אפשר לקחת כיסא?

פלינט1

New member
מזל מהעמק - תגידי להם את!

מזל, עשי לי טובה בשם המסטינג ממנו בלסנו לוף ביערות ווינט. הגידי לאיש הקטן מהרחוב, למירב - ליילה טוב, וגם לעדי בשמים הכחולים ש..: אני לא נעלב היות ולא העליבו אותי, הבנתי אותם נכון כבר מההתחלה, ואפילו המורה שיפרה נתנה לי ציון טוב בהבנת הניקרא. אימרי להם שמשיכת הכיסא היתה מטפורה לשונית. ספרי להם שאני יודע שהם נחמדים - אחרת לא הייתי כאן. מיסרי להם בהיזדמנות הראשונה שאני לא מיסתכל מעבר לכתף - בכל פעם שאני רואה את צילה של מנהלת פורום המציץ מאחורי גבי, וגם לא כל איש קטן ברחוב, עטוי מעיל גשם מורם צאוורון גורם לי לקרוא לשוטר, בגלל מחשבה שיפתח את כנפות מעילו ויחשוף בפני את הצ´ק ללא כיסוי שלו - הנד ברוח הקלילה כשיבולים בעמק. מזל יקירתי, אמרי להם שאין לי כוח לעבור שוב טירונות פורום כשבתיקי האישי כתוב שאני בעל דרגת פורומאי חמש. שכנעי אותם שהאירוניה היא המצ´טה בה אני מפלס דרכי בינות שיחי הבינוניות הרבים הנערמים על דרכי בחיי היום יום. שכנעי אותם שמיקלדתי נושכנית היא - אך לא מורעלת. ובמיוחד איימי עליהם שאם ימשיכו לגרום לי להסביר את עצמי - אשסה בהם ללא רחמים את יון (שלילי) פדר. קרעת אותי מצחוק עם הסברך, שהסיבה שלא ניכנסת לבית הישן היא עקב היותך ממשפחת כוהנים.. אין, אין עליך בכל הגולה הדוויה.

ליילה

New member
טוב נו, היית צריך להגיד מראש שאתה

מכיר את מזל... זה היה משנה את כל התמונה, ומיד את כל היחס החשדני.. אם מזל היא מליצת היושר שלך, האירוניה שלך מתקבלת בברכה, ואיתה כמובן גם אתה. ואיך אומרים אצלנו - כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה.. יום כתום

קטונתי...

אני צריכה לשמש לך מליץ יושר להשיג לך פטור מריצת הבוקר עם כל הטירונים ולשחרר אותך מתורניות מטבח באמת, עד איפה הבנ-אדם יכול להדרדר מאיגרא רמה לבירא עמיקתה אני בטוחה שממרום מושבך ליד הכס הקדוש תוכל להאציל עלינו מעט מרוחו של הנציג עלי אדמות היודע להשכין שלום בין הבריות ועשן לבןיעלה בארובות פחד ההמונים נפל עליהם ויראה פן הפליטים יהפכו לבעלי בית ולהם לא תהייה אפילו זכות השיבה שכן היה נסיון של אחד מאותם שוכני מרתף אשר גורש מהעיר, לאחר שאכל את הדגים הסרוחים וקיבל גם את המלקות להדחף לכאן ולהשליט את סגנונו הדוחה. למזלנו,הגוף הבריא דחה את ההשתלה.

yosense

New member
אוף שכחתי - עוד פליט מ ינט

שלום לכלם ו ו ככה אני נראה =

ליילה

New member
ודרך אגב, אם כבר באת

אולי תספר לנו קצת על עצמך, שנדע מי החבר החדש בבית...

yosense

New member
הכי פשוט יהיה ....

לפתוח את הלינק הזה וחוץ מזה אני חי בספרד - בדרום החם שעכשיו הוא ממש קפוא. ושמח לראות קהילה כל כך גדולה. שלום לכולם ותודה לך מרב על קבלת הפנים -

למעלה