אפשר המלצה לתיק?

lior1235

New member
אפשר המלצה לתיק?

עבר כבר הרבה זמן מאז שקניתי תיק טיולים אז אני די לא מעודכן במה טוב ומה לא. אפשר לקבל הצעות לתיק _לפחות 65+ ליטר_ . עד 1400 ש``ח, כמובן גם פחות מזה יתקבל בשמחה :) התיק הולך לשמש בעיקר לטיולים של שבוע (לא יותר). יש הצעות?

assael10

New member
אני מאד אוהב את הקרימור

דגם יגואר, אבל מאד חשוב שהוא יתאים לך גם מבחינת מידות, ורק ע"י מדידה של התרמיל מבחינת מערכת הגב שלו והמשקלים תוכל להגיע למסקנה איזה תרמיל עדיף לך, מצרף לך פרטים מתוך החנות הוירטואלית של למטייל, לא בשביל לקנות אלא בשביל להתרשם מהדגמים, ממליץ מאד בכל מקרה לעשות את הקניה בחנות כלשהי ולהתייעץ עם המוכרים (במידה ואכן הם מביני עניין - לצערי במספר חנויות ציוד אחרות הידע של המוכרים לא מספיק). המשעשע שהוא עולה 1399 ש"ח שזה עד 1400...התקציב שלך... מומלץ לראות דגמים אחרים של אותה חברה (קרימור) בהתאם לגודל הגוף שלך ולדרישות

sela v

New member
איך אפשר לבדוק ידע

של מוכר בחנות? אם הוא יודע להתאים לך ציוד מתאים ממה שיש לו בחנות? מכיר גם מעבר לכך? נסע לטיול אחד של כמה חודשים?

assael10

New member
למעשה ידע זה דבר שכן אפשר לבדוק

ודווקא לא מאלו שטיילו כמה חודשים אם כי גם להם יש את הנסיון שלהם, אני מכיר כמה אנשים שיכולים ללמד באוניברסיטה איך אפשר להתאים ציוד וכל התמחותם היא בנושאי ציוד. קח לשם דוגמא, אנחנו מחפשים עובדים לתחום הסקי, בתור אחד שרואה את הקורות חיים שמגיעים אלינו למשרדים - מגיעים מאות (לפחות בחודש האחרון ובלי להגזים), מתוכם התקבלו 2-3 אנשים, ואף אחד מהם לא בפרוטקציה אלא בגלל מומחיות שלהם כאנשים שעושים סקי שנים, חלקם מדריכי סקי עם הסמכות וכו'. נכון להיום הממוצע קבלה לעובד חנות בלמטייל עומד על 1 מכל 100 בקשות אלא אם כן זה כאמור לתחום ספציפי, ואם אנשים מחזיקים מעמד ממוצע של שנה ברוב העבודות בשוק, אתה יכול לראות לא מעט אנשים בחברה אצלנו שעובדים שנתיים - שלוש ואף יותר וכמובן מתקדמים בהתאם. אז לסיכום, כן, אפשר לבדוק ידע, והכשרות של יבואני הציוד למשל היא דרך לא רעה ללמוד ידע כזה.

sela v

New member
אני לא מכיר את תחום הסקי

ולכן לא אתייחס אליו. אני לא מכיר את התנאי הקבלה בין חנויות הציוד (נשמח אם תספר לנו מה הם הקריטריונים בלמטייל) השונות בארץ, ולא חושב שבכלל אפשר דבר כזה לרשום באינטרנט, כי אני מאמין שאפילו באותה חברה יש שוני בתנאי הקבלה אם X יקבל או Y יקבל. האם בנושא התרמילאות מחפשים מוכר טוב? מישהו שטייל הרבה? לא חושב שיש מישהו שיצר ציוד בעצמו או עבד במחקר של יצור בדים וחומרים לציוד. כי למשל בניגוד לסקי או טיפוס אין מדריך לתרמילאות. קניתי ציוד בלמטייל וראיתי שגם בלמטייל יש מוכרים ששואלים שאלה צריכים לקרה לאחראי, כי הם לא יודעים לענות. ועוד דבר שעלה בדיונים פה בנוגע למטייל, שבניגוד לעבר אין למוכרים זמן להשקיע בקונה, והם ינסו למכור כמה שיותר מהר את הציוד בלי להתאים אותו אישית ולהסביר על הציוד. לגבי הכשרת היבואן, לפי מה שזה נשמע היבואן יכשיר גם עובדים בחנויות אחרות. ונשמע גם שהכשרת יבואן זה יותר להכרת הציוד שאותו יבואן מוכר. במגזין הבריטי Trail עשו בזמנו סקר על השירות בחנויות בבריטניה. אני מוכן להביא את הדברים שהם בדקו לפורום אם יש עניין בכך. ודבר אחרון הסתכלתי בדף העבודות בחנות באנגליה. מעניין להציץ שם לגבי תנאי הקבלה.

