אפשר חוות דעת

דרורk

New member
בישראל...מחמאות...

מתקשרות תמיד עם חשדות...

למה להיחשד? זה לא דבר רע לחזר...

להיפך... בכל מקרה אני כרגע פורש למקלחת ויציאה..מנסה לסיים את הסופ"ש בצורה טובה...גם ככה נראה לי שרשמתי מספיק שטויות ליום אחד.. ערב טוב לך ולכולם.

א' זה לא ניק זה באמת שמי

זה כמו הגר רק עם ה'בסוף ושלו זה כמו שלווה O.K וב' אין לי בעיה עם אף אחד ואני באמת נחמדה אתה רוצה המלצות ?

Jen74

New member
אני דווקא חושבת

שכל הכבוד לך על הישירות.
ולעניין עצמו
אם כל אחד ואחת יתנו חוות דעת כנה, תקבל מספר תשובות דומה למספר העונים/ות. אני למשל חושבת שיש יותר מדי אור על הפנים שלך ויכול להיות שבאור אחר היו רואים את העיניים שלך יותר ברור. לדעתי אתה חמוד (לא, אני לא אוהבת בלונדינים גבוהים תוצרת חו"ל)
אוהבת שבחור מחייך בתמונה ושאין לו משקפיים או כובע שמסתירים את העיניים הוא הפנים. אבל אי אפשר להתרשם מהתמונה הזאת איך אתה נראה כי לא יודעים אם אתה נמוך או גבוה, רזה או שמן, שרירי או מוצק או לא יודעת מה.

Jen74

New member
ממש לא תקפתי

אני רק מציינת שאני מחפשת בתמונה את הפנים של הבחור לפני הכל וכובע, במקרה כזה, יכול להפריע לראות את "התמונה השלמה". אם רצית להראות את הכובע, הרי שזה לא משנה מה יש מתחתיו, נכון? דרך אגב, לא רק שלא רואים את הפנים בתמונה שלך בגלל הכובע אלא גם הכובע חתוך ואי אפשר להתרשם ממנו. אבל אחרי הכל, לא אתה ביקשת חוות דעת אלא הבחור החדש

הוו, סוף סוף תגובה רצינית יותר

אמיתית ולא פוגעת... קצת כבוד לאחר, לא יזיק לאף אחד, מי שמלגלג על אחרים- סופו שילגלגו עליו.

נכון

אבל אולי הוא בסך הכל חיפש חוות דעת על מה שהוא פרסם ולא על מה שהוא לא פרסם?הגם אי אפשר לדעת אם יש לו חוש הומור/אם הוא קמצן/אם הוא טוב במיטה/ואם הוא ספונטני ורגיש. מוזר לראות שרשור כזה ארוך שבו כמעט אף אחד לא ענה על שאלה כל כך פשוטה.. זה רק מוכיח כמה אנחנו מחפשים סיבוכים במקום לראות הכי פשוט..

למעלה