אפשר לשנות אישיות???

maof

New member
אולי פשוט לפתח עור של פיל.....

ולילמוד להיות מניאק בן זונה...ככה אני וזה מה יש
מעוף

mars4

New member
למרות שאני באופן גורף

נגד ניתוחים קוסמטיים מכל סוג שהוא הייתי הראשון שנרשם להשתלת עור פיל.

אפשר להיפטר מדפוסים ../images/Emo141.gif

הנטיה הזו לפעול מהרגש, מהסעיף, מהווריד במצח - זה דפוס, זה לא חלק מהאישיות שלך. אם את באמת נחושה לפעול כדי להיפטר מהדפוס הזה, כמעט כל טכניקה לעבודה על עצמך תביא אותך לשם, אם רק תתמידי בה מספיק זמן ולא תתפתי לנטוש אחרי חודש כי "ממילא זה לא עוזר וחבל על הכסף ובואו נלך לשתות משהו בימקום".

הקוסם33

New member
מנקודת מבט שלי ומהנסיון שלי-

היא אפשר לשנות אדם רגישי לאדם קר. יש אנשים ריגשיים ויש אנשים קרים. אני אישית אדם מאוד ריגשי וזה יחוצר לי הרבה בעיות בחיים, ולמרות שהלכתי ועדיין הולך לטיפול, נוכחתי לדעת שאי אפשר להשתנות-מה שכן אפשר זה ללמוד לדעת לקבל את הרגישות שלנו ולהבין שזאת מתנה(ככה בכל אופן אומרת הפסיכולוגית). למרות שאם למישהו יש תרופת פלא-גם אני אשמח להשתתף בחגיגה. גם אני חושב שעדיף להיות אדם קר- החיים אולי פחות מעניינים - אבל בטוח שיותר קלים........

mars4

New member
מסכים לחלק מהדברים

שנים ניסיתי להלחם ב "אובר ריגשי שלי" . מלחמה שתבעה המון קורבנות מצידי ושאבה אנרגיות אין ספור. הסיבה העיקרית ברצון לשנות קצת את התכונה הזו הוא מספר הפעמים הגדול שנפגעתי קשות מזה שלא ידעתי לאטום רגשות מתי שצריך, לחשוב רק על עצמי, להיות מניאק. רואה את ההתנהגות של חלק מחברי, בעסקים, ביחסים עם בנות זוג וכו'. הם אף פעם לא נפגעים. אחרי שהתעייפתי מהמלחמה הבלתי פוסקת הזו , השלמתי עם המצב אני זורם איתו וחי איתו בשלום. המחיר: עדין נפגע חדשות לבקרים. וכל יום לומד משהו חדש על אנשים שחשבתי שהם הקרובים ביותר אלי כך גם התייחסתי אלהם והםואיכזבו אותי קשות אבל מוכן לשלם את המחיר והעיקר להיות שלם עם עצמי.

ב ה י ר

New member
בקלות

מתנתקים. זה תהליך שדורש מיומנות. בהתחלה לוקח זמן, לאט לאט מתמקדים במטרה עם הזמן זה הופך לטפוס התנהגותי ומיומנות השליטה גדלה החיסרון הגדול זה שניתן לצלול לזה בקלות כי אין יותר קל מלא להרגיש... ואז עלולים להפסיד הרבה... משפט המפתח שצריך לזכור: האם המטרה מקדשת את האמצעים?

mars4

New member
אישה צעירה ומאד חכמה

לימדה אותי שכל החלטה בחיים תובעת מחיר כזה או אחר. לא להרגיש זה סוג של בריחה מהחיים והמציאות, לחיות בבועה אטמה. הרגש הוא התכונה הכי נעלה , לטעמי, שיש לבני אנוש. וזו גם הסיבה שמכנים אותו גם בשם "אנושיות". מי שאוטם את עצמו ועוד "בקלות" סופו שישלם את המחיר הכי גבוה שאפשר. ימים יגידו. והאם המטרה מקדשת את האמצעים? בוודאי שלא. אבל על מטרה חשובה ומשמעותית נלחמים לא מרפים ולא נאטמים.

mars4

New member
../images/Emo45.gif לא יודע על איזה עובדות מדובר

אבל הצדק איתך. ועדיף כמה שיותר מוקדם כי אז הפגיעה הרבה פחות משמעותית. לפעמים היסוס וחוסר החלטיות משתלמים לטווח הארוך.

סופי ../images/Emo70.gif המלצה קטנה מנסיוני האישי..

