אפשר לדעת?

אני לא

אני לא מחפשת פיתרונות מאגיים לחיי האהבה שלי! אתם אלה שהסקתם מסקנות לגביי בלי לדעת בכלל מה אני רוצה..! אני לא חיפשתי שום כישוף אהבה!! וגם אם אצטרך אני לא צריכה כי יש לי כישופי אהבה אבל אני לא אעשה אותם בכלל!!! בסך הכל רציתי אם יש לי סיכוי איתו ואם נחזור.. וזה לא שאם נגיד מהכישוף אני אבין שאנחנו נחזור אני אנסה לפקוח את עיניו כפי שהגיבו לי כאן.. זה לא נכון בכלל! אני רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי ואם יש סיכוי לחזרה בעתיד! כישוף אהבה אני לא אעשה אף פעם!!!! א-ף פ-ע-ם וגם אם כן זה לא עניינו של אף אחד..כי עד עכשיו אני לא חושבת שביקשתי מכם כישוף אהבה! אני ביקשתי כישוף כדי לדעת אם הוא אוהב אותי כישוף לדעת אם נחזור! לא כישוף אהבה!

datchi2

New member
אה ... סליחה תרשה לי לשלול את דבריך

אפשר להעשיר חוכמה במידע ספרותי, אבל יש אנשים שנולדים עם כוחות! לא צריך ללכת ללמוד את זה מה שכן אפשר להעשיר ידע בנושא על ידי למידה לא נראית לי לעניין ההתנשאות הזו שלך! וכשאנשים נמצאים בדיפרס הם פונים להמון מקומות שאולי במצב רגיל לא היו פונים אליהם.

ToryMaster

New member
בחייך

גם רופא שמייעץ לך על מחלה הוא מתנשא? אנשים שנולדים עם כוחות? כמו באקסמן?

datchi2

New member
טוב... זכותך לראות את זה ככה אני

ממש לא אתווכח איתך!

RainBird

New member
אנשים נולדים עם כשרון. ולרוב הם מקללים ושונאים אותו. זה לא המצב תמיד. מאגיה כשמבוצעת לא כהלכה יכולה להביא לאסון ובאמת צריך ללמוד את הנושא לעומק לפני שמטילים לחש כלשהו. לי יש תלמידים עם כשרון טבעי אבל גם *הם* צריכים ללמוד לפני שהם מתעלים אותו למקום הנכון. ואם יש לך בעיה עם ההתנשאות שלי- את רשאית לקפוץ לי. אין לי עיניין בלהגים שלך. ארדן.

PurpleFilth

New member
בטח שיש דרך.

תסתכלי לו עמוק עמוק לתוך העיניים, עד שתיכנסי לו לראש. אבל... מה זה אהבה בכלל?

אולי

את יכולה למצוא מישהו שיודע לקרוא טארות ולעשות קיראה למשל... למיטב יכרנוי (לא נגעתי בכשפים כבר כמה שנים) יש כל מני כישופים נחמדים שמטרתם להבביא לחיים שלך אהבה, לא כישוף שעושים על מישהו ספציפי אלה כישוף שאת עושה לעצמך כדי לקרוא לאהבה אמיתית לבוא לחיים שלך. יש עוד כל מני דרכים להציץ לעתיד, אבל אם את לא יודעת אותן אז אין טעם לנסות ישר, זה משהו שצריך ללמוד אותו, אפשר ללכת למישהו שכן יודע. אולי יש כאן מישהו באתר, אם לא בטח יש מישהו באתר אחר :)

זה בדיוק מה שאני מחפשת

אני מחפשת לראות את העתיד שלי ולא לעשות כישוף ולשנות גורל של אדם אחר.. את יכולה אולי להפנות אותי למישהו? מישהו אמין..

PurpleFilth

New member
לא יודעת מה איתך,

אני כתבתי את זה ברצינות. לשאלתך - כן, באתי לעזור לך. אם את לא רוצה, לא צריך. רק אל תתפלאי למה לא לוקחים אותך ברצינות.

לאלאלא..

את לא ממש הבנת אותי.. אני מחפשת לראות את העתיד שלי.. זאת אומרת אני רוצה לראות אם יהיה בינינו משהו שוב..

eynat4

New member
אני ממליצה לך בחום

לפנות לפורום "שואלים את הקלפים" כי זה מה שיענה על הדרישות שלך. תשאלי מה שאת רוצה לשאול- ואת התשובה את תקבלי שם.

