אפשר לקחת כיסא?

פלינט1

New member
אפשר לקחת כיסא?

שלום, אני פלינט, רק שהמערכת לא מאמינה לי, ואמרה שיש לה עוד פלינט, ובלאת בררה הוספתי 1. אני השכן משיכון ווינט, בינין ממול, זה שכתוב עליו אירופה - אך אולי לא שמתם אף פעם לב. הייתי תולה מפיות תיקשורת ליבוש על הגזוזזטרא, וגם סוהא היתה מגיעה עם פמליתה ומכבדת אותי בנוכחותה מידי שבוע. אבל זה היה מזמן, וגם הזיכרון אינו מה שהיה פעם. בוקר אחד פתחתי את חלוני, ובבנין שלכם התריסים היו רובם מוגפים. אז נכון שבלילה הקודם עלו צעקות ממרבית הקומות, אבל חשבתי שזה קורה בכל בית וברוב המשפחות. אך באותו הלילה, עד שעה מאוחרת נארזו ארגזים. ובבוקר, עוד לפני שהשמש סילקה את קורי העכביש האחרונים מעל קרניה הישנוניות, הגיעו משאיות הובלה ולקחו את רוב השכנים. חיכתי יום, המתנתי יומיים אך התריסים נישארו סגורים. לא רציתי להראות כשכן חטטן ולא חקרתי, עד שלא יכולתי להיתאפק, היתקרבתי למיבנה החצי נטוש, ושמעתי את ההיא מהוועד, המספרת שעברתם לבית גדול יותר, מרווח, ונוח יותר מקודמו. זה כבר היה קצת יותר מדי בשבילי. מביתי במעלה הגיבעה הייתי צופה במזל מהעמק, שבטרקלינה היתה מקבלת את אורחיה, ובשאר חדרי הבית - טוב זה לא המקום להרחיב. על ירוק הדשא היו עיניו של גרינאייז מקבלות ברק זוהר - במיוחד כשהיה מיתרגז באספות הוועד שנערכו בחצר. הכנופיה הבוסטונית בכלל נתנה לנו לפעמים את ההרגשה שאנחנו, פאר המאפיה האיטלקית, איננו יותר מאשר כיתת טעוני טיפוח בבית ספר של המיסיון באוגנדה. ועתה כשאני עומד על הבלקון - ציה וחידלון. אני לא אוהב לירוק לבאר שממנה שתיתי, אך אני עוד יותר לא אוהב - שהבאר יורקת עלי. פעם היתה לנו באר בשכונה, עד שהחליטו מומחי הכלכלה החדשה, זאת הנקראת "גורנישט קום" לחסום את הגישה. אוכל לאמר במלוא הצניעות, שעבדכם הנאמן לא רק שתה, אלא גם מילא את המעיין החרב מידי פעם, כמובן לא לבדו, אך זה לא מנע את הכנסת מקור המים לתוך למרכז קניות בתשלום. מאוחר יותר, כשהבינו שקניון ללא קונים יציג את מנהלו כאוגדונר ללא חיילים, ניסו לתת לנו תחליף בצורת בירזיה עקומה מצנרת דולפת, וכל זה ליד מחסן האשפה. כך היינו אמורים גם לבזבז את מעותינו הספורות - וגם ליזכות ליחס הניתן לעובדי שרות הניכנסים מהכניסה האחורית. אם יהיה ביקוש, אביא את שכתבתי להם ואת ניחוח התשובות. הוכחתי כנביא סנילי בשער, וציטטתי את זקני ברל פליט שאמר: "אם אתה משתין על כל העולם, כל העולם ירטב מעט. אך אם כל העולם ישתין עליך - במהרה תיטבע". אז אפשר לקחת כיסא ולשבת? פלינט.

een ogenblik

New member
בודאי, זו שאלה רצינית?

כל כך הרבה פליטים הגיעו מארה"ב שיש גם מקום לאירופאים. אם כבר אנו מדברים על אירופאים, למה שלא תנסה גם את "ישראלים באירופה" המקומי? זה חדש, זה טרי, ובדיוק הזכרנו אותך שם. שם אני בוועדת קבלת פנים ליומיים הקרובים, ויכולה להציע קפה/תה/מיץ תפוזים.

