אפשר לשתף אתכם במשהו?

מגי...../images/Emo24.gif

מרגש ונוגע ללב. כל כך אמיתי מהחיים. לפחות תהיי שלמה עם עצמך שעשית כל שיכולת. עצוב וצובט בלב, ובכל זאת לא שוכחים, כך זה באבדן. קבלי חיבוק ענק ותודה ששיתפת.

ובכל הכבוד הראוי

מדובר בחתול לא פעם מצאתי את עצמי חושבת כמה מותרות יש לאנשים וכמה אין להם דאגות אחרות וכאבים ואבל על בני אנוש שיכולים להקדיש כל כך כל כך כל כך הרבה לאבל על חיית המחמד האהובה שלהם מבלי לפגוע בכאבם ובצערם האמיתי, אני מקנאה בהם. מגי, שלא תדעו את וחתולייך עוד צער.

magy

New member
טעית

טעית בגדול.................... טעית בענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק את מדברת מחוסר ידע והכרות איתי. ואין טעם להוסיף עוד.....

תשובה לMAGY

"מבלי לפגוע בכאבם ובצערם האמיתי, אני מקנאה בהם" כתבתי,והתכוונתי. לו הקדשת טיפה יותר הבנת הנקרא מאשר תקיפת הכותבת היית קולטת שמדובר בכאבים ובאבלים אחרים וגדולים יותר שהלואי והיו "רק" על חתול. מגיל 6 אני מגדלת חיות מחמד וכמובן שגם איבדתי אותן בסוף חייהן הטיבעי או אחר ואינני זקוקה לשיעור מאף אחד בנושא זה. ואני כן מכירה אותך, אמנם לא אישית, רק מכתיבתך........ מרובת הנקודות......... כאן...... ובמקומות אחרים.......... וזה מה שקובע וחוץ מזה לא ידעתי שהשתתפות בפורום כרוכה בהיכרות עם המנהל/ת (לפחות היה איזה חתיך
)

mamaWitch

New member
הוספת חטא על פשע

את ממש לא קולטת, נכון? טוה, אני הרמתי ידיים. אין טעם אפילו לנסות

magy

New member
הבנת הנקרא או הבנת הכתוב

כך כתבת בהודעתך הקודמת: כמה מותרות יש לאנשים וכמה אין להם דאגות אחרות וכאבים ואבל על בני אנוש שיכולים להקדיש כל כך כל כך כל כך הרבה לאבל על חיית המחמד האהובה שלהם ומי שכותב עליי כך...... סימן שאינו מכיר אותי לא וירטואלית ולא אישית. ואם קראת אותי פה ובמקומות אחרים, גם את הנקודות........ וגם מה שביניהן, על אחת כמה וכמה היית צריכה לתהות על קנקני קצת יותר.... בתנאי שבורכת ב"הבנת הנקרא............" ולא בהבנותייך שלך........ ופירושך הפרטי לדברים שאני כותבת. אני כותבת בכנות רבה ובגילוי לב בלתי רגיל.... לא צריך הרבה ....... כדי להבין אותי כי הכתיבה פשוטה ועניינית......לא מרומזת אלא פשטנית. אני מעבירה חוויות כמות שהן...... ואם לא הצלחת לנתח אותי נכון........... מה תעשי עם חומרים קשים מאלה? בעצם, למה אני בכלל מצטדקת בפני אנשים שמפרשים אותי הפוך ממה שאני על אמת? ( יש להניח שסיבותייך עמך.............
)

magy

New member
איך שכחתי

את הרי קוראת אותי בעוד מקומות. האם נעלם מעינייך שיש לי עוד כמה דאגות? גם שם לא הבנת את יתר דאגותיי.....? שאפרט אותן גם כאן כדי להזכיר לך? אין צורך, לכי שוב למקומות האחרים....ותקראי על הבעיות שלי.... אולי בפעם שניה....... תביני יותר.....

mamaWitch

New member
מאגי, יקירה. עזבי...היא לא ראויה

ממילא לא מבינה ואפילו לא תופסת שעם גישה כשלה - לא רצויה. לדעתי פשוט נתעלם ממנה. באה לשפוך את מררתה, ונאלצת לתת לעצמה תשבוחות על יחסה לחיות ולבני אדם, בעוד שלבני אדם, כאן הוכיחה בדיוק ההפך - שוב ושוב.... בסה"כ בחורה (לפחות כהצהרתה) מסכנה. ולא שווה את כאבך ועלבונך.
.

משתתפת בצערך ובכאבך

וכל הכבוד לתפוז שהעמידו לרשותך פורום כריפוי בעיסוק (כבר היית פעם בפורום אחר, נכון?) אבל מה הקשר? לזה שאני מקנאה בך שיש לך מקום בליבך וכוחות בנפשך להתאבל כך על חיית המחמד שלך? אולי אותו קשר שיש בין שם הפורום לתוכנו

mamaWitch

New member
באמת יכולת לחסוך לכולנו את זה../images/Emo70.gif

קודם כל למגי שהביעה את כאבה רובנו כאן הבנו את כאבה. חלכנו, אוהבי חיות ומגדלים אותם - הזדהו אחרים - .... את יודעת יש לך את האופציה לא לכתוב כלום!!! למה בחרת להביע את דעתך דווקא ברגע זה ולצאת כך בדברים על אישה שאת בכלל לא מכירה - תמוה ביותר
לא אנושי, ונוגד לחלוטין את מה שאת בעצמך אמרת!!! לך אין "דאגות אחרות וכאבים ואבל על בני אנוש "
לא טוב לך? עוד אחת שבאה לשנייה לשפוך את מררתה? ואת יכולה לענות מה שאת רוצה - ממני לא תזכי להתייחסות!

תשובה לאמאמכשפה

נראה שאת נפגעת כל כך שמישהי מעיזה לכתוב כאן בלי רשות מועצת זיקני/זקנות השבט לאחר שקראתי את דברייך בעיון רב לא מצאתי משהו ששוה תגובה רצינית

אלמרה

New member
את כנראה מאוד קטנה לימור....

ומי שאין לו הבנה באשר לקשר הנפלא אדם וחיית מחמד בעת הזו טוב אם ידום! רק לידיעתך מאגי נפרדת מחתול אהוב שהיה אצלה בן בית במשך שנים... ובעצם, למה אני טורח בכלל, נראה לי שאת לא תביני...

תשובה לאלמרה

אני יכולה להעביר לך (ולאחרים) שיעורים וסדנאות על קשרי אדם - חית מחמד וגידולם (בעיקר כלבים) לגבי השאר ראה בתשובתי לאמאמכשפה

שקדיה100

New member
בולשיט

מאיפה הרעיון המטופש הזה שמי שיש לו אהבה כזאת לחיות, אין לו דאגות אחרות? שתהיי בריאה. ורצוי שגם תגדלי קצת.

תשובה לשקדיה

ברוכה הבאה לתפוז (לפחות בניק הזה) אגב רעיון מטופש, אני מאחלת לך שתמצאי דווקא כאן את מה שאת מחפשת (כפי שרשום בכרטיס שלך)

למעלה