אפשר להצטרף?

mister xy

New member
וואו, ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נראה לי שאת הגברת הראשונה פה בסטטוס הזה.

mister xy

New member
לא, אין לי מושג למה התחתנת

עוד לא סיפרת על זה כלום. התכוונתי לומר שאת האישה הנשואה היחידה שמעלימה את האמת מבן זוגה. משום מה יש כאן בפורום הרבה גברים נשואים שמעלימים את האמת מנשותיהם אבל אין כאן נשים נשואות שמתחבאות מבני זוגן...

ברוכה הבאה

מיסטר מה ההתלהבות, היא עוד לא כתבה במה בעלה שונה ממנה, אולי לו יש שערות בית השחי ולה לא? לא כל שוני הוא שוני בחשיבה, ולא כל שוני בחשיבה הוא במובן הדתי.

בעלי הוא דוס שמדקדק קלה כבחמורה

הקטע שהיה לי חבר והיתה אהבה (בתור בחורה) ואז ההורים שלי באו עם ההצעה הזו ולא רציתי אבל הייתי חייבת להסכים

אגס 10

New member
סיפור מוכר בציבור החרדי...

הם באו עם ההצעה הזו כי היתה לך אהבה כשהיית עוד בחורה או שהם סתם באו לעשות שידוך כי הגיע הזמן?...

סוג ב

New member
בדיוק ככה התחתנתי!!!

היה לי חבר, אבא שלי גילה, אמר לי: או חתונה או שאת עפה מהבית ושלום לך. התחתנתי עם הראשון שהציעו לי. ברוכה הבאה.

אגס 10

New member
שיטה ידועה

אז יש כאלה ששפר גורלם ומחתנים את הבחור והבחורה עצמם שנתפסו,ויש כאלבה שלא שפר גורלם ומנתקים אותם מהבחור שהכירו ודופקים להם מישהו העיקר שיהיו נשואים למישהו,או במילים אחרות,העיקר שיעשו סקס בהיתר,גועל נפש.

mister xy

New member
גם במקרה הראשון זה גועל נפש

למה ילדים צריכים להתחתן בגיל 20 אחרי הכרות של כמה ימים? מה הסיכוי ש"אהבה" כזו תחזיק מעמד יותר משנה שנתיים?

אגס 10

New member
צודק

רק שזה עוד אולי פחות מגעיל מאשר לדפוק סתם שני אנשים לחתונה כשאין כלום ביניהם חוץ מאשר הרצון של ההורים שלא יעשו עבירות נוראיות...

סוג ב

New member
אמנם הפרידו אותי מהחבר

אבל לא חייבו אותי להתחתן. הייתה לי ברירה להיות ילדה טובה. הכעס הוא, הורים שלא יודעים / יכולים להתמודד עם בת 'מקולקלת'. אם הייתה סובלנות לשונה בציבור החרדי, במקום לנסות לחתן אותי, היו מעלימים עיין שיש לי חבר, או מקבלים אותי עם החבר.. במקום זה, השיחה של אבא שלי הייתה כזאת: (זוכרת אותה כאילו קרתה אתמול) "מה את יוצאת עם בחור ששם ג'ל בשיער וחגורה כזאת" (פה, הוא הדגים עם הידיים איך החגורה ניראת. זה היה במודה) "את רוצה מלא פרענקים קטנים?" (הוא לא היה פרענק ואבא שלי לא גזעני, אבל זה מה שהוא אמר באותו רגע) "או שאת עוזבת את הבית והולכת לגור עם הקילו ג'ל הזה, או שאם את ממש צריכה גבר, נמצא לך חתן הגון.. כבר אמרתי לכן שאמרתי כן לראשון? הייתי בת 16.

טב למיתב טן דו מלמיתב ארמלא

ובתרגום חפשי- טוב לאשה היות עם בן זוג כלשהוא (אפילו מוכה שחין-במקור-) מלהיות לבד- כתובות עה, א. רבותינו הקדושים מארי הדור הפכו את הגמרא הזו לדרך חיים, וכמו שאמרו בדינוב גם הוי אמינא שבגמרא אמת, הרי שבוודאי סברא כה הגיונית וחודרת למקום הכי פנימי של האשה, מה שאפילו פרויד לא הצליח להגיע אליו. ומכך שמזבח מוריד דמעות על כל זוג שמתגרש, עומדים מרנן ורבנן ומקדשים אשה לאיש ואח"כ אינם מתירים אותם לעולמים (רק אם יש לה חולי נופל ח"ו או איילונית ).

למעלה