אביבשלמתןו2
New member
אפשר עזרה בהרכבת תפריט../images/Emo35.gif
בוקר אור לכולם
"נפלו" עלי להערב זוג חברים ("נפלו" רק כי התיאום נעשה מאתמול להיום, בואם מאוד רצוי
). היות וממילא היום יום בישולים לשבת, מתככנת ארוחה בשרית חגיגית. מפרטת מה מתוכנן ואשמח להארות/הערות/הצעות לשינוי/שיפור:
מנה ראשונה: סלמון בתנור - ביין, לימון, שמן זית, רוזמרין, פטרוזיליה, שמיר ויין לבן.
מנה עיקרית: כרעי עוף אפויים בשום קציצות הפתעה מצריות (מתכון של גיל חובב עם סולת, שן שום בתוך כל קציצה ואחרי טיגון, מבושל בעגבניות מרוסקות) תפ"א קטנים אפויים בשמן זית, רוזמרין, שום ופלפל גרוס מג'דרה על בסיס פתיתים
סלטים: סלט חסה (עוד לא הוחלט אם בשילוב עגבניות שרי וויניגרט או בשילוב גרגרי תירס ופקאן סיני) סלט עגבניות שרי וצנוברים בשמן זית ובזיליקום סלט פסטה וירקות סלט פלפלים עם קבנוס ובוטנים. השאלות שלי:
הטעמים משתלבים
יש מקום להוסיף פאי פלפלים עם תירס (מאוד צבעוני וחגיגי. דומה בצבעים לסלט פלפלים)
אם כן, ליד המנה הראשונה או המנה העיקרית
יש מקום להוסיף פוקאצ'ות אישיות של בצקובי
אם כן, כאלה עם פלפלים קלויים או עם שמן זית + מלח
הייתם מוסיפים משהו
נשמע עודף/מוגזם
כל הערה/הארה תתקבל בברכה
בוקר אור לכולם