אפשר לדעת?

אפשר לדעת?

האם קיים כישוף שאני אוכל לדעת אם אותו מישהו שאני אוהבת אוהב אותי גם או חושב עליי באיזושהי דרך? או לדעת אם הוא אהבת חיי? ואם נחזור?

neophile

New member
האקט הכי גבוה של אהבה הוא לשחרר

את אהובך זה אומנם נשמע כמו שורה קיטשית מאיזה סרט אבל במקרה שלך זה נכון אחרת זאת לא אהבה אלה אובססיה ,צורך כפייתי שאין לו קשר לאהבה

neophile

New member
די עם השקרים!

"אני לא רוצה לעשות עליו כישוף אהבה.. אני רוצה רק לדעת אם נחזור או אם אוהב אותי" תפסיקי לשקר לעצמך , את רוצה הרבה יותר מ"רק לדעת אם תחזרו או שהוא אוהב אותך" ברצינות, אני מבקש ממך לפגוש מטפל מוסמך תאמיני לי שזה הדבר הטוב יותר שאתה יכולה לעשות על מנת לשקם את חיי האהבה שלך ואת החיים שלך בכלל שככל הנראה מושפעים בצורה דרסטית על ידי חיי האהבה שלך. שחר.

אלוהים יישמור

באמת אלוהים יישמור מה נסגר איתך? חחחחחחחחחחחחחחחח יש לי המון כישופי אהבה ואם הייתי רוצה לעשות הייתי עושה.. אני מתעניינת במאגיה וזה נושא שנורא מושך אותי.. אני לא חושבת לעשות כישוף אהבה על הבחור שאני אוהבת כיוון שזאת אומרת לכפות את עצמי עליו וזו אולי האהבה שאני צריכה אבל לא האהבה שאני רוצה.. בכל מקרה רק רציתי לדעת אם יש כישוף שאני אוכל לדעת אם נחזור.. זה לא כישוף שחור בכלל זה לא שאני משנה גורל של מישהו זה רק לדעת אם נחזור או אם הוא אוהב אותי\חושב עליי..

neophile

New member
על ראש הגנב בוער הכובע

אני אמרתי שאת רוצה לעשות כישוף אהבה? "וזו אולי האהבה שאני צריכה אבל לא האהבה שאני רוצה.. " משום מה זה לא נשמע לי אמין כלכך, לא נראה לי שאת יודעת מה את רוצה וצריכה ואם את מבדילה בין שניהם בכלל. בשביל זה אני ממליץ לך לגשת למטפל כדי שיוכל להאיר על כל הפינות האפלות שבתוכך.

neophile

New member
אני קורא אותך כמו ספר

אני מתאר לעצמי מה את חושבת,יש לי ראש של סופר. זה משהו בסגנון אני יעשה כישוף כדי לוודא אם הוא אוהב אותי ואז אני יפעיל את המניפולציות שאני כבר יודעת לעשות שהן לא נכנסות להגדרה של כישוף. את יודעת טוב מאוד שהמניפולציות שאת יודעת לעשות מגיל צעיר הן כישוף לכל דבר...את מחפשת עוד עוצמה. בו בזמן את לא רוצה שיצא לך מוניטין של משוגעת...

אני לא

אני לא מחפשת פיתרונות מאגיים לחיי האהבה שלי! אתם אלה שהסקתם מסקנות לגביי בלי לדעת בכלל מה אני רוצה..! אני לא חיפשתי שום כישוף אהבה!! וגם אם אצטרך אני לא צריכה כי יש לי כישופי אהבה אבל אני לא אעשה אותם בכלל!!! בסך הכל רציתי אם יש לי סיכוי איתו ואם נחזור.. וזה לא שאם נגיד מהכישוף אני אבין שאנחנו נחזור אני אנסה לפקוח את עיניו כפי שהגיבו לי כאן.. זה לא נכון בכלל! אני רוצה לדעת אם הוא אוהב אותי ואם יש סיכוי לחזרה בעתיד! כישוף אהבה אני לא אעשה אף פעם!!!! א-ף פ-ע-ם וגם אם כן זה לא עניינו של אף אחד..כי עד עכשיו אני לא חושבת שביקשתי מכם כישוף אהבה! אני ביקשתי כישוף כדי לדעת אם הוא אוהב אותי כישוף לדעת אם נחזור! לא כישוף אהבה!

RainBird

New member
התשובה לזה אף-פעם לא קלה. ואם הוא כן ולא מודע לזה? את "תגרמי לו" להבין? ואם הוא לא אבל חושב שכן? הדרך הכי טובה גם פה היא פשוט לשאול אותו. ארדן.

ToryMaster

New member
אבל יש בזה אמת

כלומר, אם הוא היה רוצה להיות איתה, הוא היה איתה, לא?

ToryMaster

New member
כמובן שלא

כי מסתכלים נקודתית. אבל אני מדברת בכללי. אם גם אחרי השקלול של כל העניינים הנלווים, הוא רוצה להיות איתה, זה מה שיקרה [כלומר, אם הוא מוכן להתמודד עם מרחק, או נידוי מהמשפחה]. בכללי, ביחד עם כל השיקולים, לא נקודתית אם הוא אוהב אותה.

RainBird

New member
אני אשאל אותך את זה בצורה אחרת. את מוכנה להתחייב למאגיה? ללמוד במשך שנים את הנושא כדי שיהיה לך הכוח לדעת דברים כאלו? כי גם אם יש לחשים בדיוק למה שאמרת אין לך את הכוח להטיל אותם אם לא למדת מאגיה. ואף אחד בפורום (אלא אם כן אני טועה אנושות) לא יתנדב להטיל אותם עבורך. לדעתי יש לך שתי אופציות מאוד סבירות. 1. את לומדת מאגיה בצורה מסודרת. 2. את מחפשת פתרונות לא מאגיים לחיי האהבה שלך. זה הכל. ארדן.

למעלה