שלום פלינט וברוך הבא

אני מקווה שתאהב את הפורום הנחמד שלנו לפחות כמונו. בינתיים, כמו שאתה רואה ריכזנו את כל פליטי YNET תחת שרשור אחד, על מנת לאפשר לפורום להמשיך במתכונתו הרגילה. אנא קרא את הודעתו של האיש הקטן בנושא שרשורים, המופיעה בטאגליינס שבראש העמוד. ושוב, ברוך הבא!

פלינט1

New member
חסקה במקום מייפלאואר, הולך?

עדי, קראתי את האיש הקטן ואני מסכים לחלוטין. אחד הדברים שהרגו לי את "חדוות היצירה" היו השירשורים, או האשכולות כפי שכינו אותם לפני יום הנעכבה הווינטי. המאמרים המושקעים נירמסו תחת כפכפי עקרות הבית המשועממות, שגרמו לפרום להראות כמו צ´ט של נשות המחלקה הגריאטרית בהרצפלד. כל כתבה מושקעת ירדה תוך חצי שעה (תלוי בכמות המתכונים שרצו באותו היום), לתוך מחשכי המרתף, בינות לרהיטים הישנים וצנרת הביוב של מי הדלוחין. פתחתי נושא שהוא כביכול ישן, היות שישנן צדדים פחות מוכרים לסיפור, בתוספת פרשנותי מנקודת מבטי האישית, עם השלכות לגבי היתיחסות כללית יותר לישראלים בחו"ל. לא אפתח עוד נושאים בשירשורים אחרים, ואדאג למלא את זה הקיים כך שלא יתפוס מקום בארכיון. אין לי מה לכתוב לגבי החיים בארה"ב היות ואני גר בספגטי לנד, אך נקודות מבט מחיי הישראלי בחו"ל בכלל ובאירופה בפרט, יוכלו להיות תוסף מזון וגיוון מענין למיטבח האמריקאי עתיר הכימיקאלים. טוב אם אין מקום לכיסא - אפשר גם שרפרף מיתקפל.

ממש לא הבנת אותי כראוי

כמו שבוודאי ראית, לא שרשרתי את הודעתך. הממשק של תפוז הוא קצת אחר משל YNET ונושאים שבדיון ממשיכים להישאר למעלה עקב ההמצאה הגאונית של ההודעות הקופצות. בכל מקרה, אתה מוזמן למשוך ספה עם כריות, ולא התכוונתי להרוג לך את חדוות היצירה, נהפוך הוא.

קח כסא, אפילו כורסא

כמו שאתה רואה גם אני פה אז שב והנח את צרורותיך פרוק את אשר על ליבך וספר על התסרוקת החדשה של סוהא ואיך זה ששרון הכניס לה ברז ולא נתן לה להתאחד עם אהוב ליבה בלונדון האפרורית. עברתי בבית הישן אבל לא נכנסתי כי אני ממשפחת כוהנים ולפי הדממה שם...

בטח שתקח כסא!

יש שם בצד עם 3 רגליים.....נראה אותך יושב עליו! ברוך הבא.........הגעת למקום הנכון ובזמן הנכון...בדיוק צריך להדיח כלים ...את השאר.......בפעם הבאה. כתבת יפה.... שבוע טוב מקסימושששששששששששששש

פלינט1

New member
הוא אשר אמרתי.

עדי, עוד בטרם היספקתי לבדוק את מצב היבלות לאחר נדידת העמים - כבר התחלת לצעוק עלי. לא אמרתי שהייתי לפני כבר בתור, וגם לא שיחקתי אותה "אני רק בשביל שאלה". לא חניתי בחנית נכים, ומאפרת מכוניתי לא ראתה את הכביש במצב ריקון והשלכת פסולת על כביש הרבים. עדי זה במיקרה הניק של החותנת שלי? וואלה אותו הסיגנון.

למה צעקתי? ../images/Emo12.gif

בירכתי בברוך הבא, וביקשתי, כמו שאנחנו מבקשות מכל המצטרפים החדשים לאחרונה, לקרוא את ההודעה שמסבירה כל מיני דברים בנוגע לממשק של תפוז. אפילו הפניתי את תשומת לבך לשרשור הענק שבו נמצאים כל הפליטים, כדי שתוכל למצוא חברים ותיקים...

