אפשר להצטרף?

אפשר להצטרף? ../images/Emo13.gif

שלום לכולן... מצאתי את הפורום הזה ממש במקרה, בזמן שיטוטים חסרי מטרה בתפוז (לא העליתי בדעתי שיש גם פורום לעקרות הבית
) ראיתי שעשיתם התפקדות לפני חודשיים, אז אני אצטרף באותה מתכונת... שמי עדיה (אבל כולם קוראים לי עדי), בת 30 וחצי
מהקריות, נשואה אוטוטו 8 שנים, אמא ליובל בן 3 ושמונה חודשים ופאן בן השבע...במקצועי גרפיקאית והיום מתעסקת בעיצוב אביזרים לחדרי ילדים (אבל זה לא נחשב עבודה, זה יותר בשביל הכיף). עקרת בית במשרה מלאה מאז ההריון עם יובל, אבל בשנה האחרונה, זה מכורח המציאות ולא מכורח הרצון
מקווה להנות מהפורום

מוצרלה

New member
בטח שאת יכולה להצטרף../images/Emo24.gif

לי קוראים מוצרלה, שייכת למשפחת הגבינות, יש כאלה שאומרים שאין לי טעם ואין לי ריח, אבל הרוב מתים עלי, כי אפשר לשים אותי על פיצה, פוקצ'ה, בורקס ושאר מאפים, אני עושה טוב לאנשים
. הגיל שלי כבר לא נחשב, אני כמו מתושלח, נמצאת בעולם כבר הרבה זמן. לילדים שלי קוראים, כדורי לבנה, וכדורי גבינה. עובדת בדרך כלל בקונדיטוריות, ומגבנות.

ברוכה הבאה ...../images/Emo140.gif

מזל שעשית שיטוט חסר מטרה בתפוז ..והגעת לכאן ... ברור שאת הולכת להנות כאן ...
ברוכה הבאה ...וכאן אין
רק

../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

גם אני פה שניה וחצי, אבל בכל זאת- ברוכה הבאה!

חחחח...

הנה קחי ...
והמוןןןןןןןןןןןןן
... אבל מה הקשר לשאלה שלי ..לגביי התקרה ...

נירהמ1

New member
ברוכה הבאה - אני נכנסתי לכאן../images/Emo39.gif

בגלל גבינת המוצרלה שסחפה אחריה "עקרות בית" רבות מפורום "מתכונים". בפורום "מתכונים" אוהבים מאוד את גבינת המוצרלה (או בשמות החיבה שלה: מוצי, מוצצ, מוצק'לה - ועוד
). כל טוב,

נירוש ...באת בגלל מוצרלה ...

ונשארת בגללי
??? סתםםם..את לא חייבת לענות ...סתם רציתי איזה מחמאה על הבוקר

נירהמ1

New member
חחח - מה שנכון, נכון!../images/Emo45.gif

אבל גם את ליאת, גם פנינה ושלושת דוביה, יש חיפושית בפורום (חיפושיות מאוד מסקרנות, וגם יפות), מגישים כאן הרבה קפה (וזו אחת ההתמכרויות שלי). זהו, עד כאן.

liat ליאת

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גמני מצאתי את הפורום הזה ממש במקרה. והכי קטע שכמה דקות אחרי שמצאתי אותו, מוצרלה באה לבשר לי בשמחה בפורום אחר על הפורום הזה. מזל שהקדמתי אותה
בטוח שתיהני בפורום, אבל אל תשכחי שפורום של עקרות בית כולל די הרבה מטלות ויש תורנויות פה. בשבוע הראשון יש לך חופש, ומשבוע הבא גם את ברשימה. הרשימה כוללת:
הדחת כלים
החלפת מצעים
<צריך די הרבה, כי חלק גדול פה ישנות רוב הזמן וזה מתלכלך
>
שטיפת רצפה
הכנת
בבוקר
הכנת 3 ארוחות ביום
קניות וסידורים
וכמובן - לשעשע אותי
אז יאללה תרשמי מה הפעולות המועדפות עליך ששרוני תדע איפה לשבץ אותך

ליאתוש ...אם כבר דיברת על מטלות

יאללה תעשי איזה קפה על הבוקר ...וגם איזה עוגיה ..אבל שמעי ..העוגיה חייבת להיות כזאת עם ריבה אדומה באמצע ... נו נראה אותך מביאה לי עוגיה כזאת
.. אבל עם ריבה אדומה

liat ליאת

New member
טוב, למרות שאני לא בתורנות היום ../images/Emo3.gif

אז הנה הקפה
זה ספיישל
בשבילך, שימי
שהשקעתי בו

למעלה