אפשר לשיר כאן?

12אניהיא

New member
אפשר לשיר כאן?

כי סתם כזה עלה לי שיר ישן לראש...... 10 אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן לצייר ולקשקש גם התוף מכות הן... הנה בית לי קטן בו כיסא וגם שולחן משקפיים עגולים לי בקצה החוטם.......... אך אבוי לילד רע אצבע נו נו נו עושה...... מוקדש לאלמרה

אלמרה

New member
אוי כמה זמן אני פה ממתין וממתין....

מת לקבל איזו הקדשה של שיר... וכעת כשכבר התייאשתי מזה, למרות שכולם פה משוררים דגולים, וכולן כותבות על אהבות ועוד אהבות... הנה את מגיעה ולי שיר מקדישה... אז ככה: תמיד יש לי הרגל מגונה לקרוא שירים מהסוף להתחלה וההתחלה צדה את עיני... "מוקדש לאלמרה" - זה חלומי הרטוב משנים!! אבל לאט לאט אני מקבל סטירת לחי בדמות "אוי אבוי לילד רע..." מה רע לעשות באצבע מה???? כשהגעתי (בדרכי שלי לסוף {שזה ההתחלה שלכן}) התבאסתי לאללה..."משקפיים עגולים" (כן נו אז מה? פעם היתה לי ראיה שש-שש אפילו עברתי מבדקים לקורס טיס) אחר כך "בית קטן"... ואני רוצה ווילה!!! אבל כפרהההה איזו מתוקה את בסוף-בסוף? מרשה לי לשחק לך עם עשר אצבעות... בחיי אני מבטיח לך שלא תצטערי... אולי אם באמת תהיי מתוקה וחמודה אפילו אראה לך את הטריק "עשרים האצבעות" של אלמרה. מצטער מראש: כאן אני לא יכול לרדת ... לפרטים, כל השאר במסרים פרטיים בבקשה.

אלמרה

New member
אין זו שאלה של אי רצון...

איפכרא מסתברא... אבל לא ניתן לעשות הפרה כל כך בוטה של שבועת הקוסמים של ארוס, מילא במסר פרטי... חחחח.... לא כולן בבת-אחת!!! ורק אחרי החג! להיזדיין עם הסבלנות בבקשה!

12אניהיא

New member
הזדיינתי../images/Emo3.gif

אני מבינה שגם המסר יגיע אחרי החג... מיבצע ביעור חמץ

אלמרה

New member
איזה בזבוז של משאב יקר ...

אבל אין מהלעשות - "אחרי החגים" תמיד הכל נדחה אל אחוריהם...

12אניהיא

New member
אחרי החגים....

התחדש הכל יתחדשו וישובו ימי החול... ואני בטח אגמל מהאקונומיקה.

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחח טאקי

אלמרה דווקא אהב... זה המקסימום שיוצא לי מכל האקונומיקה כאן מסביב

איזה מזל

שרק אדי אקונומיקה עלו לך לראש. תארי לך שאלה היו אדי מסיר השומנים, משמיד העובש, מפרק האבנית, וחומצת הלימון שמנקה ת'קומקום..... בטח היית מקבלת נובל על שירה. מפוזרת - למדה על כל הנ"ל ביום בהיר ונהדר, עדיין מאושפזת בגלל מנת יתר

