אפשר להצטרף?

chen010189

New member
אפשר להצטרף?

קוראים לי חן, אני אהיה בת 18 ב1.1 ואני מחיפה אני נמשכת לכל מה שקשור לתחום האומנות והתקשורת. אני לומדת עיתונאות ברמה של 5 יח' ובינתיים אני יושבת בו עם 95 כרגע אני מתעסקת רק בעיתונות כתובה, אבל מאוד רוצה לשדר\לקריין. וגם במשחק אני משקיעה. לומדת כבר מגיל 12 ושנה שעברה זכיתי לעלות על הבמה פעם ראשונה, הופעתי במרכז רפפורט בחיפה עם ההצגה "שרגא קטן" של הלל מיטלפונקט. אפשר להבין שאני גם נמשכת בין היתר לדיבוב וקריינות ומאוד רוצה להיכנס לזה ולהשקיע בזה. אקרא קצת טאגליינס, מאמרים והודעות פה ואם יהיו שאלות אשאל...
בינתיים אני מכריזה על הצטרפותי!

chen010189

New member
טוב, יש לי שאלה ../images/Emo4.gif

אני לומדת בי"ב ואין לי זמן ללמוד במרכז הארץ בגלל לוח הזמנים. יש קורסים בחיפה? תודה

chen010189

New member
טוב...

אני חושבת שאדחה את הלימודים אחרי הצבא. אני מאוד רוצה להשקיע בזה ולקחת קורס אבל כרגע אני בלחץ של מבחנים ובגרויות ואני יודעת שלא יהיה לי זמן לנסוע למרכז. :(

Bar391

New member
לא צריך נושא...פשוט תכנסי :)

הקורס הוא רק פעם בשבוע, אבל אם את ממש בלחץ אולי באמת כדאי שתקחי קורס אחרי הצבא. אבל מה שבא לך חיחי....

chen010189

New member
אה זה פעם בשבוע?

אם כך אז לא אחכה עד אחרי הצבא! אני מתגייסת ביולי 2007. חשבתי שמדובר על 2-3 פגישות שבועיות. כמה שעות המפגש השבועי הזה? כמה מפגשים יש סך הכל? אשמח לשמוע ותודה על התשובה

Hawkgirl

New member
אה ועוד משהו!

מתי את מתגייסת? DDD: אני מתגייסת(לעת עתה) ב-16 ליולי! D: אבל בטח לא שלחו אותך לתל השומר X:

chen010189

New member
גם אני!!! אני בחוף הכרמל חיפה

בינתיים
הם שלחו לי צו גיוס ל22.7 אבל בקיוסק מידע באתר עולים על מדים כתוב לי 16.7 אני אתקשר עוד כמה חודשים ככה לבדוק

Hawkgirl

New member
חחחח, גם אני הייתי ב-22/7

ועד לפני כמה שבועות הקדימו לי את זה ל-16/7 OOO: הם משוגעים, לא יהיה לי זמן לנשום מהבגרות האחרונה עד לגיוס X_X

Hawkgirl

New member
מבינה אותך עם הלחץ! O:

אני הייתי בקורס כשהייתי בכיתה י"א, והיה לי לחוץ מטורף, הקורס תמיד היה ביום שהיה לי שיעור מתמטיקה והמורה ת-מ-י-ד נותנת המון שיעורים, וצריך להכין אותם יום למחרת, וממש שלא היה לי הזמן לשיעורים האלו בבית, הייתה לי תמיד איזה חצי שעה בלבד להיות בבית, שאני צריכה להספיק בה את השיעורים, לאכול, ולנשום קצת אוויר O: אז אף פעם לא הכנתי שיעורים במתמטיקה XD בנוסף גם לא הייתי ב-2 שיעורים כי הייתי בפולין, אבל החזרתי את השעות האלו גם אחרי שהקורס נגמר X: בכל מקרה לשאלתך השניה, אני יודעת על הקורס בנ.ל.ס אני לא יודעת על קורסים באולפנים אחרים. הקורס הוא 10 שיעורים, כל שיעור הוא משהו כמו... 3 שעות? אני כבר לא זוכרת XD בכל קורס יש קבוצת ילדים בערך 5 ילדים בקבוצה, וכל אחד מקבל 20 דקות פחות או יותר לדבב.

Bar391

New member
איך לכולם היו 10 מפגשים?

וכשאני הייתי בקורס זה היה 9?????

Hawkgirl

New member
היית בקורס עם טליה-סנפאיי לא?

אם אני לא טועה קראו לזה "קייטנת דיבוב" לא? XDDD נמנמ, המחיר של הקורס שלכם כנראה התאים למספר השיעורים O: אני לא זוכרת כבר כמה זה עלה אז שטליה-סנפאיי פרסמה את זה(נזכרת שהיא הספימה בפורומים של פוקי XD ) אבל אני זוכרת שאמרתי לעצמי שזה 9 שיעורים ולא 10 בגלל שהמחיר זול יותר O: משהו כזה X: אבל זה לא נורא, גם 9 שיעורים זה עדיין מספק, לא? D:

chen010189

New member
חחח איזה מגניב זה

שכולם פה כותבים הודעות עם פרצופי אנימה :) וכמה שהייתי מכורה לסופר פיג, פוקימון, דיג'ימון וכו' אני לא רגילה להשתמש בהם... ^^' (על מה חפרתי
)

chen010189

New member
חחח מעניין אותי מה ההבדל

ומה עושים בשיעור 10 שלא עושים במפגש של 9 שיעורים

chen010189

New member
הבעיה היא שאני מתה ללמוד בנ.ל.ס

אבל אני מחיפה. אם אני רוצה להגיע לשם זה אומר לנסוע מחיפה לת"א (שעה ורבע נסיעה) ומשם אוטובוס לרמת השרון (כשעה נסיעה) שזה גם העלויות של הנסיעות אבל זה לא מה שמפריע לי מפריע לי שאני לא אספיק להגיע אחרי בית ספר ובטח שלא לחזור בזמן הבייתה. וגם בקרוב מתחילות הבגרויות שקלתי, במידה ויש, לקחת קורס שהוא סמוך לפסח אבל נזכרתי שבפסח יהיו הרבה השלמות. לא נורא, בצבא אני אהיה ג'ובניקית כי את הזימונים שחשקתי בהם לא קיבלתי ואם התפקיד שלי יאפשר לי ללמוד אז אני אנצל את זה!

מת"א לרמת השרון שעה?! לא הגזמת!

עשר דקות לא יותר. חוץ מזה, אני נסעתי ברכבת וזה מאוד קצר. אני גרה בגן יבנה שזה שעה נסיעה
לת"א וברכבת 40 דקות. בכיף ובקלות!

OrlyNL

New member
יש לנו פה בפורום את רמי

(שמזמן לא כתב פה - ואני מקווה שהכל בסדר). הוא גם מחיפה, ועשה קורס בנ.ל.ס ומגיע לעבוד מדי פעם...

אכן =)

אני מגיע מחיפה לרמת השרון כדי לעבוד. אגב, אורלי, ממצב? הכל בסדר אצלי חחח... אני פשוט כל כך עמוס בשבוע וחצי האחרון שזה כבר מטורף. אין לי יכולת אפילו לנשום, ובגלל זה אני בקושי נכנס למחשב ולפורום. ויעיד על כך אלחנדרו (dj salmix) שיודע כמה קשה עבדנו היום משמונה בבוקר ועד... עד.. עד ארבע משהו כזה, לא? היינו בצילומים לסדרה חדשה בערוץ 2. טוב, מה אני מקשקש? הפואנטה שלי היא שאם יש לכם מטרה וחלום מסוימים - עשו הכל כדי להגשים אותם חחח... בגלל זה אני חי חצי מהחיים בחיפה וחצי במרכז - כי אני לא נותן למגבלת המרחק לפגוע לי ברצון להגשים את השאיפות שלי! =)

למעלה