אפשר לשפוך?

לגבי משככים

את יכולה בהחלט להתייעץ גם עם רופא המשפחה, אם את במהלך טיפול תתייעצי גם עם רופא הנשים מה מותר לך לקחת. שלחתי לך

אנחנו עוד בשלב הבירורים הראשוניים

חודש הבא מתחילים מעקבים (אני מרגישה כמו גשש בלש בפעולה
) אז החודש ספיציפית אני "מרשה" לעצמי "להתפרע" כדי להכות חזק בכאבים, כי להרוס זה לא יהרוס כלום (אהה, כן.. אולי יהרוס איזה בייבי שייזכר להגיע אחרי שנה בלי הודעה מראש ובלי תכנון... מה שהתקווה יכולה לעשות לבנאדם... אלוהים!) אם חודש הבא המתכונת של הכאבים תמשיך אני בהחלט אתייעץ מול סוללת הרופאים שעומדת לרשותי (מומחה לפריון ומומחה ברפואת משפחה, ואולי עד אז יתווסף גם איזה מומחה לאנדו..?) זה כבר עבר כל גבול אפשרי, בלתי נסבל בעליל! (ואיך מתארים את הכאבים לגבר בבית? "תחשוב על היום הראשון שאני מקבלת, יופי, עכשיו תכפיל אותו בכל החודש"
) ראיתי והשבתי

אוי../images/Emo201.gif

מה שאת צריכה לעבור, אוי אוי אוי. לא יודעת לאיזה מיון נשים ניגשת אבל, אם חס וחלילה תצטרכי שוב להיות שם תבהירי להם חד משמעית שאת לא זזה בלי אבחנה. אנדו' זה אנדו' ולא דלקת בשתן ושהאחות תספר סיפורים למישהו אחר לא לך. לעניין "כאבי מחזור" אני יודעת שיש מצב כזה של וסת עם כאבים אבל, כאבים קלים לא כאבים כמו שאת עוברת. שוב אנדו' זה לא סתם "כאבי מחזור" זה כואב ואת לא היפוכונדרית. בקשר לרופא המשפחה, אני לא יודעת ממליצה לך לגשת לאיבחון בתל השומר. מה עם דיכוי לזמן ארוך? שקלת את העניין? בקשר למשכחים, אולי זריקות וולטרן יוכלו לעזור.
גדול ותרגישי טוב.

כן, רק איך אני מסבירה להם

שמה שהם מצאו (בבדיקה הלא מדוייקת שלהם
) זה בדיוק מה שמצאו גם במיון לפני שבועיים ולמרות זאת בבי"ח שלחו אותי גם לראות רופא (עוד לפני שעלה החשד, ובלי קשר הוא היה רופא מעצבן כי שאל אותי אם אני רוצה לגור בעזה
) עוד רופאה שנכנסת ל"רשימה השחורה" שלי (שבניגוד אלי, הבטן של הרשימה שלי כן תופחת) מחר אני בכל מקרה אצל הרופא משפחה, אז אנסה לקצר תהליכים דרכו... ודיכוי לזמן ארוך? אני בעצמי אכנס לדיכאון ארוך יחד עם הדיכוי אם אקח... אני רוצה ילד
(שהרצון הזה היה נקודת המוצא לחשדות, אחרת הייתי היום סובלת בשקט) מה ההבדל בין אבחון בתה"ש לאבחון במאיר? יש בהלל יפה גם מומחה לאנדו'? (דר' אבישלום שרון? מישהי שמעה עליו?) נתקלתי בשם הזה במהלך שיטוטיי באינטרנט, אין לי מושג אם הוא באמת כזה או רק מציג את עצמו כך? ותודה תודה על תגובתך! (ולכולן, באמת! אם יש פיסת אדמה לדרוך עליה בימים טרופים אלו... זה כאן!)

מאיר לעומת תל השומר

אני טופלתי שנתיים במאיר אצל ד"ר גונן שהוא מקסים
ויש שם גם את שולמן שמנהל את היחידה ומבין באנדו' אבל, נותחתי שם לפני שנתיים וכמה ימים אחרי שחזרתי הביתה הייתי צריכה לחזור לשם כי היה לי זיהום ורק אז נזכרו פתאום שיש אפשרות לתת לי גלולות כדי שהמוקדים לא יחזרו דקה אחרי שהוציאו לי אותם מה שכמעט קרה. הייתי כמה חודשים עם גלולות והתחלנו טיפול ובא.ס גילו ש...המוקדים חזרו. אז עם כל הכבוד למאיר לניתוח שם אני לא חוזרת!!!! בתל השומר לעומת זאת יש מרפאה מיוחדת בשבילנו האנדואיות ויש שם מומחים לכל מה שקשור לזה, אז אם לטפל ולהתייעץ זה רק איתם.