טאKילה

New member
יו מפוזרת...../images/Emo178.gif

אני הייתי בתור לבחור אבן..... לפני 7 שנים בא לי חירפון לרגע, במרץ רב שפכתי חומצת מלח לאסלה ואחריה אקונומיקה בנדיבות, האדים מיהרו לעלות, ואני סגורה שם בחדר שירותים קטן מתערפלת לאיטי, מרגישה איך הגרון נצרב כמו דיסק מזוייף סוגר לי את האוויר לנשום. יצאתי מהר שתיתי חלב ומיד לקחו אותי לקבל טיפול בקופת חולים, רופא המשפחה ממש חה חה וחה חה חה. אעלק <במבטא צרפתי> יפההה מותקשלי ניסית להתאבד? תגידי מישו הרגיז לך תדובדבן של העצבים? ואני מותשת סאמק, שו להתאבד כולה קמתי חרוצה לנקות...
טוב טוב אני הולך לעשות לך טיפול "נוק אווט",
את יושבת בחדר כמה שעות עם אנלצייה וחומרים מצויינים אחרי הטיפול את נושמת חדשה, לחשתי לו,,,אוח ג'יאטם מונאמור ד"ר מדיוני תטפל כבר ראבקקקקקקקקק אני מתה.
מיותר לומר שלא נוקאווט ולא בטיח, כמו מטורפת כל יום באתי לרופא והתחננתי למעט אוויר, הוא אמר שאני הסטרית, וב'ימת שאני בכלל לא כזו, אבל ראבק מי יכול לחיות עם מינון קטן של אוויר? אחרי חודש בערך חטפתי ת'קריזה הזמנתי תור לרופא ריאות, שם היה קושי למדוד סיבולת ריאה, הגעתי אליו במצב קשה מאוד. למזלי הרופא היה מנהל מחלקת ריאות בבית החולים. החמוד הזה פשוט טיפל בכזו מסירות חבל"ז, וכשהיה בתורנות הוא איפשר לי לבוא אליו לבית החולים לטיפול. האיש הזה הציל אותי אחרי שלושה חודשים של טיפול מסיבי וסיכויים בטטה... אז כן נשארה צלקת בריאות, וכן יש לי נטיה להיות חולה בשפעות [לא עופות] בגלל רגישות יתר, וכן לפעמים אני מאבדת אוויר ועוקרת ת'חלון לנשום, וכן לא יכולה לצלול בים או בריכה, ואסור להשפריץ לי מים לפנים, אבל במבט לאחור שרדתי מחלה שאיימה על חיי, ממש כך. וכל זה ביגלל טימטום משווע... חומרי ניקו שאסור לערבב........ ובפרט אסור להסניף חומרים זולים

אני מתנצלת קשות

אבל לא מפסיקה לצחוק מהסיפור. יודעת, זה היה לך נורא. להבא נסי לכתוב פחות מצחיק רבאק.............

טאKילה

New member
תצחקי סאמק......../images/Emo67.gif

גמני צוחקת עליי לכן זה נכתב מטובל בהומור למרות שבאמת זה היה מפחיד מאוד. אבל המחשבה כמה אהבלית הייתי בשביל אסלה בת זונה! כאילו קיבלתי צל"ש ממישו, אפילו מדליה מעיגול של תפו"א לא קיבלתי
תגידי לא בא לך ציפסים?
לי בא נו.....

טאKילה

New member
סאמק מניוקית[נקודה]../images/Emo67.gif

אני פוחדת לקנות עופות, אל תצחקי אבל לקחתי בסופר שניצלים, וחלקי עוף... כשהגעתי לקופה הקופאית אחזה בשקית הראשונה של השניצלים, ואני פתום פתחתי עיניים גדול גדולללללללללללללללללללללל אמרתי לה לא צ'ה שניצלים, לא צ'ה עופות אני מיפחדת..
היידה יש בשר נזלול פרות
בלי הפעמון.

הזכרת לי סיפור ענק

היה אצלנו בקיבוץ גרעין ארגנטינאי. ולסיום הטירונות הם החליטו להכין אסאדו תרנגולות לכל הקיבוץ נתן היה אחראי על התיבול. הם הלכו למטבח של הקיבוץ, ותיבלו את העוף בפפריקה מתוקה, מלח, ואבקת שום. אמה מה? אבקת השום לא הייתה אבקת שום, נתן אשם שהכל היה בכלי ענק זהים? נתן אשם שליד התבלינים הייתה אבקת כלור מה קראנו כ.מ.ס? בקיצור......... כל העופות היפים שנתפסו בלול ונשחטו שלא כדת ע"י חבורה צוהלת של בני עדות דרום אמריקה כוסו באבקת כלור [מה שנקרא תובלו בטוב טעם] והובאו לגריל...... הוגרלו להם בנחת ואנשים התחילו לאכול אותם. אוי מה שרץ שם. נתן לא חטף מכות, למרות שכולם רצו להכניס לו קצת [מכירים את החכמולוג שתמיד יודע הכל יותר טוב מכולם , אבל כלום לא הולך לו?] הם רצו ללכוד עוד תרנגולות, אבל לא ידעו שערב קודם הייתה "העמסת עופות" וכל התרנגולות הלכו פקקט למשחטה הכשרה. איך להגדיר את הערב ההוא? מזל שאני נשארתי בבית לנקות אותו כי לא אהבתי אז עופות על הגריל.....

12אניהיא

New member
אני כבר למדתי על בשרי

אבל אין שנה שלפני פסח לא קורה לי משו... את עניין החומצה עם עוד חומר בשרותים עברתי על בשרי עד לעלפון, אצלך המצב הגיע לבעיה רצינית לריאות ולי היה מזל.. בדיוק כמו המיפגש עם העין שלי וסנט מוריץ לפני שבוע וחצי עוד לא התעוורתי..

למעלה