אפשר שאלה

מיקי 43

New member
אפשר בהחלט גם לקבל תשובה

תראי היום בעידן הלא כל כך שלנו קלה מאד האצבע על הדק הגירושין תראי את הדור שלפנינו יש שחיים 50 שנה ויותר ביחד ולא ממש גרוע להם אנחנו מפונקים ולא אחת גם מתחתנים מהסיבה הלא נכונה ( לברוח מהביית, כלכלית, תחרות, ועוד כל מיני חארטה) ולכן גם ממהרים להתגרש אני חושב שאם את באה לכאן לשאול אז יש לך ספקות וכל עוד יש לך ספקות לפחות לפי דעתי יש לחשוב יותר בכוון של יעוץ זוגי או טיפול זוגי או כל דבר שיאפשר לכם לתקן את המעוות וללמוד לתקשר אחד עם השני ולחיות באושר ביחד בהצלחה מיקי

פ ו א מ ה

New member
../images/Emo51.gif לך

אני בכוונה לא נכנסתי ללבטים שלי ורציתי לשמו למה אחרים מתגרשים הרי בשביל לשתף יש פורומים, לא?!

בא לי להתעשר ולהשתרלל

ולכן הייתי חייבת לזרוק את שק תפוחי האדמה ומאז אני חיה לי בשרלילותי ובגירושי ומה זה כייף לי..סחה על הגירושים!!! כאילו דאאאאאאאאאא מה שאני חושבת ועושה ישפיע עלייך?

מצוטטת

New member
~תשובה~

המניע ש'לי לא רלוונטי לעומת זאת תחושת מעי שלי ששלך לא מספיק בטוחה תתמקדי בזו שלך.... היא זו שחשובה לחייך תאמיני לי....

מניעים..

ומי אמר שהמניעים של גברת שולה מתאימים למניעים של ציפורה? אם את לא בטוחה עדיין - כדאי לגשת לייעוץ מקצועי ולראות אם ניתן לפתור את הבעיות אצלכם.

האא?

רוצה לשמוע את כל הסיבות ולמצוא את הכי מתאימה לך??. בלונדינית אחת רצתה להתגרש מבעלה.הם הלכו לבית משפט ורבו על הילדים. אמרה הבלונדינית:"אני סבלתי הריונות ולידות, לי מגיע לקבל את הילדים!" אמר השופט לבעל: היא צודקת, יש לך משהו להגיד? אמר הבעל:"כשאתה מכניס 5 שקל למכונת פחיות ויוצאת פחית, של מי הפחית שלך או של המכונה???" סתם כי בא לי לחייך...

d a n i e l s 5

New member
פתגם מרוקאי אומר.....

"סידי עלא סיבא תלק מרתו עלא חזקא" שאומר.... אדם חיפש סיבה להתגרש, ועל נפיחה קלה התגרש מאשתו... ובעברית קלה.....זה ממש לא משנה מה המניעים שלנו........ את בטוח תמצאי את המניע שלך :)

d a n i e l s 5

New member
כבר הכרזתי כאן ....

שהפיצול באישיות הוא חזק ממני :) חשבת אותי ....כי כנראה שגם את שבויה בסטיגמות ...... או שלא....

אממ....

אז חשבתי... אז התבדתי לי... אז הוכחת לי שלא...{פעמיים} עכשיו ני בטוחה שאת שייכת לג'אנדר הרוטוויילרי .. ולגביי שבויה?.....כן אבל לא בסטיגמות יקירתי המהוללת...

L o v e M e1

New member
רוצה להתגרש, לבעלי ריח רע מהרגליים

סיפור עם ריח רע: אזרחית מצרית פנתה בדרישה לא שגרתית לבית המשפט לענייני משפחה בקהיר. האשה, ג'. מוחמד, פנתה למשרד לגישור סכסוכים הפועל תחת בית המשפט ודרשה להתגרש מבעלה וזאת בשל "ריח כפות רגליו הנוראי". בפנייתה היא ציינה כי היא ניזוקה בשל ריחו הקשה וכי בעלה טורח לנקות את רגליו רק לפני שהוא הולך לאשתו האחרת. כך דיווח הבוקר (שני) היומון הבינערבי "א-שרק אל-אווסט" היוצא לאור בלונדון.

n o g a1

New member
לכל האנשים

המאושרים יש משהו משותף - האושר. לכל האנשים הלא מאושרים אין שום דבר משותף - כל אחד מהם , לא מאושר , בדרכו . לא תמצאי כאן אף מניע שיהיה דומה לשלך , כל אחד מאיתנו היה לא מאושר בדרכו....

שלי 9

New member
האושר מורכב מפיסות קטנות

של עונג והנאה..הוא לא רציף לגמרי..(כך גם הוא מוערך יותר על ידינו:) לעומת זאת הדכאון יכול להיות רציף ועקבי..

למעלה