אפשר להמר?

shookit

New member
בלי הרבה ציניות....

לירון- מין הסתם המורים יודעים מה צריך ללמד ומה לא. איך הבגרות תיהיה בנויה.. במתכונות נותנים רק ואך שאלות וחומר שיהיה כלול בבגרות- אם עשית מתכונת את יודעת מול מה את עומדת - שבי תקראי הכל ברוגע...תקראי עוד פעם אולי אפילו תכתבי לך נקודות ויעבור לך... יש לך הרבה סיכויים לקבל ציון ראוי אם התחלת עוד לפני היום, ואם עשית מתכונת. לכי על כל הקטע הזה של הבגרות הזאת כמטרה לעבור לא משנה כמה זה משעמם. (לי לפחות יש עוד שתי מטרות- היסטוריה לשון..) ואת תצליחי כולה כמה נישאר?? בהצלחה =)

:)

כן אני יודעת פשוט אצלי לעבור זה נקרא לא פחות מ-90 בגלל זה אני ממש לחוצה אני פרפקציוניסטית!!אחחח הוצאתי את זה!חחח סתם!חפיף יהיה בסיידר רק שזה יגמר כבר !!!!

shookit

New member
חחחחח וואי כמה כאלה יש לי בכיתה..

אני יותר מהסוג של : אנטי לימודים.. אני דוגלת ב- למד את מה שמעניין אותך וכך גם תעשה בחייך את מה שאתה אוהב. אבל מסתבר שהעולם שלנו לא עובד ככה...אז אני אה הייתי פחות עצלנית והוצאתי 80 90 וכאלה השנה- הדבר היחיד שהורס לי את החיים זה לשון. סביר להניח שגם יהרוס. חפיף. כאילו שאני אדבר עיברית תקינה אחרי זה...

חמש בנים?חחחח

חחחח כן !גם אצלי לשון זה לא סיפור הצלחה!!שונאת את זה!טוב בכל מקרה אני צכה ללכת אז נדבר מחר בייביי:)

Me 4eVer

New member
כנ"ל..../images/Emo6.gif

אבל עם ציון הגשה 100..
אי אפשר להתווכח עם 100!! אפילו עם הציון בבגרות יהיה יותר נמוך עדיין יהיה לך 90 ומשהו.. אותי מגישים על 90 ומשהו.. לא אמרו לי עדיין.. כנראה מחר.. באמת שיעבור.. כמה ימים לחוצים.. וזה יגמר!!! עדדדדדדדדדדד----- שנה הבאה..

shookit

New member
84....

והיה לנו רק מבחן(82) אחד בסימסטר והמורה אוהב אותי.. אממ הייתי בטוחה שיש עליי איזה 60... מסבתר שלא! אם אני אקבל בבגרות 90 80 יהיה סבבה אם לא. חבל.

Me 4eVer

New member
את לא יכולה לדעת..

הם יכולים לתת לך שתי שאלות על אמפריאליזם.. או שתי שאלות על הרצל.. או שאלה שאלה.. עדיף ללכת על בטוח! ויש לך מכל תקופה שתי שאלות שמתוכן את בוחרת אחת.. (ובתקופה ראשונה שתיים שלא למדת) וגם שתי מושגים על כל תקופה!

אממ

אי אפשר לתת 2 שאלות על אימפריאלזים, זה לא נושא עד כדי כך גדול שיש מה לשאול חוץ מסיבות וביטויי.. אם תהיה עליו שאלה, תהיה רק שאלה אחת.

טוב

אני לומדת את הכל, אבל אני גם חושבת שיש איזה הגיון כלשהו בדברים, אני לא מהאנשים שמהמרים על חומר, אני פשוט מוותרת לעצמי לא לדעת את הכל פרפקט כי זה בלתי אפשרי.

נראה לי שכן!!

אוקי...יש לך שלושה חלקים במבחן...ובכל חלק יש לך 2 שאלות....את צריכה לבחור אחת מהן...ויש בכל חלק מושגים שאת צריכה לבחור 2 מתוכם....נותנים לך איזה ארבע או שלוש ומתוכם לבחור שתיים...! אז יעני בך הכל יש לך...שלוש שאולת ו6 מושגים...ממש קל!!! עכשיו...בחלק הראשון אין כל כך הרבה ברירות...יעני או שישאלו על הכתות או שישאלו על יהודה והקרבות והגזירות והכל...! אז...אפשר ללמוד על חלק אחד...אני לא לומדת על הכתות...נראה לי יותר קל על הגזירות ועל יהודה..! ובחלק השני או שזה יהיה על האימפריאליזם או על הרצל...אז...תבחרי אחד מהם...בטוח שזה לא יהיה שאותה שאלה! אז...לא בעיה! אני בוחרת בהרצל.. אבל בחלק השלישי אני לא יודעת מה יהיה יעני...איך זה מתחלק...אז.... מקווה שעזרתי

למעלה