אפשר לנסות משהו?

TillsWIFE

New member
סרט טפשי

לא אהבתי אותו בכלל. ולא את פרל הארבור ואת דומיו, שהרבה מחברותיי דווקא כן אהבו. אה, גם טיטניק סרט טפשי למדי (ז"א איך שבנו את העלילה). יש קטע ב"טיטניק" כשהספינה כבר צפה יחסית במאונך, ורואים מלצר כזה נופל ופוגע בשולחן ומתחיל להסתחרר כמו פרופלור. זה קטע חזק. לעומת זאת סרטים חזקים ואיכותיים שראיתי היו להציל את טוראי ריאן, בלאק הוק דאון, היט ואומנות החבלה.

NaaMuna

New member
חחחחחחחחחח

גמני בכיתי כמו איזה תינוקת בארמגדון.. סרט גאדול

TillsWIFE

New member
אהמ... נא לא להכליל, בנות זה לא גזע

בנות הם לא "_____".. בדיוק כמו שנים הם לא "________".. (תשלימו את החסר). כל אדם ואדם והאישיות שלו.

tamarhp

New member
גמני

מפחדת מטלפון, אבל אני עובדת על זה בשנים האחרונות..

חיחיחי לא...

בס"ד אין לי בעיה להתקשר ולענות וכו'... פשוט אני שונאת לדבר בטלפון... אז אני די חושבת שניה לפני שאני עונה...
אחרי כמה דקות האוזן שלי מתחילה לאבד את עצמה לדעת...
ממממ נראה לי שאני לא בת אמיתית...

tamarhp

New member
נהה,

כבר מלא זמן שאני אומרת שאני 1/3 בן... אני שונאאאאאת לדבר בטלפון... דוגרי, אמא שלי היתה צריכה לעלות עלזה שיש לי חבר רק מהשיחות שלנו פעם פעמיים בשבוע (בהתחלה היא לא ידעה).

גרליאור

New member
מצטער ש ו ר ש י אבל...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהרגת אותי, בגלל שבכית לא נשאר לך אויר... חחחחחחחאחחח, בנות....חחחחח

tamarhp

New member
אממממ

* למרות שכולם אמרו שזה בלתי אפשרי אלא אם כן אתה דורס את הבוחן - נכשלתי בטסט הפנימי. * קיבלתי 24 במתכונת במתמטיקה (שאולי זה לא יגיד כלום למי שלא מכיר אותי..) אין לי דברים מעניינים שאתם לא יודעים, נראה לי..

למעלה