טל לכן שאלתי הראשונה היתה עם הוא רציני כי זה היה כלכך צפוי הלינץ וחצמיזה באמת מה הוא רצה לדעת?
ה הגרה שלו New member 17/12/05 #43 טל לכן שאלתי הראשונה היתה עם הוא רציני כי זה היה כלכך צפוי הלינץ וחצמיזה באמת מה הוא רצה לדעת?
A a girl named tal New member 17/12/05 #46 אני מלכת החפרניות אבל כאן ראיתי שאלה פשוטה אז עניתי תשובה פשוטה לא אומרת שכולם צריכים להתנהג כמוני... וברור היה שיהיו סוגים שונים של תגובות פשוט הפליא אותי שאף לא תשובה אחת היתה עניינית ופשוטה
אני מלכת החפרניות אבל כאן ראיתי שאלה פשוטה אז עניתי תשובה פשוטה לא אומרת שכולם צריכים להתנהג כמוני... וברור היה שיהיו סוגים שונים של תגובות פשוט הפליא אותי שאף לא תשובה אחת היתה עניינית ופשוטה
A a girl named tal New member 17/12/05 #50 נכון אבל לא ענית את חוות דעתך לגביו.. אבל אתה גבר, אז מותר לך
מ מתוקה צפונית 30 New member 18/12/05 #53 ילד מתוק.... מזכיר מאוד את הבן של החברה שלי הילד של חברה שלי בלונדיני בן שנתיים חמוד ומקסים
J Jen74 New member 18/12/05 #56 מצטערת להגיד לך אבל... הבן שלך הרבה יותר חמוד ממך יש לי חברה בשבילו, יכול להיות שקצת גדולה בשבילו אבל היא כמו אמא שלה אוהבת גם קטנים ממנה זאת הבת הקטנה שלי דקל. (הוא התחיל עם התמונות ילדים, אני חייבת להשוויץ גם כן)
מצטערת להגיד לך אבל... הבן שלך הרבה יותר חמוד ממך יש לי חברה בשבילו, יכול להיות שקצת גדולה בשבילו אבל היא כמו אמא שלה אוהבת גם קטנים ממנה זאת הבת הקטנה שלי דקל. (הוא התחיל עם התמונות ילדים, אני חייבת להשוויץ גם כן)
3 3שרונית New member 17/12/05 #40 למה רוע? למה? הבחור חביב..... נכנס לפורום היכרויות, שם תמונה וביקש חוו"ד, מה לא בסדר פה? בסה"כ עשה מה שעושים כולם באתרי היכרויות ובכרטיסים שלהם.
למה רוע? למה? הבחור חביב..... נכנס לפורום היכרויות, שם תמונה וביקש חוו"ד, מה לא בסדר פה? בסה"כ עשה מה שעושים כולם באתרי היכרויות ובכרטיסים שלהם.
נ נימשון New member 17/12/05 #47 ../images/Emo127.gif אחלה תמונה לא לטעמי אבל התמונה בהחלט ברורה ומי שאוהבת גברים בסגנון שלך בהחלט תקבל תמונה ברורה של מי עומד מולה.
../images/Emo127.gif אחלה תמונה לא לטעמי אבל התמונה בהחלט ברורה ומי שאוהבת גברים בסגנון שלך בהחלט תקבל תמונה ברורה של מי עומד מולה.
ט טוסטר מעופף New member 18/12/05 #60 ישר לסוכנות ../images/Emo70.gif הבוק בדרך עם חוזה שמן. איזה שילוב מנצח, שלך ושל הילדה. לו הייתי אישה, עכשיו הייתי חוטף אותך. (ממ. בעצם..לא יצאתי מהארון.. רק מהשידה)
ישר לסוכנות ../images/Emo70.gif הבוק בדרך עם חוזה שמן. איזה שילוב מנצח, שלך ושל הילדה. לו הייתי אישה, עכשיו הייתי חוטף אותך. (ממ. בעצם..לא יצאתי מהארון.. רק מהשידה)