אפשר להמר?

אפשר להמר?

יש כאן מישהו שמהמר ולא לומד משהו?לנו אמרו שאפשר לא ללמוד אימפריאליזם ואני מתלבטת אם אפשר גם לוותר על הכתות? כאילו גם מישהו יודע איך המבחן בנוי?כמה שאלות יש לבחירה? בלעעעעעעעעע שיעמוםםםםםםםםםםםםםםם

איסקרה

New member
אני מהמר

אני מהמר שבמצב העניינים הנוכחי אין לך סיכוי לקבל ציון ראוי. מישהו מצטרף להימור??? או שבא לך לשבור לי את המלה ולהתחיל לחרוש מעכשיו ועד יום א'

איסקרה

New member
ואפרופו כתות והימורים

תתחילי בלקרוא את זה אולי ההימור שלי יתברר כגרוע

יצאת אידיוט!

חמוד מגישים אותי על 100 אז כדאי שתשתוק ותוריד פרופיל!אי במקומך לא הייתי מדברת. אני לא צריכה לחרוש כדי לקבל ציון טוב עובדה שקיבלתי 97 במגן בלי לחרוש!....אז שששש

איסקרה

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo151.gif אז אולי תעזרי לי כאן

יש כמה דברים שאני ממש לא מבין

איסקרה

New member
וחוץ מזה

אם אני אשתוק ואוריד פרופיל מה אעשה כל היון התרגלתי לשבת פה מול המחשב כמה שעות בכל יום בשבועיים האחרונים בטח ישעמם לי נורא

איסקרה

New member
העזרה שאני צריך היא:

1. תכיני סיכום בנקודות של עמוד אחד של המימד הטוטאלי במלחמת העולם הראשונה. (צבאי, חברתי, כלכלי) 2. תעלי אותו פה בוורד (DOC) 3. תסכימי מראש שאני אעבור עליו ואעלה אותו אחרי תיקונים שלי (אם צריך) יש לי תחושה עמומה (שמבוססת על טיפת נסיון) שרוב התלמידים מתחמקים מהנושא הזה. לא קיבלתי עליו אפילו שאלה אחת

Me 4eVer

New member
אצלנו כולם יודעים אותו הכי טוב..!

תבקש על המשלחות היהודיות!!

איסקרה

New member
המשלחות היהודיות

דה ז'וו יש לי הפרעה במטריקס אה, הבנתי פשוט כבר כתבתי על זה היום דיפדפת בפורום?????????????????

Me 4eVer

New member
כן!

אבל מהצהריים עבר פה איזה עמוד וחצי כי כל הודעה נשלחת פה שלוש פעמים! מה דעתכם לפתוח שרשור שאלות ותשובות כל יום? ככה כל אחד יכול לשרשר את השאלה והיא לא תעבוד עמוד לפני שמישהו בכלל יראה אותה..

איסקרה

New member
אני שייך לאסכולה אחרת

אני אוהב שתלמידים עובדים קשה ואני אפילו כל כך אכזרי וחושב ששוה לעבור על 7-10 עמודי פורום הפחות חרוצים יכולים לפתוח רק את ההודעות שלי (אדום, בולט) ולראות מה עניתי ועל מה. נורא
פשוט ראש קשה

Me 4eVer

New member
אבל על מה לעבוד?

על מציאת החומר או על למידת החומר? אני הייתי הולכת על הלמידה.. כי במבחן אני לא אכתוב "עמוד 7 בפורום ערוץ ההיסטוריה, שרשור שתיים"

איסקרה

New member
המשלחות היהודיות 2

ועד המשלחות היהודיות ארגון גג לכל המשלחות היהודיות בועידת פריז אורגן על ידי ההסתדרות הציונית במטרה לחזק את ההשפעה של הגורמים היהודיים. דרישותיו של הועד: 1. זכות ליהודים להתיישב בארץ ישראל ודרישה לבכיר בה כביתם הלאומי של היהודים. 2.על בריטניה לנקוט באמצעים בא"י על מנת להבטיח הקמתו של בית לאומי ליהודים. 3. מתן זכויות ליהודים בארצות השונות. בין הדרישות: -אוטונומיה חינוכית -אוטונומיה תרבותית וחברתית -הכרה ביום השבת כיום מנוחה ליהודים. הועד הורכב מאנשי ההסתדרות הציונית בראשות חיים וייצמן והיו חברות בו גם משלחות של יהודי אנגליה ו"הועד היהודי האמריקאי". הדרישות הופנו למעצמות המנצחות בריטניה (ששלטה בא"י), צרפת וארה"ב. תוצאות הועידה בנושא היהודים המעצמות המנצחות התחייבו שבהסכמים עם המדינות המנוצחות והמדינות החדשות. יובטחו זכויות היהודים כמיעוט כפי שתינתן הגנה למיעוטים האחרים. למעשה החלטה זו לא ניתנה ליישום כי המדינות החדשות (פולין, צ'כוסלובקיה ויוגוסלביה) והמדינות הנוצחות (גרמניה, אוסטריה, הונגריה ובולגריה) לא עמדו בדרישות הנוגעות למיעוטים . ובכלל זה למיעוט היהודי בארצותיהם. כמו כן היה קושי לחייב מדינות בנושאים שנתפסו כנושאים פנימיים. וברור שהפיקוח על מדיניות פנים של מדינות לא היה אפשרי. פעילות המשלחות לא הביאה להישגים. התנועה הציונית הגיעה למסקנה שפעילותה צריכה להיות בעיקר מול הבריטים (בנושא א"י).

איסקרה

New member
זכויות המיעוטים

כל מדינה חדשה התחייבה כחלק מתנאי עצמאותה, להעניק למיעוטים בתוכה(נאמר בפולין:גרמנים, אוקראינים, יהודים וכו') שוויון זכויות מלא והגנה מהתנכלות

שסק לבן

New member
איך את מדברת לאיסקרה? ../images/Emo2.gif

למה את תוקפת? הוא רק אמר לך שכדאי לך מאוד ללמוד על הנושא, לטובתך, יש סיכוי טוב שישלבו בשני סעיפים שני נושאים. לא כל מה שהמורה שלך אומרת הוא בהכרח נכון. היא לא יכולה לדעת איך תראה הבגרות. את רוצה להמר? תהמרי. אח"כ את תצטערי על כך. ההפסד כולו שלך.

למעלה