Hasselblad
New member
אפשר לבכות? ../images/Emo32.gif
אוף! אוף! אוף! כבר אתמול התחלתי להרגיש קצת לא טוב והיה לי קצת חום 38 ככה, אבל חשבתי לעצמי אני אנוח והכל יהיה בסדר, הייתי בטוחה שזה סתם מעייפות כי היה לי שבוע עמוס מאוד. היום קמתי (לא ממש קמתי רק פתחתי עיניים ולא יצאתי מהמיטה) וגיליתי שהחום רק עולה ועכשיו אני כבר עומדת על 39.5 מעלות. כל 4 שעות כמו שעון החום עולה ואז אני לוקחת כדור (ובדיוק אתמול היה בחדשות הסבר שזה דופק את הכבד
. אחרי שהזעתי משהו כמו לפחות 5 קילו (התקלחתי 5 פעמים והחלפתי פעמיים מצעים במיטה) סוף סוף אמא באה לקחת אותי לרופאה (אין מצב שאני נוהגת ככה). הרופאה אמרה שיש חשד לדלקת ריאות ואם עד הלילה החום לא מראה סימני ירידה לקחת את עצמי למיון (אוף למי יש זמן לזה עכשיו?!?!?) את הדאבלים של אתמול והיום פיספסתי כי בקושי היה לי כח לשבת מול המחשב... אני רעבה בטירוף אבל אין לי תאבון לכלום. זהו סתם הייתי צריכה לפרוק ועכשיו אלך להתקלח שוב כי ניראה לי שבזמן כתיבת ההודעה הזאת הזעתי עוד איזה ליטר.
אוף! אוף! אוף! כבר אתמול התחלתי להרגיש קצת לא טוב והיה לי קצת חום 38 ככה, אבל חשבתי לעצמי אני אנוח והכל יהיה בסדר, הייתי בטוחה שזה סתם מעייפות כי היה לי שבוע עמוס מאוד. היום קמתי (לא ממש קמתי רק פתחתי עיניים ולא יצאתי מהמיטה) וגיליתי שהחום רק עולה ועכשיו אני כבר עומדת על 39.5 מעלות. כל 4 שעות כמו שעון החום עולה ואז אני לוקחת כדור (ובדיוק אתמול היה בחדשות הסבר שזה דופק את הכבד