אפשר שאלה

אופירה 1

New member
הוא..."לא אוהב אותך יותר..."

"לא מרגיש מה שהרגשתי פעם...", מה שמטריד אותי זה שאני שומעת את זה הרבה, וכן מדברים על שחיקה ושעמום בזוגיות ממושכת שנים. נדמה שזה חוזר שוב גם בפעם השניה ושהאהבה לא נמשכת לנצח בשום זוגיות, משהי כאן אמרה שזה מחזיק עד 5 שנים ואחר כך נעלם שוב, לא מסר מעודד.

n o g a1

New member
גם אם...

זה נכון , זה מעודד! 5 שנות אושר , לא באות ברגל.... אגב, לא חושבת שזה נכון , אין חוק כזה. כל אחד מביא את האושר לעצמו לכמה זמן שהוא בוחר , לכל אחד "מחכה בפינה" הפתעה , צריך רק לפקוח עיניים ובעיקר את הידיים , לחייך ולקבל....

אופירה 1

New member
נוגה, כמה אהבתי אותו...

(עדיין) אני יכולה לפתוח את הידיים עד מחר, לא יעזור חל אצלו שינוי ברגשות, ברצונות , השתנה לי.... אז איזו הפתעה מחכה לי?????? לא יודעת.

deena

New member
אם את לא בטוחה שהסיבה שלך

'מספקת' את עדיין לא מוכנה לקחת את הצעד לקראת גירושין. כשתגיעי למצב של 'הגיעו מים עד נפש'- זה הזמן להתחיל לזוז. סתם 'לא טוב' זה סיבה לקחת נופש, לעשות מסאג' ולעשות סיבוב בקניון.

Ima Adama

New member
תראי...

השאלה מהו המחיר ואם את מוכנה לשלם אותו - מה שניקרא סחר חליפין מכירה הרבה זוגות נשואים שיש להם מניעים יותר טובים משלי להתגרש והם לא מתגרשים כי יש להם מניעים שמנגד לא להתגרש כל אדם וסדרי העדיפויות שלו - אצלי לבטחון ולכסף לא היה משקל במערך השיקולים שלי. רק את אמורה לדעת מהם סדרייך.

rinam

New member
סיבות לא היו חסרות.......

נמאס לראות את הפרצוף שלו בבוקר כשהתעוררתי. שטלתן חולני נקמן שובניסט פארוק אלים נפשית חושב שכולם סתומים רק הוא איינשטיין אני יכולה לכתוב מגילה עליו!!!

למעלה