אפשר להצטרף ?

לין201

New member
אפשר להצטרף ?../images/Emo9.gif

גם אני לומדת באוניברסיטת חיפה , שנה א' . בעוד שבוע מתחילות הבחינות!!! ואני עדיין לא מרגישה סטודנטית... זה רק אני ככה?

deathcaster

New member
תשובה

ראשית ברוכה הבאה... שנית... אני מכיר פרופסורים שעדיין לא קלטו שהם בעולם האקדמי. את בחברה טובה !

MsUnderstood

New member
כאילו דה

ברוכה הבאה לצעירות שנה א'!!! ת'אמת מה שאני לומדת ככ נכנס בחיים היומיומיים ככה שאני שמה לב שהלימוד משפיע..

MsUnderstood

New member
לא אמרת מה את לומדת../images/Emo3.gif

אני לומדת סוציולוגיה אנתרופולוגיה ומדעי המדינה ואת?

זיגזג8

New member
היי

ברוכה הבאה :) עוד שבוע מתחיל הסיוט (אצלי בכלאופן), ואני הולכת להיתקע במעונות במשך החודש הקרוב בערך... תאמיני לי שגם אני עדיין לא ממש קולטת שאני סטודנטית
מה את לומדת?

זיגזג8

New member
היי :)

אני בפיזיותרפיה, שנה ב' כבר (שעוברת בינתיים באיטיות מרובה....) גם אנחנו היינו בדיסקציות שנה שעברה, האמת - ממש נהניתי שם! ברגע שאת מתנתקת מהמחשבה שזה בנאדם לפנייך (וזה קורה די מהר בערך בפעם השנייה שאת שם),זה מאוד מעניין לראות את כל זה!

amitk80

New member
ברוכה הבאה

היי לין, קודם כל שיהיה לך המון בהצלחה! זה טבעי להרגיש ככה כי את עדין במשהו חדש ואת רק עכשיו מתחילה להתנסות בבחינות ולעבור את זה. אני הרגשתי ככה גם בסוף סמסטר א' בתואר הראשון אבל אחרי כל המבחנים זה כבר עבר לי והתרגלתי לזה שאני סטודנט. שיהיה בהצלחה ותהני מזה שיש לך שני מועדים

amitk80

New member
מי שבתואר שני

זכאי רק למועד אחד. לך יהיו שני מועדים כיוון שאת בתואר ראשון. בהצלחה!

amitk80

New member
אני אפילו מתגעגע לשני מועדים

ולתואר ראשון. איך הולך בסיעוד? אגב תתנחמי בעובדה שביום הולדת שלי יצא לי לנתח צפרדע.

לין201

New member
../images/Emo10.gif מסכן הצפרדע..

אתה לומד ביולוגיה? הולך טוב בינתיים

amitk80

New member
לא

אני לא לומד ביולוגיה. אני עכשיו בתואר שני בסטטיסטיקה מגמת ביו סטטיסטיקה. ניתחתי צפרדע בשיעורי ביולוגיה בארה"ב. אני לא מאמין שזה היה ביום הולדת שלי. יאק.. טיפלתי בו יפה. מה לומדים שנה ראשונה בביולוגיה?

deathcaster

New member
ממממממ

אם אינני טועה, הקטע של הצפרדע באונ' חיפה הוא בשנה השלישית של התואר בביולוגיה. במקומות אחרים זה משתנה, אצלי למשל זה היה בסמסטר הראשון וזה היה עם עכבר ולא צפרדע ולא היו עכברים לכולם, כמובן שאני נדחפתי והתנדבתי לנתח... וניתחתי אותו כמו שמנתחים גופות ב-CSI, המרצה שהוא וטרינר במקצועו אמר שהוא לא חשב על פתיחת בית חזה בצורה הזו ואמר שהוא ינסה ליישם את זה בשיעורים

berta84

New member
אבל למה לא שירשרת

לשירשור הכוסיות? איזו יפה.....מהממת!!!!!! ברטה מרגישה מאויימת

למעלה