אפשר להגיד שבת שלום..???

אפשר להגיד שבת שלום..???

אז אם אפשר להגיד, אני אומר, שבת שלום לכולם..... אני מקווה שכולכם במצב רגוע, בריאים ומאושרים, במיוחד מנהלת הפורום, שהיא חברה יקרה שלי. גם חתולון שהוא מורי ורבי בתחום הכתיבה וכמובן לכל היתר שאני מוקיר ומעריך מאד... טוב, נראה אם תהיה תגובה בזמן שאני עדיין פה, אולי אקבל השראה לספר לכם משהו מהעובר עליי בימים טרופים אלו...

טאKילה

New member
בוזגלו..../images/Emo24.gif

שבת שלום..
געגעתי..

טאקילה, את התגובה הכי מהירה בעולם

אני יודע לבחור את החברים שלי. ולהיות חבר של טאקילה , זה הדבר הכי הכי בעולם... אני זוכר את הפעם הראשונה שהכרנו, זוכרת ?? את הבקבוקים הזרוקים בפארק ?? איזה שיחות נפש היו לנו, אני מקווה שלא מפריע לך שאני משתף את כל החבר'ה בזכרונות.

טאKילה

New member
בוזי..../images/Emo9.gif

אתה יודע שאני זוכרת ת'בקבוקים חחחחה אתה אתה אחלה בוזגלו..

טוב, לפני שאעלם לי....

אני חייב להגיד משפט אחד אחרון לפני שאני נגוז לעיסוקיי... טאקילה, אני ממש מצטער שלא נפגשנו לפני הרבה יותר זמן, יתכן שכל מסלול חיינו היה משתנה,,, ואת המילים האלו אני אומר כבל עם ועדה מכל הלב.. טאקילה, אני אוהב אותך יקירתי....

טאKילה

New member
בוזגלו וואוו..../images/Emo25.gif

לא חשוב מתי העיקר שאנחנו חברים, וכייף להיות חברה שלך. גמני אוהבת אותך,אתה יודע כמה, אני שונאת כשאתה נעלם, מצד שני אני יודעת לאן..חחח מואההההה..

Mוניk

New member
שבת שלום בוזי../images/Emo48.gif

איזה אורח שיאווו ולמה ששוב תברח לנו? או תעלם? טוב אז ספר לנו מה עובר עלייך בימים אלו אני מחכה גם סיו{}

למעלה