פלינט1

New member
אל תקחי כל מילה שלי ברצינות.

כשאני כותב אני תמיד מחייך, כך שאל תקחי את דברי ברצינות יתרה. סך הכל היה נידמה לי ששמעתי את קולך בוקע מהמסך, ואם זה לא את - לא קרה כלום. הקול, אפס, ממש מוכר לי. את בטוחה שאין לנו קשרי משפחה? חמותי למשל?

Sparker

New member
פלינט!!!

ה
מתקרר!! ועוגן מחכה...
תודה, בויידעם ישראלים באירופה

פלינט1

New member
טוב חכה דקה

תן להעלות את המשוטים על החסקה ואני כבר מפליג לפורום אירופה. תגיד, כבר אסור להגיד שלום לשכנים, יא אירופאים סנובים. וואלה לנשום לא נותנים בתפוז. לאן ש´תה הולך - כ ו ל ם יודעים.

Sparker

New member
יאללה פ´סדר...

תמסור להם ד"ש ממני... מקווה אתה לא מביא איתך מוצרים מסוכנים מאמריקה, אנחנו לא רוצים פרסטיג´ 2 לחופינו.
ואם הכסאות למעלה, חפש אותנו בצ´אט.

Gefen

New member
פלינט

כסאות יש בשפע, אז קח אחד נוח, חלוץ נעליים, ותן גם לנו ליהנות מכשרון הכתיבה שלך... (כאילו, רוצה לאמר- אל תיעלם לתמיד לפורום השכן של האירופאים, זכור שגם אנחנו כאן..) שלומות ממלבורן גפן

פלינט1

New member
חשבתי שההומלסים מרוכזים יחדיו

בעיקבות הבריחה מ"המחנה הנגוע" שעשיתם, הייתי בטוח שפורום חו"ל הוא כללי ולא מפוצל לשכונות ושיכונים. אני מקווה הלילה (שעון ספגטילנד), להיכנס ולהסביר את מישנתי בנושא ישראלים בחו"ל. זה כמובן אם אישתי, אשת חיל מי ימצא, לא תארגן לי אוטובוס תירים מלא אורחים הביתה הערב. את האורחים הראלים אני כבר מכיר מספיק טוב. עכשיו מענינים אותי יותר אלה הוירטואלים, אלה שלא מפילים פרורים, אלה שלא ניכנסים לשרותים ומשאירים "דליפות" על הריצפה, הם שלא מביאים ילדים מפונקים וחסרי חינוך, ובמיוחד אלו שאירוחם מחייב תיגלחת בהולה עקב: "מה יגידו, או, אויש לא נעים - אתה לא בארץ". כן, אני לוקח את הסיכון שעדי תימשוך לי את הכיסא בדיוק שארצה לשבת, אבל אני כבר היתרגלתי אליה במהירות, עכשיו אני מקווה שהיא גם תתרגל אלי.

פלינט

להרגיעך - יש לנו נגריה צמודה שמייצרת כסאות 24 שעות ביממה, וגם תורני אירוח במשמרות. ברגע שמישהו מושך לך את הכיסא כשאתה רוצה לשבת, מייד מגיע תורן ומניח כיסא חלופי (מייצור חדש) באותו מקום, מבלי שתרגיש בהחלפה. אתה יכול לשבת בלי להציץ כל הזמן מעבר לכתף כדי לגלות מי מתקרב אליך מאחור, ולהירגע.

ליילה

New member
הפיצולים והשינויים, הם צו השעה

אבל אתה בכל מקרה, מוזמן להשאר אצלנו, ולהנות מהפורום ומחבריו הנעימים, ואל תהיה מוטרד, אף אחד פה לא מחפש אותך, ואין צורך להסתכל מעבר לכתף, ומעבר לזה שאנחנו לא משאירים פרורים ודליפות בשרותים, אנחנו גם נורא נחמדים. אז גם אני וגם עדי מברכות אותך על ההצטרפות, למרות שאולי לא הבנת אותנו נכון בהתחלה... שבוע כתום לך

למעלה