אפשר להצטרף?

nowhere2go

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo9.gif

שלום לכולן, חדשה דנדשה.. או אולי בעצם - קוראת סמויה... איכשהו בחודש האחרון גיליתי שקיים פורום שכזה. ועוקבת מידי יום. נעים מאוד! תרומתי הצנועה - יתכן שראיתן - אני נתקלתי במקרה והתאהבתי בגרסא הזו. http://youtube.com/watch?v=FdZbyW_zTQ0 | אגב, למישהי יש מושג היכן אפשר למצוא את התוכנית איחוד של הבויז אצל אופרה? ניסיתי הכל..אך מלבד הפרומו שום דבר לא עלה... והפרומו ממש עשה לי חשק לראות את זה.
יום (או שמא זה כבר לילה?) כתום (כן כן,, העולם מוזר) טליה

CapitanSparrow

New member
הייייייייי!! בטח שאת יכולה../images/Emo24.gif

אני ירדן בת 14
ואת הריאיון באופרה לא ניתן להשיג ביוטיוב מנסיוני, אבל אני יכולה להעלות לך אם תרצי!
ברוכה הבאה לפורומינו הקט

nowhere2go

New member
../images/Emo51.gif חמודה!

אני אשמח ..הפכתי את העולם למצוא את זה .. אם תעלי זה יהיה מ-ע-ו-ל-ה..
טליה

היייייייי ../images/Emo24.gif

היווושש אני עדי בת 14 מנתניייהה
ובקשר לראיון..מצאתי פעם ביוטיוב את חלק 3 ו-4 וראיתי אותו.. ואת 1-ו2 לא מצאתי באותו הרגע..
אבל אז אחרי איזה כמה חודשים חזרתי לראות את זה שוב ולא היה את זה כבר...
אז כנראה שהורידו את זה מיוטיוב!..
מקווה שתמצאיי -
ה ש ת ל ב ו ת נ ע י מ ה

Eti No Name

New member
היי טליה ../images/Emo24.gif

בת כמה, מאיפה? ספרי ספרי
ברוכה הבאה!
הגרסה של מה ששמת אאל"ט זה מהסילבסטר
. באמת גרסה טובה לשירים
! השתלבות מקסימה, אנחנו לא נושכות.
[בד"כ, תיזהרי מההיא עם הכחול.
]

nowhere2go

New member
אז מי אני?!

קצת על עצמי.. אני בת 22 (ואי אני ק-ש-י-ש-ה.. המקל הליכה בדרך)..עוד מעט סטודנטית. בתקופה האחרונה (עם האלבום החדש).. עשיתי רידיסקובר לבנים.. אחרי תקופה ארוכה (7 שנים?!) שקצת הנחתי אותם בצד. זה התחיל עם הריאליטי של ניק.. נזכרתי בהרבה דברים מהילדות..."וגיליתי" הרבה דברים חדשים :) חזרתי לשגע את הבית עם האלבומים שלהם בריפיט כל היום.. חיוך דבילי על הפנים כשהשירים הישנים מתנגנים (AIHTG , ALAYLM ודומיהם). אז עכשיו אני פה .. טליה

nowhere2go

New member
טוב אולי קצת הגזמתי|סומק| ..אולי לא 7 שנים

אבל לפחות מאז שניק הוציא אלבום סולו .. זה היה ב 02' אם אני לא טועה.. ככה שיש לפחות 5-6 שנים. התדמית הרוקיסטית לא עושה (עשתה) לו טוב... לא אחרי הילד טוב שעשו אותו בשנים הראשונות - הקרה הזוהר הזה :) ומשום מה הוא התעקש ללכת בכוח על תדמית שלא מתאימה לו - התאמץ יותר מידי .. אולי עדיין מתאמץ מידי... אגב, אם החסרתי משהו על עצמי שא לכן לדעת, פשוט תשאלו :) יום מקסים בנות (ועכשיו באמת הגיע הזמן להתארגן לעבודה)

