אפשר להצטרף?

Eti No Name

New member
איכס לא סובלת אותה!

חח יום אחד הדלקתי טלויזיה בארה"ב, ויש איזו תכנית מפגרת של אנשים שמתפשטים בVH1 והיא הופיעה שמה

Eti No Name

New member
יש בזה משו ../images/Emo3.gif

אבל אי אפשר להכחיש שהוא באמת עבר המון בחיים [בין אם זה המשפחה המטורללת שלו, פאריס, מעצרים, ומה לא] והוא נאלץ להתבגר די מהר. נראה לי שניק באמת השתנה לטובה בזמן האחרון.

nowhere2go

New member
פיל מי אפ (סורי אין כוח לכתוב באנגלית)

מסכימה עם כל מילה ! :) הם כולם עברו הרבה - ככה זה כשמתבגרים מול מצלמה.. ועוד לקחת ילד בן 12-13 ולתת לו לעבור את זה לבד (הנינטנדו לא נחשב). ניק סה"כ מצטייר לי כאדם עם רגליים על הקרקע (נראה לי שחלק לא קטן מזה אפשר באמת לזקוף לזכות הבנים האחרים אחרת הוא יכל להיות הרבה יותר מתוסבך ממה שהוא עכשיו - אבל זה משהו שנאמר בין השורות - כשהוא חתם על ההסכם להיות חלק מהלהקה - זה דבר שאי אפשר להתחמק ממנו - אולי רק למזער נזקים - הרע במיעוטו). בכל מקרה, אני משוחדת - יש לי פ'טיש מטורף על בלונדינים (ועוד עם עיניים כחולות אז בכלל) |מסמיקה|. אז רגע, תעדכנו אותי מה נסגר איתו- בראשי פרקים. מעצרים?! על מה ולמה? (אם אני לא טועה ראיתי אותו לא מזמן מספר על כך שהוא "ישב" 6 שעות במעצר בגלל DUI .. אז היו עוד כמה כאלה? מה שנקרא - לחיות על הקצה :) כנראה שיש לי הרבה להשלים - פאריס, מעצרים.. עוד מעט גם תגלו לי שיש לו ילד קטן איפשהו :) טליה.

shan28

New member
חחח הרגת אותי בסוף שאמרת ../images/Emo6.gif

"עוד מעט גם תגלו לי שיש לו ילד קטן איפשהו :) " חחח גדול...

elena20

New member
את לא הקשישה היחידה../images/Emo8.gif

אני גם בת 22 ויש פה בנות יותר מבוגרות, ברוכה הבאה!

היי../images/Emo24.gif

אני קארין, 16. ברוכה הבאה לפרומינו הקט, אני בטוחה שתשתלבי בו מהר
תהני.

sivanick

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני סיון, בת 20 מת"א..
גמני מה"קשישות" פה
השתלבות נעימה.

Shiri from the block

Active member
ועוד קצת פרטים../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אם כבר כולם נותנים חחח אני שירן בת 20 ממעלה אדומים../images/Emo140.gif

IreeEena

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני אירנה, בת 14 וחצי מהמרכז השתלבות נעימה!

nowhere2go

New member
../images/Emo51.gifרבה בנות ../images/Emo24.gif

אתן מקסימות, איזה קבלת פנים חמה. אני רוצה להודות לאמא ואבא שהביאוני עד הלום :) |אוף| היה לי היום את החלום הכי הזוי בעולם :) יאלה, להתאגן ולעבודה. יום מקסים, טליה.

nowhere2go

New member
זה התחיל מזה כשהלכתי לישון

עם הבויז מתנגנים ברקע. זה יסביר הרבה דברים. השיר האחרון (שאני זוכרת לפחות) היה INYT .. מה שאני זוכרת מהחלום הזה הוא... יד אליהו. משחק כדורסל. מכבי ת"א נגד מי שתרצו - פיינל פור. לפני המשחק ארגנו הופעה של כל מיני אמנים בניהם - גסטין טימברלייק, ניק, אלישה קיז וכד'.. המקום שלי ושל חברי היה תפוס אז העבירו אותי למקום אחר - הכי קרוב לבמה שאשפר - אם זה היה קרוב יותר - זה כבר היה עליה. ג'סטין הגיע באיחור- עלה לבמה (ללא סאונד'צאק).. באמצע הכל מפסיק - הוא שר ולא שומעים אותו...אז העבירו אותו לצד אחר של הבמה. שם זה הסתר ובינתיים הוא "תיחקר" למה קרתה הטעות (המסקנה- אם הוא לא מאחר והיה עושה סאונדצאק הכל היה עובד בסדר). נקסט אפ - ניק. הוא עולה לבמה, מנסה לתת כמה מילים וכמה בנות מהשורה שלנו - שהייתה הכי קרובה ממש עלו לבמה והפריעו לו. אז אני פשוט ביקשתי מהן לרדת בצורה יפה. מפה לשם אני והוא התחלנו לדבר ואיכשהו שיכנעתי אותו להשאר לראות את המשחק (אחרי הכל, משחק שכזה לא קורה כל יום). בסוף החלטנו לראות את המשחק ביחד אבל למצוא מקום אחר מאיפה שהיינו. אז התחלנו לחפש ולהסתובב. בסוף מצאנו איזה נקודה ששם החלטנו שיהיה לו הכי פחות "הצקות" ונוכל להנות מהמשחק. הוא עלה אליה.. אני אחריו.. התחלתי לטפס ו...זהו :) כאן התעוררתי מהצלצול של הפלא :) הזוי כבר אמרתי :) טליה

sivanick

New member
הכי כיף לחלום על ניק../images/Emo99.gif

פעם היו לי מלא חלומות עליו...בתקופת NOW OR NEVER...וואי מה לא חלמתי, כל דבר אפשרי. היום כנראה הוא כבר לא בראש שלי כ"כ

Eti No Name

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם החלום הזה, חח אוי, כמה חלומות היו לי שלהם
חלקם אפילו אי אפשר לכתוב על גבי הפורום..

ברוכה הבאה לפורומינט הקט. ../images/Emo20.gif

איזה כיף שלאט לאט כל הקוראים הסמויים הופכים ללא סמויים. הם לא יכולים עלינו.
בכל אופן שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה.
ואני אציג את עצמי - מאורה , 22 (בפברואר אני אהיה בת 23) , רחובות. ותראי שיש כאן כמה שהן בגילינו. אז תרגישי חופשי להסתובב לך בעולם שכולו באקסטריט.
תהני.

למעלה