assael10

New member
למעשה

אני לא יכול לפרט את דרך ההכשרה של כל מוכר בחנות מהטעמים המובנים של שמירה על סודיות, אבל, יש לנו ואני גאה להגיד ביקורת איכות מאד גבוהה, יש לנו הדרכות אישיות לכל עובד ועובד גם בתחום המכירות, דבר המתבצע כל תקופה ולא בהכרח רק לפני הקבלה לעבודה, אני לא יודע מה קורה בחנויות אחרות, אבל כאמור רבים מהעובדים אצלנו נשארים שנים ארוכות - מה שבסופו של דבר מוביל לניסיון. לגבי הטענה של "אין זמן להשקיע", אם זה קרה לך אישית אז אשמח לדעת כדי להעביר את הביקורת הלאה, לא מבחינת שמות אלא מבחינת ייעול ושיפור השירות, במידה וזה "שמועה" גם עם זה לומדים להתמודד. לגבי הכשרה של היבואן, נכון להיום רוב היבואנים עובדים היום עם למטייל, מבחינת חנויות ציוד בארץ יש ללמטייל את המגוון הגדול ביותר ולפיכך יש גם גב לקנייה. בכל מקרה, אני לא בא למכור את למטייל וכמה שטוב לקנות דווקא שם, אבל לגבי הטענה שלך שאולי כדאי לקנות בחו"ל אני לא מסכים, גם מבחינת אחריות על הציוד שאתה כן יכול לקבל בחנויות בארץ (גם ברשתות אחרות מלבד למטייל אני מניח) מה שלא תקבל בחו"ל אם אתה לא גר שם... וכמו כן, לצאת עם ציוד מהארץ ואז להתאים אותו לתרמיל נשמע לי הפוך מלצאת עם תרמיל ואז להתאים לו ציוד... עמית

lior1235

New member
כן בדקתי...

בדקתי את הדגם הזה, אני אישית חשבתי על זה יותר: http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/833295.html ( אני מטר תשעים, אז נראה שהדגם הזה יותר מתאים לי ) הסתכלתי גם על התיק הזה: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/lametayel/product.asp?pf_id=OH809685 ההבדל הוא במערכת גב, האם אני באמת ארגיש את ההבדל ? כי קראתי ולא מצאתי כל כך הרבה הבדלים בין המערכות. ואלה שתי תיקים שהמליצו לי עליהם, יש ניסיון כלשהו איתם? http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/581403.html http://shop.lametayel.com/cgi-bin/lametayel/91339.html sela v - אני לא רוצה שהתיק יותאם רק לי, אני כנראה היחידי שהולך להשתמש בו, אבל אף פעם אי אפשר לדעת אם חבר\אח ירצה\יצטרך תיק :)

sela v

New member
במחיר כזה

נדמה לי אפשר לקנות תיק של שממית, שאז אדם יכול להתאים לך את התיק אישית.

מסתומרת???

תיק בהתאמה אישית?!?! לא הבנתי למה אתה מתכוון, זה סתם תיק שכיוונו את המערכות גב או תיק תפור במיוחד בשבילך בהזמנה אישית?!

sela v

New member
תיק תפור בהתאמה אישית

וחוץ יש עוד הרבה תיקים חוץ מהתיק של קרימור. לא בטוח שיש מיליון דגמים שמגיעים לארץ, אבל אם אתה מטייל בעולם אפשר לחפש גם תיקים בחו"ל.

למעלה