ועוד עדכון ../images/Emo178.gif

חזרתי עכשיו מרופא משפחה, הוא דיי נדהם מזה ששלחו אותי בתירוץ של דלקת בשתן... כמה שהוא ניסה לחפור בבדיקה הוא לא מצא שום ערך שיכול להצביע על דלקת (תוך 12 שעות דלקת נעלמת? כשהיא הגיעה בכאבים חריפים כאלו??) הוא גם בדק את הבטן (שכאבה נורא!), גיליתי עוד מוקד כואב מאד- צד ימין (הוא לחץ שם כדי לוודא שזה זה ואני כמעט התעלפתי מכאבים, אומר שזאת כנראה השחלה) הוא נתן לי משכך כאבים חזק יותר מהאיבופרופן (אני קצת פוחדת לבקש את החזקים במיוחד, אותם אני שומרת "לסוף") ואמר שזאת בעיה גניקולוגית לגמרי (לאור הממצאים והתלונות) בכל מקרה שבוע הבא אני נפגשת עם הרופא שלי ושם נדבר על הכל בהרחבה לדעת לאן פנינו מועדות... (אהה, מינוס ומינוס זה באמת פלוס
)

אני למרבה ההפתעה מסכימה עם קרנון

אתן יודעות מה? כן אני מרגישה שאם אני לא מצליחה להיכנס להריון כמו (זק תסלחי לי) כל חתולת זבל ברחוב וכמו האחיות שלי, הגיסה שלי ואמא שלי אז משהו אצלי פגום!!!! זה מה שאני מרגישה ואני מכירה עוד כמה שיגידו לכן את זה, ויותר מזה כשיש אנדו' ערור ועוברים ניתוחים בגללו איך רוצים שנרגיש??? שזה נורמלי??? שזה בסדר??? מצטערת בעיני לא ההרגשה היא הלא נורמלית אלא המצב הזה הוא פשוט לא נורמלי. אצלנו כשאני מבקשת החצי עוזר כי הוא יודע שיש ימים שאני עם כאבים (כמו היום למשל, ותכף הפירוט בשרשור נפרד), וכן אני מודה פעם בשבועיים יש לי עוזרת. ניק זמני, לא מגיבה לך בהודעה הזו כי לדעתי את ראויה לתגובה בנפרד.

יקירתי על מה בדיוק....לסלוח?

כל אחת כותבת את מה שהיא מרגישה וזה לא פשע להרגיש מה שאת מרגישה ...ואני מאוד מכבדת ..אני כתבתי איך אני חייה....אני לא אתן לשום אנדו ושום דבר בחיים שלי לפגוע בי......או לגרום לי להרגיש פחות טובה מאחרים.... עוד לפני שהאנדו נכנס לחיי ....החלטתי ששום דבר לא יפגע בי יותר בחיים. וכשהאנדו פלש לחיי......עמדתי בהחלטה......נכון האנדו פגע בי .....מאוד קשה........אז לא אתן לו צאנ'ס עוד לחייך.......עוד לפני שהבנתי כמה נזק נגרם ....נרשמתי לאימוץ....אחרי שהבנתי איזה נזק נוצר ......הבנתי שלהילחם בזה יכול לעלות לי ביוקר..... תראי יכול להיות שזה נשמע קר וחסר רגשות ....אבל תאמיני לי המון רגשות היו מעורבים במקרה הזה .......ולי היה חשוב להיות אמא.....בהתחלה אפילו פחדתי מהאימוץ....והאם אני ארגיש אותו דבר כמו אמא שילדה......ומה שניסיתי להסביר שהיום כאמא מאמצת אני לא מרגישה פחות טוב או פחות אמא מכל אמא ביולוגית אחרת......אני מאוד מאוד אוהבת את הבן שלי .....מאוד מחוברת אליו ......כל ריצה ...חיוך ....חיבוק .....רק מוכחים לי כמה שאני כן אמא שלו. את בהחלט צודקת שהמצב שלנו הוא לא רגיל.....אבל הגישה שלי שאם זה המצב ....מה נשאר לי לעשות.....לבכות על מר גורלי וכמה העולם אכזר ....ולהרגיש דחויה או פגומה...............או לקום ולהחזיר לעצמי את השמחה לחיים?....אני בחרתי להחזיר לעצמי את החיים וכמה שיותר מהר........אבל זו הגישה שלי ......ואני לא באה להטיף...... לגבי העוזרת אני לא לוקחת .....פשוט בגלל שאני אוהבת לעשות בעצמי .....ולא מרגישה שזה הופך אותי לפחות אישה ........ יקרתי מקווה שלא פגעתי בך רק מנסה להסביר את האני מאמין שלי מקווה שהצלחתי. חיבוקים

לא נפגעת בכלל

כשגרנו מתחת להורים של בעלי גם אני אהבתי לעשות הכל לבד ואף פעם לא חשבתי להזמין עוזרת, כשעברנו לכאן גם בגלל שהאנדו' הרים ראש וגם מעוד סיבות שכרגע אני לא מפרטת הוחלט על עוזרת וזה שזה פעם בשבועיים זה בגלל הנושא הכלכלי. לגיטימי לרצות לעשות הכל לבד, אבל אם אני אעשה את זה ואחר כך ארגיש רע ויכאב לי זה פשוט לא שווה.

צודקת בהחלט.

גם אותי זה מתיש ולכן עושה רק כשמתאפשר.. (נקיונות גדולים) ומחלקת לימים.....לא עושה הכל ביום אחד.....

כתבתי מגילה והיא נשלחה למקום לא נודע../images/Emo7.gif

רציתי להגיד,אחרי שכתבתי כ"כ הרבה,לא אסתכן... רק לחזק אותכן בנות יקרות,שאני מרגישה כמוכן,לטוב ולרע,כמו זואילי וכמו קרנון וכמו זק וכמו ניק הנשיות נפגעה,כן,אבל לא אתן לזה לשבור אותי בכל צורה שהיא! וכל הכבוד לפורום הנהדר הזה שנותן בית,כוח,מצב רוח,מידע,מוטיבציה,עזרה וכו' המון מידע שאבתי מהפורום הזה! תודה לכולכן חלבית

למעלה