אפשר לבכות?

Don Nirtin

New member
יש לי רעיון בשבילהם../images/Emo267.gif

שיפסיקו לשחק עם חופשות
. זה מטומטם לחלוטין.

וואי לגמרי

הם מה-זה לא מתחשבים בתלמידים שמכריחים אותם ללמוד בחופשים [יש לי מלא חברים שהתבזבז להם כל פסח על הגשה של בגרויות כעונשים...] ובטח שעל החופש הגדול לא מתחשבים, יש מלא שמתקנים ציוני בגרויות וכו'. אז מה אם זה 4 ימים. אפילו יום אחד. בתכלס, לא יצא מזה כלום. את הימי-חופשה האלה מחזירים-רק בתאריכים אחרים. טיפשות.

Don Nirtin

New member
עזבי, זה פשוט תכנון גרוע של השנה../images/Emo267.gif

וההורים האלה (בלי להעליב אף הורה כאן בפורום) לא ממש עוזרים בעניין כשהם מתלוננים שהחופש גדול מדי.

חחחחחחחחחחחחחחחלא.

את הבי"ס אני אראה ב1.9. גם ככה בטח גם שנה הבאה אני אגש לבגרות בקיץ, ככה שכל יולי-אוגוסט יהרס לי. ובאמת אני אלך לבי"ס באוגוסט. חה. לא. וגם ככה השבוע הראשון לא חיוני, אז בקטנה. למזלי זה יהיה כשאני אהיה ביב', אני לא אצטרך לסבול את זה הרבה.

עשיתי את זה במשך שנתיים

שנאלצתי לעשות פעמיים בגרות במתמטיקה מרוב שהייתי גרועה בזה
שורדים את זה

צ ל י ל 8

New member
איזה כיף לכם שיש לכם חופש.........

תחשבו עלינו ה"זקנים"
תהנו בכל יום בחופשים

כבר שנתיים וחצי שאין לי מושג מה זה חופש...

שנתיים צבא ועכשיו יותר אפילו מחצי שנה של מקום עבודה שעובד אפילו בחגים

אני בטוחה ב100% שגם שנה הבאה

אני אעשה בגרות בקיץ...
לא משנה כמה שעות אני אשב, אני אצליח להוציא בקושי עובר במקצוע הזה, אבל בכל השאר 100...

xFade

New member
../images/Emo79.gif אוי,לא נעים ../images/Emo10.gif

תרגישי טוב

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|../images/Emo24.gifתרגישי טוב יקירתי.

להרגיש ככה זה לא כיף בכלל. מקווה שיעבור מהר.

Hasselblad

New member
לילה קשה עבר על כוחותינו בסואץ

באמת שזה היה הלילה הכי קשה שהיה לי איי פעם. הייתי מאוד קרובה ללכת למיון אבל החלטתי שאני אצליח להתגבר ואלך היום שוב לרופאה ואנסה לקבוע תור דחוף לצילום ריאות. החום לא עובר! כל 4 שעות על השעון החום עולה, ועכשיו בלילה התחילו גם שיעולים. שתדעו שכל השירות הצבאי שלי ביחד לא הזעתי כמו שהזעתי הלילה. נקווה לטוב.

תרגישי טוב סיוון. אבל

למה הרופאה שלחה אותך למיון
במקום לצייד אותך באנטיביוטיקה מתאימה לדלקת ריאות.....
בשביל מה לחשוף אותך למחלות במיון? בימיינו, כשיש דלקת ריאות לוקחים אנטיביוקטיקה בבית כמו לדלקת גרון וזה עובר. ובכלל, למה הגברת רופאה לא שלחה אותך לעשות צילום ריאות עם חום שקרוב ל 40 מעלות.
היא היתה רואה מיד אם יש לך דלקת או לא ונותנת לך טיפול מתאים. משהו לא נשמע לי טוב.

Hasselblad

New member
היא לא שלחה אותי למיון

אלא נתנה לי הפנייה למיון למקרה שבלילה המצב יחמיר. היא ציידה אותי בהפנייה לצילום ריאות והיום אתקשר לבדוק מתי אני יכולה לעשות את הצילום. אנטיביוטיקה היא לא רצתה לתת עד שהיא אל בטוחה שזה מה שצריך. מקווה שהיום אני כבר אדע מה קורה כי ממש לא בא לי להמשיך ככה. מה גם שהתחילו לי כאבים ממש ממש מעיקים בגב התחתון (אין לי מושג אם זה קשור או לא אבל זה ממש מפריע לי).

בכל מקרה עדיף

להמנע מהיון כמה שאפשר ולגשת מקסימום למוקד. כבר קרה לי לא פעם שישבתי כמה שעות לקבל אנטיביוטיקה דרך הוריד אצל האחיות בקופ"ח רק כדי להמנע מהזיהומים של חדר מיון של בי"ח. בכל מקרה כדאי לך לדגת בהקדם לצילום ריאות ולקבל מרשם מתאים במידת הצורך. אצלי הרופאות נותנות מרשם לתיק. ואם יש אישור בבדיקות לצורך באנטיביוטיקה אני הולכת ורוכשת אותה. ככה אני לא צריכה לחכות פעמיים בתור אצל הרופאה ויכולה להתחיל טיפול במיידי.

למעלה