אז אלוקים הוא "יש", בסדר?
הענין הוא, שלא שייך להגיד על אלוקים שום דבר שקשור להגבלה, כמו: זמן, מקום, וכדומה. אלוקים הוא האינסוף. אז אין בו שום ענין של *נברא* פעם. בקשר למפץ הגדול, אז ככה: אם המפץ הגדול הוא ישות אינסופית, והוא אחראי לבריאת העולם, או לשינוי העולם, אז יפה מאוד, כל המאמין בכך, אינו אתאיסט. אגב, לא נשמע לי בכלל שישות אינסופית, שלא שייך לומר עליה ענין של מקום וזמן, תיעלם ותגמר פתאום.. אינסופי, משמעותו- ללא התחלה וללא סוף. אז איפה הוא, "המפץ הזה", היום? ואם המפץ אינו אינסופי, (ו"הפתרון" ההוא באמת אדיוטי לחלוטין), אז באמת מה גרם לו להיווצר פתאום? על זה אתה צריך לענות, ולא אני. כי לי אין כל הסבר למה הוא יכול "להיות" פתאום. ודברים כאלה, נכללים (בכל אופן אצלי) תחת הכלל של- עד שלא הוכח שנכון, אין טעם להתייחס לנכונותו. וזאת מכיוון שיש לי סיבה אחרת, הגיונית הרבה יותר, לכך. אז למה לי להתעסק עם גישות שונות, שנראות לי כ"כ מופרכות? (מילא אם הייתי מדענית או פילוסופית, אבל אני לא, ואפילו לא בכיוון...) אין שום דבר בעולם, ככל הידוע לי, ש"נהיה" פתאום, סתם כך, לבד ומכלום. אך מכיוון שאינני גאון גדול או מבינה גדולה בעיניינים שכאלה, ואני אומרת רק מה שנראה לי, או שהספקתי קצת ללמוד במשך חיי הלא-כל-כך-ארוכים עד היום, אני אומרת שזה ממש, אבל ממש נשמע לי מגוחך להאמין שזה יכול לקרות מעצמו.