יו מפוזרת...../images/Emo178.gif
אני הייתי בתור לבחור אבן..... לפני 7 שנים בא לי חירפון לרגע, במרץ רב שפכתי חומצת מלח לאסלה ואחריה אקונומיקה בנדיבות, האדים מיהרו לעלות, ואני סגורה שם בחדר שירותים קטן מתערפלת לאיטי, מרגישה איך הגרון נצרב כמו דיסק מזוייף סוגר לי את האוויר לנשום. יצאתי מהר שתיתי חלב ומיד לקחו אותי לקבל טיפול בקופת חולים, רופא המשפחה ממש חה חה וחה חה חה. אעלק <במבטא צרפתי> יפההה מותקשלי ניסית להתאבד? תגידי מישו הרגיז לך תדובדבן של העצבים? ואני מותשת סאמק, שו להתאבד כולה קמתי חרוצה לנקות...
טוב טוב אני הולך לעשות לך טיפול "נוק אווט",
את יושבת בחדר כמה שעות עם אנלצייה וחומרים מצויינים אחרי הטיפול את נושמת חדשה, לחשתי לו,,,אוח ג'יאטם מונאמור ד"ר מדיוני תטפל כבר ראבקקקקקקקקק אני מתה.
מיותר לומר שלא נוקאווט ולא בטיח, כמו מטורפת כל יום באתי לרופא והתחננתי למעט אוויר, הוא אמר שאני הסטרית, וב'ימת שאני בכלל לא כזו, אבל ראבק מי יכול לחיות עם מינון קטן של אוויר? אחרי חודש בערך חטפתי ת'קריזה הזמנתי תור לרופא ריאות, שם היה קושי למדוד סיבולת ריאה, הגעתי אליו במצב קשה מאוד. למזלי הרופא היה מנהל מחלקת ריאות בבית החולים. החמוד הזה פשוט טיפל בכזו מסירות חבל"ז, וכשהיה בתורנות הוא איפשר לי לבוא אליו לבית החולים לטיפול. האיש הזה הציל אותי אחרי שלושה חודשים של טיפול מסיבי וסיכויים בטטה... אז כן נשארה צלקת בריאות, וכן יש לי נטיה להיות חולה בשפעות [לא עופות] בגלל רגישות יתר, וכן לפעמים אני מאבדת אוויר ועוקרת ת'חלון לנשום, וכן לא יכולה לצלול בים או בריכה, ואסור להשפריץ לי מים לפנים, אבל במבט לאחור שרדתי מחלה שאיימה על חיי, ממש כך. וכל זה ביגלל טימטום משווע... חומרי ניקו שאסור לערבב........ ובפרט אסור להסניף חומרים זולים