אפשר שאלה

פ ו א מ ה

New member
אפשר שאלה ../images/Emo35.gif

מה היו המניעים שלכם לגירושים
פשוט שואלת את עצמי אם הסיבה שלי 'מספקת' כדי 'לפרק את החבילה'...

Rinattt

New member
הנה לך סיבה מוצדקת

את לא יפת נפש
וברצינות, מה מעניין אותך מה היו המניעים שלנו? גם שסתם כבר לא טוב יחד זו כבר עילא מספקת לגט.

פ ו א מ ה

New member
כשסתם לא טוב ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif

אם כך אני כבר אמורה להיות גרושה...

Rinattt

New member
תגידי

בא לך לחטוף מכות כדי להגיד אני רוצה להתגרש? או אולי שיבגוד בך כדי להחליט להתגרש? שתהיה אלימות מילולית נגדך כדי להחליט שלא עוד? לא נשארים במקום שלא טוב, גם אם אין הקצנה ודברים חמורים. זה המוטו שלי. את? תעשי מה שטוב לך.

תשאלי שאלה רצינית...

למה את חושבת שהיית מתגרשת מאותן סיבות שאני או מישהי אחרת החליטה ואם בעלך אוהב לעמוד על הראש ערום במירפסת וזה לא מפריע לך....ואני הייתי מתגרשת ממנו בגלל זה... תחשבי לבד....ותישאלי את עצמך אם טוב לך במקום שאת נימצאת...אם לא - תתגרשי.. אם חושבת שניתן לשפר ולעבוד על זה ביחד תנסי.... ואם את לא סגורה עם עצמך....אל תמהרי להתגרש אבל זה שכל אחת תפרוט לך את סיבותיה -לא יעזור לך. בהצלחה בכל שתעשי.

בא לו...

להוריד הדם לראש. אם תשאלי אותי... יש לי שיטות להעלות לו ת'דם לראש...מבלי שיתאמץ,אבל... אם בא לו ככה...למלי להפריע?

אז מילה זו מילה

או לפחות חיבור של כמה אותיות ולמרות העלמות החתימה משהו במיוחד לגברת. כוח השליטה כבר במסר,כמו גם יכולות היצירה,אבל לבנתיים זו הדרך הקצרה.

a n a t i 3 3

New member
מה המאכל שאתם הכי שונאים../images/Emo35.gif

פשוט מעניין אותי אם זה שאני שונאת קרמבו תפוזים מוצדק!

magic40

New member
נשמע מגעיל למרות שלא טעמתי

כאילו מה קשור
למרות ש קליפות תפוזים בשוקולד יאמי אה שאלת מה שונאים לאכול?הממממ נראה לי מגעיל גפילטפיש

Rinattt

New member
יוווווווווווווווו גמני גמני גמני

לא אהבתי קרמבו תפוזים. צודקת בהחלט

שירלי6

New member
המניע שלי

הרגשתי שאני לא אוהבת אותו לא סבלתי את המגע שלו לא סבלתי את הנשיקות שלו הקול שלו עצבן אותי הבדיחות שלו לא הצחיקו אותי לא אהבתי לבלות איתו לא רציתי לישון לידו והעדפתי תמיד להיות לבד.

למעלה