RednBlack

New member
זה עונה לך, בובה? -

אני רק רוצה להוסיף משו קטן, אני יכולה להבין שאת רוצה לדעת מה קורה אצלו בלב כי את עדיין מעוניינת. כתבת באחת ההודעות הראשונות שאת רק רוצה לדעת, ואת לא מתכוונת לשנות גורל של אף אחד. אבל- ברגע שתדעי- דברים אכן כן ישתנו עקב זה. נניח שהוא עדיין חש כלפייך אהבה, הרי שברגע שתדעי את זה אוטומטית הגישה שלייך תישתנה, אולי אפילו תתחילי לפעול כי את יודעת שלכאורה יש לך לקראת מה. א ב ל- וכתבתי לכאורה כי אם את לא יודעת- זה מיכיוון שכך רצה ה ג ו ר ל . דברים כן ישתנו אם לא תדעי- תלוי מהו הגורל שלך. פשוט תני לזמן לעשות את מה שקבע לו הגורל. אל תמהרי את המאורעות כי המטרה היא הנקודה פה- ואת לא רוצה לקלקל את מה שאולי יקרה מימלא, רק בדרך שונה ואולי יפה יותר. לפעמים יש הפתעות יפות ולפעמים לא. ולפעמים כדאי לא לחקור את מה שנסתר ופשוט לתת לו להיות מה שהוא- נ ס ת ר , לכל דבר יש סיבה, הכל עניין של אמונה. מקווה שעזרתי

תראי

אני יודעת שאני לעולם לא אעשה עליו כישוף.. אני רציתי לעשות עליו את הכישוף אבל פסה.. אני לא אשנה את הגורל שלו.. ואם אני אעשה כישוף שיאמר לי אם הוא אוהב אותי אני אדע שאני צריכה להמשיך בדרך איתו.. ואם לא אני אדע שאני צריכה להמשיך לבד..

PurpleFilth

New member
יש כאן יותר מדי בובות בזמן האחרון.

יש לי הרגשה שיותר משאת מחפשת פיתרון את עסוקה בלהגיד לכולם שהם לא מבינים אותך. כן, אני יכולה לעזור לך. נתתי לך פיתרון אחד, כמה הודעות למעלה. גם שאלתי שאלה: מה זאת אהבה? ילדונת, לא תוכלי לדעת אם הוא אוהב אותך, אם לא תדעי מה זאת אהבה. לא תוכלי ללכת איתו, אם לא יהיה לך את הכח ללכת בלעדיו. הכישוף והמאגיה יחכו לך אחרי שתתבגרי. אה, שכחתי את לא מחפשת כישוף. אז מה בדיוק את עושה בפורום מאגיה וכישוף?

חחחחח

מה שתגידו.. בפורום הזה כולם ציניים ומתנשאים.. חבל שכך תאמיני לי שאני יודעת מהי אהבה כי אני עברתי ואני עוברת כאב\סבל אהבה! כבר כמה חודשים שאני רק בוכה בלילות וחולמת עליו מרגישה אותו מדמיינת אותו.. ובנוסף לכל אנורקסית.. הפסקתי לאכול בגללו..מקיאה בלי סוף.. בקיצור מתמוטטת.. אני לא רוצה לעשות עליו כישוף אהבה כי אני יודעת מה התוצאות שאני עלולה לשאת.. חוץ מזה שהוא בא אליי מדיי שבוע ואני יכולה לעשות עליו כישוף <עם המחזור> אני בסך הכל רציתי\רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי או מרגיש משהו.. לא שום דבר אחר.. תודה על אין כלום..

RainBird

New member
תגובה. "בפורום הזה כולם ציניים ומתנשאים.." נהדר. זה אומר שעשינו את עבודתינו נאמנה. זה לא פורום סה"ר או דוליז. "הפסקתי לאכול בגללו.." מה הוא אשם בדיוק? למה את מאשימה אותו במשהו שקורה לך? "ואני יכולה לעשות עליו כישוף" ואני יכול לרקוד בלט. אני יכול, זה פשוט יהיה מאוד גרוע. " רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי או מרגיש משהו.. לא שום דבר אחר.. תודה על אין כלום.. " ואמרו לך לשאול בפורום טארוט או קוראים בקלפים. הבנת הנקרא של ילדה בת חמש. זהו בערך.

ToryMaster

New member
את מאשימה אותו באנורקסיה?

יקירה, זה לא מתוך רוע, באמת שלא, הייתי בדיוק במקום שלך לפני שנתיים ועדיין לא יצאתי ממנו לגמרי. מה שאת צריכה זה לא לדעת אם הוא אוהב אותך או אם תהיו ביחד, זה לא יעזור לך באמת. מה שאת באמת צריכה זה טיפול טוב. לא, אני לא אומרת שאת לא בסדר כי כמו שאמרתי - גם אני הייתי שם, זו פשוט האמת מניסיון אישי עתיר ג'יפה נפשית.

למעלה