לא, התכוונתי שזה דבר טוב../images/Emo13.gif

לחזור למשהו אהוב זה תמיד נחמד ונעים. ובקשר לניקוש- האמת אני לא יודעת, הוא טוען שזה מי שהוא, ואני מאמינה לו. לא? כי הוא תמיד היה המרדן וכו'. הוא פשוט עשה מוזיקה שהוא אהב וזה לא הצליח. בנוסף אל תשכחי את האלמנט הנוסף- ג'ייב לא השקיעה בקידום האלבום שלו כמו שהיא השקיעה בקידום האלבום של ג'סטין (שיצאה באותה תקופה)

Eti No Name

New member
מה אלכס [אייג'יי] עשה לך? ../images/Emo10.gif

כפרעליו, הוא כולו דובון אכפתי-לי! זה מזכיר לי מה שאלכס אמר, "How come he gets to be the bad boy? all he did was dating Paris"
ניק כולו בתסביכים מכל מה שעבר עליו, אני מאמינה שהחיים פשוט שינו אותו..

חח אלכס!../images/Emo6.gif

ונכון לגבי ניק, כל הקטע עם ההורים שלו, שממש נטשו אותו לבד, להיות בעולם הגדול שכל מי שמשגיח עליך זה עוד 4 חברים טובים שגם הם בעצם ילדים שלא יודעים איך להתמודד עם זה.

nowhere2go

New member
AJ לא עשה לי כלום - להיפך, אני חושבת שהוא אחד

האנשים היותר מוכשרים. שעבר הרבה בחיים שלו. ושעים כל הנפילות, מצא את הדרך למעלה. ועל זה יש לי המון כבוד אליו. אבל לAJ הייתה סיבה... אני חושבת שניק סתם נגרר אחריו (זה התחיל עם הקעקועים) בצורה של WANNA BE ולהיות כמוהו (שניהם נסחפו קצת לא?) במקום לבנות לעצמו תדמית משלו (בניק יש קצת מכל אחד מהבנים - הילד הכי "קטן" שלוקח כמודל לחיקוי משהו שהוא אוהב מכל מישהו שהוא רואה). הרבה פעמים ניק מנסה לעשות "קופיקאט" על התנהגות של אחרים. רואים את זה על הבמה או בכלל בראיונות. לגבי התסביכים שלו - אני חושבת שגם לניק לא חסר לאו דווקא בגלל פאריס (שאגב, רק לפני כמה ימים בכלל שמעתי על זה שהם היו ביחד - אני עדיין תקועה בעידן WILLA FORD) ..מקור התסביכים שלו לדעתי..הם יותר בגלל אמו והמשפחה שלו (או חסר כזה. הרי הכל התחיל עם הספר שהיא כתבה עליו- זוכרות?). לדעתי, פאריס היא יותר על תקן התנגחות תקשורתית - לא יותר מיחסי ציבור (אבל הגיע הזמן לעזוב את זה, למיטב ידעתי הם יצאו לפני 4 שנים - מה עם להמשיך הלאה?) . שורה תחתונה, מה שניסיתי להגיד הוא שניק הוא סה"כ ילד טוב שמנסה להראות אחרת - מה שלא מצליח לו כ"כ (זה התחיל מתדמית הרוקיסט , משם זה עבר לראפר ובסוף חזר למקומו הטבעי, הילד הטוב). טליה

Blank Smile

New member
ווילה פורד!! ../images/Emo6.gif

שכחתי ממנה!!
וואי, כמה שאני וחברה שלי היינו יורדות עליה

אתן יודעות שהיא הייתה בעונה האחרונה

של או העונה לפני האחרונה (כל חודשיים יש להם עונה חדשה
) של "רוקדים עם כוכבים"?XD כנראה שהקריירה שלה באמת בזבל חח

Blank Smile

New member
היא בכלל פטאתית..

אני לא אשכח לה את העובדה שהשם האמיתי שלה זה מנדי ווילפורד והיא הפכה אותו לווילה פורד!

למעלה