אפשר שאלה קטנה?

רק מדגישה

שאין דין משפחה כדין מישהו זר. ולתת כסף זה פטרוני ומתנשא? ממש לא. אם את בקשרים טובים דיים איתה עד כדי להציע לה לגור אצלכם ולאפשר לה להשתלב במרקם המשפחתי שלכם לאורך תקופה, את והיא אמורות להרגיש נוח מספיק כדי להציע כסף.

shiron number 1

New member
עונה

בעוד שבוע, גיסתי, אחות בעלי, באה לגור איתנו לפחות לתקופה של ארבעה חודשים. זה היה מתבקש (אבל עדיין אני מצפה למדליה בסוף
) אבל לא הייתי מסכימה לארח לתקופה כל כך ארוכה מישהו זר. בעיניי פחות חשוב אם היא יפה או לא כי אינטימיות (כמו שכתבו מעלי) יכולה להיות גם אם היא לא מלכת היופי. אבל האמת היא שזו ממש לא הסיבה. פשוט לוותר על הפרטיות לתקופה כל כך ארוכה זה קשה.

rpilit

New member
אלליי

זה הזמן לשבתון (או/ו להתחיל לאגור חומרי הרגעה)

JJ2004

New member
SHIRON מנצלש"ת לעזרתך

מחפשת מלון בלונדון (למרץ) מיקום טוב, רמה טובה (בשביל הוריי), ומחיר סביר. יש לך המלצה על מלוון ספציפי או על אופן חיפוש? המון תודה

shiron number 1

New member
אני יכולה לנסות לברר

לא מניסיון כי אם אנחנו נוסעים ללונדון זה להתארח אצל חברים וכך גם רוב האנשים שאני מכירה מפה. אבל אני אנסה.

juspan

New member
המלצה של הבחור

(לגבי המחיר הסביר, את יודעת, זה לונדון אבל כביכול יש חדרים במחיר שפוי), pelham, מלון בוטיק כזה אבל הכי בריטי מהוגן שיש עם אווירה אריסטוקרטית משהו (נו, מנסה לתרגם את התיאורים שלו
) בדרום קנזינגטון http://www.pelhamhotel.co.uk/

אני מקווה שהיא תשתתף במאמץ הכללי בבית

ואולי כדאי להבהיר מראש - נקיון, קניות ואולי פעם בשבוע בייביסיטר. ומצ"ב מדליה

תלוי כמה עזרה היא צריכה

אם מדובר בעזרה לבחורה במקום כלכלי לא טוב בחייה, ואת כותבת שמדובר בעולה בודדה, אז כן. גם אם היא מכוערת וגם אם יש בונוס יופי (מה, לי אסור להסתכל?
) הייתי פותחת את הדלת בשבילה. גם לי לא נוח לארח תקופה כזו ארוכה, אבל שוב, בעת צרה של מישהו אחר - הייתי עושה זאת בשמחה. אני חושבת שבן זוגי ואני עברנו כבר חיים וחצי של מבחנים עקב נסיבות חיינו המשותפים ושרדנו. כך שחשש אין לי לחלוטין. דווקא נחמד שתהיה עוד מישהי שתסבול אותו כשלי נמאס
אם יש חשש אז אולי בבסיסי יותר יש בעיה. ואז, גם אם לא תכניסי בחורה יפה לשהות בביתכם איו זה אומר שאין בחורות יפות גם בחוץ.

אני רוצה להוסיף שזה יכול להיות עסק כפוי טובה

כלומר לפעמים מקבלים עזרה ממישהו, אבל העזרה הזאת כרוכה באי-נעימות כזו לשני הצדדים שבסוף לא יוצאים ממנה חברים יותר טובים אלא פחות. קרה לי פעם עם מישהי שהגישה לי עזרה בתחום מסוים. לפני זה ההיכרות בינינו הייתה די שטחית, ובזמן שהיא הגישה לי את העזרה היינו בתוקף העניין בקשר די אינטנסיבי, והיות שהיא, כמו שאפרתCN אומרת, חווה מאוד לא קלה, הסוף הוא שתקופה די ארוכה אחרי זה לא הייתה לי סבלנות אליה בכלל, אף על פי שהיא עשתה לי טובה גדולה. ודוגמה אולי יותר דומה - החוכמה המקובלת (והנכונה) שמאוד לא כדאי לזוג טרי לגור אצל ההורים כדי לחסוך כסף - זה מתכון למריבות בין הזוג הצעיר להורים, בעוד שאחרת, כשלכל אחד הקן שלו, היחסים יכולים להיות טובים מאוד... אז צריך לחשוב היטב לפני שקופצים. מישהי כאן הציעה לעזור לבחורה כספית לשכור דירה, למשל עם שותפים - זו אופציה?

h 3

New member
תלוי...

ממש לא משנה לי יפה או לא יפה... מסכימה עם קודמותי לעניין הפרטיות, סתם לדוגמא - את גיסתי למשל, הייתי מארחת בשמחה, מישהו זר ממש לא... לתקופה קצרה יותר - בכיף. סתם לדוגמא, אמא שלי באה אלינו עכשיו פעם בחודש ל 5-6 ימים... לקראת הסוף זה כבר הופך להיות קשה... בעיקא לא' אבל לעיתים גם לי. ודרושות לי לא מעט נשימות עמוקות.... יש לנו חדר נפרד לאורחים, אבל זה חדר שישנים בו... לא ממש נמצאים שם במשך היום. H

למעלה