אפשר לבכות?

Hasselblad

New member
אפשר לבכות? ../images/Emo32.gif

אוף! אוף! אוף! כבר אתמול התחלתי להרגיש קצת לא טוב והיה לי קצת חום 38 ככה, אבל חשבתי לעצמי אני אנוח והכל יהיה בסדר, הייתי בטוחה שזה סתם מעייפות כי היה לי שבוע עמוס מאוד. היום קמתי (לא ממש קמתי רק פתחתי עיניים ולא יצאתי מהמיטה) וגיליתי שהחום רק עולה ועכשיו אני כבר עומדת על 39.5 מעלות. כל 4 שעות כמו שעון החום עולה ואז אני לוקחת כדור (ובדיוק אתמול היה בחדשות הסבר שזה דופק את הכבד
. אחרי שהזעתי משהו כמו לפחות 5 קילו (התקלחתי 5 פעמים והחלפתי פעמיים מצעים במיטה) סוף סוף אמא באה לקחת אותי לרופאה (אין מצב שאני נוהגת ככה). הרופאה אמרה שיש חשד לדלקת ריאות ואם עד הלילה החום לא מראה סימני ירידה לקחת את עצמי למיון (אוף למי יש זמן לזה עכשיו?!?!?) את הדאבלים של אתמול והיום פיספסתי כי בקושי היה לי כח לשבת מול המחשב... אני רעבה בטירוף אבל אין לי תאבון לכלום. זהו סתם הייתי צריכה לפרוק ועכשיו אלך להתקלח שוב כי ניראה לי שבזמן כתיבת ההודעה הזאת הזעתי עוד איזה ליטר.

Guid

New member
../images/Emo201.gif

חפרנו על זה כבר במסנג'ר, אבל עשי לעצמך טובה ופשוט תנוחי...

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

כל השינויי מזג-אוויר האלה ממש פוגעים במערכת החיסונית [
], אני מקווה שתרגישי טוב במהרה. תנוחי הרבה ותשתי המון מים. ותה!

Hasselblad

New member
תודה לכל המגיבים

אני נחה המון המון המון ושותה הרבה מים. החבר בדרך עם מרק (אני חייבת להכניס משהו לגוף) ויש לי לפחות עוד שעה עד שהחום יעלה שוב

מ י ל ר

New member
הכי חשוב זה

גם שאת חולה צריך להשאר יפה אני לא באמת יודע למה זה חשוב, אולי להרגשה הפנימית שלך? תחשבי על זה כמה זמן (נגיד, 10 שניות) תחשבי בנתיים אם את באה לפה הרבה, או אם אבא שלך גנן צ

btekx

New member
דלקת ריאות? היה לי כבר

מצב לא נעים בכלל! אין לי תאבון אפילו לא לשתייה מים, ולא אכלתי הרבה כד כך שאיבדתי יותר מ10 קילוגרם... שהבראתי, 10 קילוגרם חזר אליי...
גם הזעתי המון וישנתי המון, גם כשאני קמתי מיד הלכתי ללישון מרוב עייפות ובחילות... בקיצור צריך לנוח הרבה, ואל תני למייפל לשלט על חיים שלך

Don Nirtin

New member
אצלי 38.9../images/Emo267.gif

ויש לי כאבי בטן איומים..... והמון גזים... וסחרחורות......

Don Nirtin

New member
וירוס שמוירוס שיעוף כבר../images/Emo267.gif

לא בא לי לגרעפס כל רגע עם ריח מגעיל מהפה שלא עוזר לצחצח שינייםםםםםםםםם

Don Nirtin

New member
תוגה, רציתי רק שתדגעי שאת לא לבד!../images/Emo267.gif

ובינתיים החום ירד. הכאבי בטן... ובכן. לא.

GינGית

New member
אוייישששש מסכנונת ../images/Emo201.gif תרגישי טוב

אני מאוד מקווה שזה לא דלקת ראות

Don Nirtin

New member
מיקי../images/Emo267.gif

ראיתי בעיתון שמקצרים את החופש הגדול... ב4 ימים
. זה אבל לא יהיה השנה. רק שנה הבאה.

xFade

New member
../images/Emo79.gif בדיוק כשאני אסיים ללמוד,יש ../images/Emo6.gif