אפשר להיעזר בכם ?

אפשר להיעזר בכם ?

בגן של הילדים הגננת מתכננת ערוגות לילדים - 35 ילדים (גיל 3 - 4 ) כועד הגן אני אמורה לקנות את הפקעות/זרעים. אם אפשר לקבל המלצות ממכם מה לקנות - הילדים יחכו שזה ינבט אז משהו שמניב תוצאות מהר ומתאים לעונה (השתילה תהיה בעוד כחודש), חשבתי אולי כדאי גם ירקות שהילדים יהנו מה"תוצרת". כמו כן כדי שלכל ילד יהיה משהו בערוגה נרכוש עבורם שתיל קטן בנוסף כדי שתהיה תוצאה בערוגה - איזה שתיל מומלץ לעונה זו. אשמח לקבל כל טיפ ורעיון מאחר ואין לי שום ניסיון בדברים אלו. תודה מראש למי שמגיב.

טסונמי1

New member
ימיו האחרונים- שתול בגינה קרובה

לים וכבר עכשיו רואים את ניזקי המלח שבאויר- ברוח הבאה לא ישאר מימנו כלום

טסונמי1

New member
בסוף החורף גןזמת את שניהם

באביב מיתחדשים- בגינות מוגנות אין צורך בגיזום מסיבי בסוף החורף

r66

New member
אצלי הוא פורח. מקסים. גולגלכים כמו

של גומפרנה, אבל לבנים. זה נורא יפה

טסונמי1

New member
התפוז לא נותן לישלוח תצלומים של

"סתם עציצים" -המקלות כנגד החתולים

טסונמי1

New member
פילודנדרון שתול בעציץ מונח על

מיסלעה בין שני ברוש לימוני - אני מחכה שיכסה את השטח בינהם

טסונמי1

New member
../images/Emo6.gifלא קשור לשאלה-היסתכלתי

מה הכי מתאים מבחינת שעה ולשם דחפתי את השרשור[כרגיל]

crazyflower

New member
טסונמממממי

זוכרת שאלתי על המונסטרה? בדיוק בשביל זה רציתי אותה לכסות גזעי ברושים שנראים לא טוב זה שבתמונה ממש עושה את העבודה

תלתליפז

New member
איך נקרא הצמח בצד שמאל

למטה. ממש בפינה ? צמח כזה יש בביתי, לפני כמה שבועות שאלתי לגביו - העלים מתחילים לאט לאט להשחים לכל אורכם, נרקבים ומתיבשים. זה קרה גם בחורף שעבר אבל במהלך הקיץ הצמח התמלא שוב בהמון עלים וחשבתי שהבעיה נפתרה איכשהו. מסתבר שלא נפתר דבר. אני לא משקה אותו הרבה (חשבתי שאולי זה מעודף השקיה) הוא נמצא בתוך הבית , כך שזה לא קור. נמצא ליד חלון מזרחי ומקבל הרבה אור בכל בוקר עד הצהריים. ובכל זאת העלים ממשיכים להתמעט... דר' טסונמי, מה יש לו לילד???

טסונמי1

New member
אתה מיתכוון לצמח עים הפרחים

הצהובים?ווידליה? הצמח רגיש לקור! בחורף הוא מכוער -רגיש גם בקיץ לעש הטבק- זקוק למעט מים ושמש מלאה-בחצי צל הוא כימעט לא פורח

תלתליפז

New member
לא.

בפינה השמאלית התחתונה של התמונה רואים את העלים שלו. יש לו בעצם רק עלים, לא מוציא פרח (לא בבית בכל אופן). העלים שלו יושבים על פטוטרת ארוכה. מזהה למה אני מתכוונת?

טסונמי1

New member
הכרית מורכבת מיפוך טיבעי

100 אחוז פוך צמחים-HELXINE וכך היא ניראת מקרוב

crazyflower

New member
../images/Emo6.gif מה זה קשור????

אני התעניינתי בחלבלוב וראיתי את התמונות בהמשך גם של ה'סתם עציץ' שהוא פשוט תמונה לספר ועכשיו שאלות. איך אפשר בלי - החלבלוב - מלא בלבלובים צעירים - למה לא גוזמת עכשיו ומגנה עליו מהרוח? ה'דמעות תינוק' - מה עשית להן שהן כל כך מרוצות? אפשר בצל מלא?

למעלה