זה התחיל מזה כשהלכתי לישון
עם הבויז מתנגנים ברקע. זה יסביר הרבה דברים. השיר האחרון (שאני זוכרת לפחות) היה INYT .. מה שאני זוכרת מהחלום הזה הוא... יד אליהו. משחק כדורסל. מכבי ת"א נגד מי שתרצו - פיינל פור. לפני המשחק ארגנו הופעה של כל מיני אמנים בניהם - גסטין טימברלייק, ניק, אלישה קיז וכד'.. המקום שלי ושל חברי היה תפוס אז העבירו אותי למקום אחר - הכי קרוב לבמה שאשפר - אם זה היה קרוב יותר - זה כבר היה עליה. ג'סטין הגיע באיחור- עלה לבמה (ללא סאונד'צאק).. באמצע הכל מפסיק - הוא שר ולא שומעים אותו...אז העבירו אותו לצד אחר של הבמה. שם זה הסתר ובינתיים הוא "תיחקר" למה קרתה הטעות (המסקנה- אם הוא לא מאחר והיה עושה סאונדצאק הכל היה עובד בסדר). נקסט אפ - ניק. הוא עולה לבמה, מנסה לתת כמה מילים וכמה בנות מהשורה שלנו - שהייתה הכי קרובה ממש עלו לבמה והפריעו לו. אז אני פשוט ביקשתי מהן לרדת בצורה יפה. מפה לשם אני והוא התחלנו לדבר ואיכשהו שיכנעתי אותו להשאר לראות את המשחק (אחרי הכל, משחק שכזה לא קורה כל יום). בסוף החלטנו לראות את המשחק ביחד אבל למצוא מקום אחר מאיפה שהיינו. אז התחלנו לחפש ולהסתובב. בסוף מצאנו איזה נקודה ששם החלטנו שיהיה לו הכי פחות "הצקות" ונוכל להנות מהמשחק. הוא עלה אליה.. אני אחריו.. התחלתי לטפס ו...זהו

כאן התעוררתי מהצלצול של הפלא

הזוי כבר אמרתי

טליה