אפשר חיבוק ? בא לי להקיא על כולם .....
מ מלכת הלבבות 8 New member 17/1/10 #2 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
פ פרפרי אהבה New member 17/1/10 #3 בוודאי שאפשר- אפילו חיבוק ענקי ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif מה קרה? את מוזמנת לשתף ולפרוק מהלב.
בוודאי שאפשר- אפילו חיבוק ענקי ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif מה קרה? את מוזמנת לשתף ולפרוק מהלב.
T tailka New member 17/1/10 #4 פשוט קצת קשה למצוא לאחרונה איזה מבוגר יציב עם חיבוק חם .... כולם עסוקים מידי ואני כועסת למרות שזה לא לגיטמי לכעוס על אנשים שעסוקים בחיים זה טבעם של החיים הם מעסיקים אבל מרגיש לי ממש לבד ואני הולכת לעבוד אבל בא לישון אבל לפחות גזרתי עץ ממש חמוד לגן
פשוט קצת קשה למצוא לאחרונה איזה מבוגר יציב עם חיבוק חם .... כולם עסוקים מידי ואני כועסת למרות שזה לא לגיטמי לכעוס על אנשים שעסוקים בחיים זה טבעם של החיים הם מעסיקים אבל מרגיש לי ממש לבד ואני הולכת לעבוד אבל בא לישון אבל לפחות גזרתי עץ ממש חמוד לגן
פ פרפרי אהבה New member 17/1/10 #5 אולי תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר- ככה זה ירחיק מחשבות, תהיי פעילה וזה ירגיע אותך, ישכיח ממך דברים שלא בא לך לחשוב עליהם, יתן לך הרגשה טובה.
אולי תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר- ככה זה ירחיק מחשבות, תהיי פעילה וזה ירגיע אותך, ישכיח ממך דברים שלא בא לך לחשוב עליהם, יתן לך הרגשה טובה.
T tailka New member 18/1/10 #7 אני מנסה לפעמים מרוב ניסיון להעביק את עצמי פשוט בא לי לישון ולבכות .......
ל לנושנוש New member 18/1/10 #6 ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif