אפשר להצטרף?

dj salmix

New member
אבל השאיפות לשינה נורמלית לא מקיים

אהה???????? חחחחחחחחחחחחחח כן אני אלחנדרו ואני אולי קצת שונה מרמי, התחלתי תצילומים שעה וחצי לפניו....... משהו שלי, אישית, פשוט.... היה מגניב.... [שנים לא אמרתי תמילה הזאת] באמת אני רגיל לצאת מהבית בלילות ככה בחופש... אז פעם אחת יצאתי בלילה, בחופש, רק שהשעה הייתה 5:20 בבוקר, וממש לילה קפוא!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו למרות שאני כבר 48 שעות עם 3 שעות שינה, אני יוצא לי להנות מלילה צח ברעננה... [קר בחוץ?] לילה טוב! או שבוקר??? קיצור חושך טוב.... [אני באמת נישמע מסטול, זה מהחיקויים של גיא היום....][וגם קצת שינה][מחר נכתוב פה בצורה נורמלית אולי תבינו באמת מי אני...]

chen010189

New member
אעשה זאת אחרי שאסיים ללמוד

או אחרי הצבא. אני תמיד פועלת להגשמת החלומות והרצונות שלי ולא אוותר, בטח שלא בגלל מרחק. אבל כמובן שאני מעדיפה לעשות את זה בזמן יותר נח...ואף פעם לא מאוחר מדי, גם בזמן הצבא או אחרי זה טוב

chen010189

New member
אבל בניגוד אליי הוא לא לומד :)

הייתי בשמחה נוסעת לשם, באמת שהמרחק זה לא מה שיעצור בעדי. אבל כרגע אני יודעת שעם הלימודים (במיוחד כשיש הרבה עבודות ומבחנים ובנוסף הכנה והשלמות לבגרויות) יהיה לי קצת קשה ולכן עדיף לי לדחות את זה.

למעשה אני עדיין לומד, בכתה יב' P:

וגם לי יש בגרויות השנה, המון. הקרובה ביותר היא הבגרות בספות, עוד חודש, אפילו פחות. ואחר כך מגיעה מסה של מבחנים אחרים, ועוד, ועוד, ועוד. וחוץ מזה אני עוד כתב בעיתון, שזה אקסטרה עבודה גם לא על זמן הלימודים. עכשיו למשל אני בשבלבי כתיבת כתבה שכדי לכתוב אותה הייתי צריך לראיין שמונה ילדים שונים. וזה היה מספר הילדים הגדול ביותר שראיינתי עד היום, אבל היה ללא ספק כיף. בואי נגיד שגם עם כל הלימודים אני מנסה לאזן ולהגשים את השאיפות שלי. אין לי רגע דל, מה שנקרא חחח ואלחנדרו, אתה מדבר על חושך?! XP אני יצאתי מהבית אתמול ב... חמש לפנות בוקר XD היה כזה חשוך בחוץ שחשבתי אם בכלל לא הקדמתי בטעות את השעון XD אז כן, אתמול לא הייתי בבית מחמש לפנות בוקר ועד ארבע וחצי בצהריים. וללא ספק היה כל כך מגניב, אני חושב בסופו של דבר אם לעשות את זה עוד פעם חחח... מתי אתה ותום הגעתם בסופו של דבר? הוא אמר לי שלוקח שעה משהו כזה להגיע באוטובוס בחזרה לרעננה.

chen010189

New member
באמת?

איזה יופי! אני עוד 5 דקות זזה מהמחשב, כשאני אמצא זמן להיות יותר מ5 דקות על המחשב אני אשלח לך מסר חייבת לדבר עם מישהו שלומד בנ.ל.ס, גר רחוק ועמוס בלימודים

dj salmix

New member
מתי הגענו הביתה???

וואלה לא יודע, אבל היו פקקים... אולי איזה שעה וחצי באוטובוס... היה קורע... עד שלא היה כוח ונירדמנו אולי ל15 דקות... אבל בבוקר מסלול קצת יותר ארוך, לקח לנו 25 דקות.... קיצור בא לי עוד פעם!!! חחחח

למעלה