אפשר להצטרף??
שלום, שמי ליזה , בת 30 ואמא לצוציקית בת שנתיים מציצה כבר כמה זמן בפורום ומודה שנשביתי בקסמיו
רציתי לשתף אתכן במשהו שכתבתי בבלוג שלי ורציתי לדעת מה דעתכן על כך? """בזיון.פשוט בזיון. גועל נפש שמבזה את כל החנויות שמוכרות בגדי ימים לשים על תגית המוצר את המילה "טנקיני" , זה מקומם ופשוט גועל נפש. אתמול הסתובבתי במשביר כדי לבדוק את בגדי הים (יש לילדה יום בריכה בשבועות ואני צריכה בגד ים חדש) זרקתי את בגד הים הישן והגדול שלי , רזיתי קצת ובא לי להתחדש בבגד ים חדש אני מסתובבת בין המדפים ופתאום נתקלתי בבגד ים שני חלקים במידה גדולה (שזה הישג בפני עצמו ) ועל התחתון יש גם חצאית והחלק העליון הוא מעין גופייה שלמה מצאתי חן בעייני מאוד והסתכלתי על התגית כדי לבדוק מה המחיר ולא ידעתי עם לצחוק או לבכות "טנקיני" היה כתוב שם טנקיני?????????? מלשון טנק, כאילו דה...... כאשר מתייגים בחורה במידה גדולה כ"טנק ", הם פשוט מבזים אותה ואת עצמם כל כך התרתחתי שיצא לי החשק למדוד מה זה השטויות האלה??? מוחקים את הבן לחלוטין, מתייגים אותו בצורה הכי מעליבה שאפשר, בשם גנאי פשוט גועל נפש ובוז אחד גדול למי שהמציא את המושג הזה כל קשה קשה לתייג אותו כ"מידה גדולה" , בלי צורך בשימוש בשמות גנאי מבזים שכאלה?? תתביישו לכם !"""""""
שלום, שמי ליזה , בת 30 ואמא לצוציקית בת שנתיים מציצה כבר כמה זמן בפורום ומודה שנשביתי בקסמיו