כשיתעורר בך הלך רוח כנגד מישהו או בעד מישהו, אל תתליהו באותו אדם.
אלא הישארי מרוכזת. אוהבת

גם אם יש דרך

המלצתי החמה היא להמנע ממנה (מהדרך) בכל מחיר... לעולם לא לוותר על הרגישות שבך. החוזק האמיתי טמון ברגישות ולא בשום דבר אחר. היכולת לחוות דברים כפי שאף אדם אחר חווה, היכולת להכיל דברים שאחרים לא מסוגלים. החיים מאד בודדים ועצובים כשאתה מוותר על הדבר היחידי שהפך אותך לכל כך מיוחד. הכאב... הוא חלק בלתי נפרד.

עם הכאב כבר אין לי בעיה

אני והוא חברים לוותר על הרגישות אולי לא, אבל אולי מישהו ימציא איזה פרגוד שקוף כזה שיוכל להפריד בין הרגישות והנחישות, מבלי לנתק אותם לגמרי מהאישיות, שכל אחד יצא בזמן שהוא צריך לצאת

הרשי לי לשאול

בשביל לענות בהתאם, חברים - אהבה או ידידות? באיזה תחומים בחייך היית רוצה למזער את הרגישות? באילו נקודות בחיים היית רוצה פחות רגישות ויותר נחישות? נחישות למה?

עונה

חברים חברים!!!! בלב ובנפש חברות אמיצה הכאב התרגל אלי ואני אליו, למדנו ללכת זה לצד זה, ועדיין מחייכת איפה רוצה למזער? את ההתנהלות שלי מול העוולות של הפרוד שלי. רק מולו. בשאר הדברים לא רוצה לשנות כלום

הרבה יותר קל

לתקוף נושא אחד, ספציפי, מאשר משטח ענק שגבולותיו אינם ידועים. במילים אחרות... אפשר "ללמוד" להזיז רגישות באופן רגעי, בסגנון קעקוע זמני, כי מדובר בנקודה מדויקת וזמנית בחייך. אני אישית טרם חוויתי גירושים, אבל מכירה מקרוב מספיק והספקתי גם לשמוע סיפורים. אשאיר את הסיופרים למספרים האמיתיים, אני אישית מכירה סיופר אחד שיתרום לך רבות בנושא. איך מדחיקים רגישות ומגבירים את הנחישות. תחשבי על חץ וקשת, משחק darts רגיל בפאב אפרורי. רעש מחריש אוזניים, אנשים עוברים ושבים, מלצריות עם מגשים עוברות מול עיניך או מאחוריך, כל דקה מישהו אחר מזיז אותך... תנאים קשים, לא קלים, אבל לא בלתי אפשריים. איך בכל זאת מצליחים? פוקוס, ריכוז, מיקוד. לוקח זמן אבל בסוף עושים זאת. תשאלי כל אחד ששיחק בפאב, אולי אפילו שיחקת את... כל החושים ממוקדים על דבר אחד בלבד: החצים הקטנים והמטרה מול העיניים (למעשה שני דברים). לאט, לאט, הכל מתפוגג מסביב... ורק זה קיים. נשמע מגוחך לקחת משחק darts ולהשוות לקרבות עם אנשים... או עם עצמך, אבל זה עובד. בהלוויה של אבי קראתי דברי הספד. קמתי בבוקר וכתבתי את המילים. מהרגע שסיימתי לכתוב, עד רגע השבירה שבא שעות אחרי ההלוויה, לא הזלתי דמעה. דבר אחד היה למול עיניי כל הזמן: לקרוא את המילים לאבי, בצורה שתכבד אותו ואת המילים. רק על זה חשבתי. היית צריכה לשמוע אותי... מעולם לא הקראתי דבר מושלם כמו ברגעים ההם, הנוראיים כל כך. אחיי, אמי, חברים.. כל מי שהקריא התפרק לחלוטין במשפט השני. אני לא הזלתי דמעה עד השבירה שבאה הרבה אחרי. למה? כי זה הדבר היחידי שראיתי מול עיניי... להקריא לו בלי דמעות. זה נשמע אולי מגוחך, אבל תחשבי על זה, תנסי אולי לשחק... ותאמיני לי זה מצליח. שרטטי לעצמך מטרות ויזואליות, הביטי בהן ורק בהן.... ייקח זמן להתרגל, אבל תצלילחי לבודד את כל רעשי הרקע בסוף. את יתר סודות ההפרדה אני לא אלמד אותך... לא רוצה לקחת חלק במשהו שעשה לי כל כך רע

N D R

New member
מכיר מקרוב בן אדם רגשי שלמד לייצר

חומות בצורות. תאמיני לי, לא היית רוצה ללמוד בבית הספר שהוא למד בו.

למעלה