למעשה
אני לא יכול לפרט את דרך ההכשרה של כל מוכר בחנות מהטעמים המובנים של שמירה על סודיות, אבל, יש לנו ואני גאה להגיד ביקורת איכות מאד גבוהה, יש לנו הדרכות אישיות לכל עובד ועובד גם בתחום המכירות, דבר המתבצע כל תקופה ולא בהכרח רק לפני הקבלה לעבודה, אני לא יודע מה קורה בחנויות אחרות, אבל כאמור רבים מהעובדים אצלנו נשארים שנים ארוכות - מה שבסופו של דבר מוביל לניסיון. לגבי הטענה של "אין זמן להשקיע", אם זה קרה לך אישית אז אשמח לדעת כדי להעביר את הביקורת הלאה, לא מבחינת שמות אלא מבחינת ייעול ושיפור השירות, במידה וזה "שמועה" גם עם זה לומדים להתמודד. לגבי הכשרה של היבואן, נכון להיום רוב היבואנים עובדים היום עם למטייל, מבחינת חנויות ציוד בארץ יש ללמטייל את המגוון הגדול ביותר ולפיכך יש גם גב לקנייה. בכל מקרה, אני לא בא למכור את למטייל וכמה שטוב לקנות דווקא שם, אבל לגבי הטענה שלך שאולי כדאי לקנות בחו"ל אני לא מסכים, גם מבחינת אחריות על הציוד שאתה כן יכול לקבל בחנויות בארץ (גם ברשתות אחרות מלבד למטייל אני מניח) מה שלא תקבל בחו"ל אם אתה לא גר שם... וכמו כן, לצאת עם ציוד מהארץ ואז להתאים אותו לתרמיל נשמע לי הפוך מלצאת עם תרמיל ואז להתאים לו ציוד... עמית