../images/Emo13.gif
שם:שחר גיל:19 מקום מגורים:זכרון מזל:מאזניים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? כן האם אי פעם עברת על החוק?כן האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי?לא האם אי פעם שברת למישהו את הלב? מישהי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת?כן חבר\ה: אין גובה: 181 פירסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?.טירונות
מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אין האדם האחרון שהתקשר אליך? לא משנה האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: אין האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: אין המקום האחרון שהייתי בו:חנות משקפיים הסטיה שלי היא:שקיות של חוסר שינה מתחת לעיניים ועצמות לחיים גבוהות תכונה טובה שלי: הכל תכונה רעה שלי: אין האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? לבן אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אוהו
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שרוצים מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?
התנשקת עם בן\בת אותו מינך? הממ חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? כנל שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת? המון זמן לבשת חצאית? הממ קנית בגד? חודשיים +- אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הממ שיפרו לך את המצברוח? אתמול היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? עעעעהההה מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? האם אני ארגיש יותר טוב היום איזה כיתה את: צבא
את חושבת שאת יפה? בטח את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית?כן בזבזנית או חסכנית? תלוי ביום בנאדם ש: ש מה? שונא/ת: .יש מעט אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו:בהד 10
הכי מצחיק: אני הכי כיף לדבר איתו: הממ יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? תלוי איזה צלצול יש לך?פורטיסחרוף-תחת אש איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונה את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? הממ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? מקים מפלגה, קצת לעצמי ותורם לחינוך הפריפרייה מי האדם האחרון שדיברת איתו? בקר מה את עושה עכשיו? כותר את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? דר קספר בהופעה חיה האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן את מי מהפורום היית עושה?אוהו