אם כן זה בציניות איפה את רוצה פירסינג? בשום מקום אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? לאיודעת מי האדם האחרון שדיברת איתו? גליה מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון ואוכלת סוכריה על מקל של must את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? מ לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? האנטומיה של גריי כדי לראות אם הDVD קורא כתוביות כמו שצריך מה הדיסק האחרון ששמעת? לאיודעת האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא את מי מהפורום היית עושה? אף אחד? צרפי תמונה!

The Damned

New member
בואנה, אני זוכרת את הפעם הראשונה

שנתנו לכם לישון ביחד!
צעירים.

Innocence Lost

New member
יערה ונוי

שם:יערה ונוי גיל:15,18 מקום מגורים:טבריה מזל:גדי,דלי האם אי פעם עישנת?לא,כן האם אי פעם שתית אלכוהול?כן,כן האם אי פעם לקחת סמים?לא,לא האם אי פעם עברת על החוק?כן,כן האם אי פעם נשבר לך הלב?כן,כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן,כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן,כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן,כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן,כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא יודעות האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן,כן האם אי פעם שיקרת?כן,כן חבר\ה:לא,לא גובה:175,158 פירסינג:כן,לא קעקועים: לא,לא ב24 שעות האחרונות בכית?כן,לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן,כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן,כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא,כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא,לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא,כן בימים אלו אתה מאוהב?לא,לא הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?ביה"ס מישהו אחד שהיית רוצה להיות? לא,לא האדם האחרון שהתקשר אליך?נוי,סשה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו:ספספ,אורן האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר:קרן,אנסטסיה המקום האחרון שהייתי בו:אצל ספע הסטיה שלי היא:לדבר שטויות תכונה טובה שלי:לאדעת,יודעת לשקר תכונה רעה שלי:לאדעת,עקשנית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?כן,לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא,לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך?לא,בקטנה האם צחקת על מישהו בעל מום?לא,יכול להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן,כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא,כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?לא,כן אכלת משהו לא כשר?כן,כן אתה שומר כשרות?כן,לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא,כן השתכרת עד אבדן חושים?לא,לא מה צבע החדר שלך?אפרסק,בורדו אפרסק אתה אוהב לענוד תכשיטים?כן,כן מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?קרן אומרת שאני טהורה כמלאך,ממ להתחיל עכשיו? חחחחח באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?מתי שרוצים?,אין גיל מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?חצי שנה,3 שבועות התנשקת עם בן\בת אותו מינך?אף פעם,חודש חיבקת מישהו/י?עכשיו,עכשיו מישהו/י חיבק/ה אותך?נויההההה,יערהההההההההה שתית משקה אלכוהולי?עכשיווווווו השתכרת?אף פעם לבשת חצאית?ראש השנה לפני שנתיים,נויה לא אוהבת קנית בגד?ביום שלישי,לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?עכשיו שיפרו לך את המצברוח?עכשיו היום: באיזו שעה התעוררת?7,7 וחצי מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?אוףף בגרותתתתת, הלוווו מה היה הדבר הראשון ששמעת?קול של אמא,צלצול מה היה השיר הראשון ששמעת?ליבי נשבר של סינרגיה,צלצול מעפן של פלא מה אכלת?בערב אצל ספע המבורגר,עדיף לא לדעת איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה יהיה בבגרות,מה עושים היום איזה כיתה את:י"ב,ט את חושבת שאת יפה?לא,לאדעת את חושבת שאת צבועה?לא,לא את חושבת שאת קנאית?לא,קצת את חושבת שאת קרצייה?כן,לא את חושבת שאת עקשנית?לא,כן מאוד... בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אממ כל מיני,אין אחד ספציפי. אוהב/ת:כל מיני:p מתגעגע/ת אליו:לחיפאים,ללנה הכי מצחיק:נויה-קרן,לאדעת הכי כיף לדבר איתו:הרבה אנשים :D יש לך פלאפון?כן,כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין ספציפי איזה צלצול יש לך?תראי זה אני של סינרגיה,גיוין אפ טו מי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הצופי ים, עלה את רוצה להיות זמרת?כןןן:(,לא את רוצה להיות שחקנית?כןןן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת?ברורררר,למה לא? אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן,כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן,בדר"כ איפה את רוצה פירסינג?יש לי איפה שרציתי,לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם?המון דברים,אחשוב על כך מי האדם האחרון שדיברת איתו?נויהההה,יערהההה מה את עושה עכשיו?ממלאות ת'שאלון מפגרים..... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כןןן מה הסרט האחרון שראית?מישהו לרוץ איתו מה התוכנית האחרונה שראית?השיר שלנו,לחיי האהבה מה הדיסק האחרון ששמעת?של דנידין,לא זכור האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות?כן,כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא,כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא,לא בנית טירה מחול?ברוררר היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא זכור לי,כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא זכור,יש מצב את מי מהפורום היית עושה?נוי אומרת שאותי למרות שאני לא בפורום התשובות הראשונות הם של יערה והשניות של נויה ואם יש תשובה אחת זו תשובה משותפת
תהנו

למעלה