אפשר שאלה קטנה?

בלי קשר אם זה בחורה או בחור

כלומר לא בגלל חשש מ"משיכה מינית" כלפי הבעל פשוט נראה לי שזה קשה... יש מישהו בבית שמתנהג לא בהכרח בצורה שאת רגילה אליה ולא בהכרח תמיד נעים להעיר וכו' יכולה להגיד לך מניסיון דומה שאחיינית שלי שהיינו בקשר מעולה באה להתארח אצלנו לפני 3 שנים כשהייתה בת 20, נשארה אצלנו חודשיים ורבה איתנו המון... הייתה לנו תקופת צינון מאוד רצינית אחרי זה ונראה לי שזה חבל על הפגיעה הזאת בקשר ביננו.

pruvence

New member
לא נראה לי

קודם כל כי שלושה חודשים זה המון זמן כדי שמישהי תיכנס לנו לבית ולחיים האישיים ודבר שני-כן, עצם זה שהיא יפה ואפילו שאני בטוחה לחלוטין באהבה שלו אליי, יעשה לי משהו בלב...

גם את אחי ואחותי לא הייתי מסוגלת לארח

שלושה חודשים... מה הקשר שהיא יפה או לא יפה?

אני חושבת שזו הרבה שאלה של צורך

לפני כמה שנים ארחנו את אחי בביתנו לתקופה של כחצי שנה. הוא היה בתקופה קשה ובחוסר ודאות שהיקשה על מציאת פתרון אחר. אני הצעתי עזרה. אז הסתדרנו. פינינו לו קצת מקום בחדר העבודה, הוא הביא לשם מזרון, הכנסנו לחדר של הילד (היה אז אחד) מיטה לבת שלו, לימים שהיא תבוא לישון אצלו. לא זוכרת אם היו עניינים בינינו בתקופה הזו (חוץ מהדיון המתמיד באיך יודעים אם המדיח נקי או מלוכלך...). כן יודעת שעזרתי לבן משפחה בעת צרה. בסיטואציה אחרת אני מניחה שלא היינו עושים דבר דומה. אבל היה צורך - ונרתמנו. מזווית אחרת - קשה לי לחשוב על לארח את אמא שלי ליותר מכמה שעות. ההורים שלי גרים קרוב ולכן מעולם לא ישנו אצלנו, שלא לדבר על התארחו ליותר מזה. אבל אם נניח הם או אנחנו היינו גרים בארץ אחרת - זה מן הסתם היה הכי מתבקש שיהיו אירוחים הדדיים לתקופות ארוכות (לא שלושה חודשים, אבל גם שבועיים זה הרבה). בטוחה שאילו הצורך הזה היה קיים - היינו מסתדרים גם עם זה.

נאנא3

New member
ממש ממש לא

אנחנו אירחנו בעבר בן משפחה לפרק זמן דומה לפני האירוח הסתדרנו מעולה והאדם מקסים אבל אין דין אירוח כדין מפגשים קצרים. נמאס לנו אחד מהשני- אובדן הפרטיות היה זוועה. בעיני אירוח של אחות או סבתא שונה דרמטית מאירוח מישהו מקרבה רחוקה יותר. ליד אחותך את יכולה להיות לא "פוטוגנית" ולא נחמדה לעיתים- היא מכירה אותך היטב. ליד מכרה רחוקה את לא רוצה להיות חסרת הגנות לחלוטין ומצד שני בבית שלך זה בדיוק הזמן להיות חשופה- מנטלית- נפשית והעובדה שהיא יפה וצעירה כן הייתה מפריעה לי

המין לא רלוונטי. שלושה ימים זה המקסימום

קשה לי לחלוק במרחב בכזו אינטנסיביות וגם לאבא פודינג. יותר מדי בשבילי.

בעיניי זה מקסים שאת רוצה להציע לה

אירוח כזה. ואני בעד בגדול. אני יכולה להגיד שאני הייתי שמחה להזדמנות כזאת לתת למישהו אחר - במיוחד אם יש בית גדול ולא צפוף. במלחמת לבנון השנייה רציתי לארח, ובעלי פסל את זה בגלל מדד האינטימיות (בבית של 50 מ"ר זה באמת היה מוגזם). נורא ביאס אותי בזמנו שההורים שלי, שהיה להם בית גדול, לא הצליחו להתעלות מעל מדד האינטימיות ולארח אחרים בצרה..... אבל בהחלט יכול להיות שזה פשוט נראה לי נורא קוסם, ורומנטי כזה... לעזור למישהו אחר בשעת קושי. ויכול להיות שאם באמת הייתי נדרשת לעשות זאת הייתי מתחרפנת מאובדן הפרטיות. נסי לחשוב איך זה עוזר גם לך - האם היא בייבי סיטרית פוטנציאלית? אולי אפשר למנף את השהייה שלה לדייטים סוערים??

Ahsoka Tano

New member
אני מארחת די הרבה

בני משפחה שמגיעים לביקורים ארוכים, את האחיין שלי שגר איתנו תקופה וחושבת שלהכניס מישהו שהוא לא משפחה, היה לי קשה. לא חושבת שהייתי עושה את זה, מרגיש לי כמו להכנס למשהו שאת לא יודעת איך תצאי ממנו ובגלל שאני יודעת שגם לארח את אחותי שהיא החברה הכי טובה שלי בעולם, לא תמיד קל לי ויש אלמנטים שמעוררים בי תסכול, הייתי נמנעת.

פישים

New member
המטפלת שלנו יפה - זה נחשב?

וכן, בהחלט הייתי תוהה ביני לביני מבלי לחשוב ברצינות שזה סיכון, סתם בשביל התחושה שלי.

למעלה