אפשר לשנות אישיות???

אפשר לשנות אישיות???

איך עושים את זה, כשאתה בן אדם ריגשי ורוצה להיות בעל מחשבה קרה במקומות הנכונים איך יוצרים חומה שכזאת שיכולה לעזור לך להתמודד עם דברים שרגש לא צריך להיות קשור אליהם? סוגדת לכל אותם אנשים שיכולים להפריד בין הדברים, לקבל החלטות ממקום קר ונחוש,ולא מערבים רגשות. איך עושים את זה?

אבל רואה, מכירה אנשים

שלצד הרגישות שלהם, הם יודעים להעלות את החומה הזאת ולהיות מאד עיניניים במה שצריך.

Mastul4u

New member
רוגע נפשי......

אוי..... זה קשה זה.... לכי לטפול
ברצינות.......

n o g a1

New member
היופי שבמגוון האנושי

הוא בדיוק זה!!! כל אחד אחר , שונה יחיד ומיוחד כל אחד רואה , חווה , מרגיש , חושב אחרת . אנו שונים זה מזה במבנה האישיות. שונים בחינוך , בתרבות , בסביבה בה גדלנו שונים ברמת האינטליגנציה ובדרך עיבוד החוויה "הקר" הוא לא בהכרח כזה , אלא יש החווים אותו ככזה. "הרגיש" הוא לא בהכרח כזה , אלא יש החווים אותו רגיש (ישנם היגידו שהוא חנון) וכו'.... קבלי את עצמך כפי שאת!!!

חושבת שהתקופה שאני עוברת

מחייבת אותי לפעול אחרת, גם בניגוד לרצוני לא שאני מתלוננת על האישיות שלי, אבל בכל זאת היא מפריעה לי לנהל את החיים החדשים שבחרתי לעצמי

ואולי פה הבעיה

אני מאד מחוברת לאישיות שלי, ויודעת שלפעמים זה לא מועיל לי ואפילו יש פעמים שמזיק. עם כל הכעסים שיש לי בשנה וחצי האחרונה, עדיין הרגש אצלי עובד יותר מאשר ההגיון ולקחתי לתשומת ליבי את השיחה שלנו אז בטלפון, מאד מנסה להתעטף בעצות שנתת, אבל כנראה שזה תהליך. כי עובדה, עדיין חושבת מהלב ולא מהראש

biolimor

New member
אישיות לא ... התנהגות אולי...../images/Emo13.gif

מכירה את הביטוי " אחרי המעשים נמשכים הלבבות"? אז כשיש משהו שאת רוצה להגיד או לעשות (או לא להגיד או לא לעשות )פשוט תנשמי עמוק - תגידי אחת שתיים ו.... - ותגידי את זה - אפילו שהלב שלך רוצה לצעוק אחרת ... תתאמני בדברים קטנים ... וכל זה - רק אם את ממש רוצה - כי את יודעת ... את לא -צריכה- להשתנות רק אם את רוצה ... שיהיה לך קול קטן כזה בצד ... שיעזור לך - בהצלחה

והערב אין לך מושג איך נשמתי עמוק

כל כך עמוק שאפילו אני לא האמנתי על עצמי

biolimor

New member
מהם המילים אם לא שתיקה ../images/Emo24.gif

יצאת גדולה !!! לפעמים שאנחנו אומרות מה שיש לנו להגיד - אומנם מרגישים יותר טוב ... אבל לא תמיד יוצאים הכי טוב... ככה , שתקת ... שיקפוץ ! לא פגעת בבן שלכם , הוא בטח לא הבין מה קרה שאת לא עונה ... שחקי אותה כאילו לא איכפת לך - אדישות ... אני גאה בך ! ואת בטח גאה בעצמך ...

L o v e M e1

New member
לא מוצאת קשר בין אישיות לקבלת

החלטות חשובות. דוקא אינטואיציה לפעמים מובילה להחלטות הכי נכונות ואינטואיציה מבוססת רגש. מחשבה קרה היא לפעמים שגויה. ואת....אל תשתני

הגעתי למסקנה שאני כן צריכה להשתנות

קצת (אבל רק קצת) כי במלחמה בה אני נמצאת חייבת את הכפור הזה. נכון שאינטואציות מובילות להחלטות נכונות, השאלה איך מיישמים אותן ומאיפה הן באות מה,לא יהיה לי יפה להיות קרה???
דמייני אותי טיפה רצינית

מיKה

New member
ראשית

לא לקבל החלטות כשאת טעונה והרגש הרע הוא הדומיננטי...את יודעת הרי מצבי הרוח התחושות והרגשות משתנים כמו נשף של מסכות ...אז חכי מעט, לכי קצת הצידה וכשתהיי שוב למעלה...תחליטי. אצלי לפחות, מתברר שאת כל ההחלטות השגויות בחיי עשיתי בזמן שהייתי למטה. לומדת משהו על פזיזות בימים אלו.

ת י א ה

New member
לדעתי אפשר לשנות אישיות

צריך הרבה עבודה עצמית ואפילו עזרה חיצונית. העניין הוא לאבחן מצבים ולבחור איך מתייחסים אליהם בצורה שתהיה הכי נכונה עבורינו, עם שכל או עם רגש. ולפעמים, למצוא את האיזון בין שניהם. לא קל בכלל, בכלל. אבל אפשרי.

זה זה!!!

לזה התכוונתי,להגיע למצב לאבחן את המצב לפני שעושים החלטה אוףףףףף

למעלה