little m ../images/Emo141.gif
תודה על תשובתך. תראי , יש שתי דרכים , (תמיד יש יותר ... אבל לצורך ההודעה הזו בואי נאמר שיש 2 OK ?) 1. שתנסי להסביר לעצמך ולנו מה לדעתך הביא אותך דווקא במערכת היחסים הזו למצב בו את לא חווה אורגזמות. 2. שאני אמליץ לך על ספר בכל מקרה ... שאת תשיגי את הספר ותגיעי לאורגזמות! ויותר לא תכתבי כאן . האפשרות השלישית היא שאת תמשיכי לכתוב כאן ותהפכי לחברה בפורום המגניב שלנו , אבל אני לא יכולה להכריח אפח'ד , רק לברך את כל מי שכותב. שם הספר: 'לעצמך - מיניות האישה ' / לוני גרפילד ברבך אני מצטטת את הדברים הכתובים בחלק האחורי של הספר. למרות מה שנקרא "המהפכה המינית" , אי- היכולת להגיע לאורגזמה היא עדיין הבעיה השכיחה ביותר שעליו מתלוננות נשים. אבל - אומרת ד"ר לוני ברבך - כל אישה יכולה! בספר זה , המבוסס על מה שנלמד בקבוצות טיפוליות של נשים "טרום אורגזמיות" ,ניתנים הסברים , תאורי מקרים ותרגילים פשוטים וברורים , שבעזרתם יכולה כל אישה , בכל גיל ומכל רקע חינוכי , לבנות מחדש את מערכת יחסי המין שלה ולחוות הנאות גופניות ורגשיות עמוקות. "ספר ממדרגה ראשונה , וראוי שיקראוהו לא רק הנשים שלהן הוא מיועד , אלא גם בני -זוגן ... הוא מוביל את האישה צעד- צעד בעודה מגלה מחדש את התחושובת המיניות המענגות , שנשללו ממנה בילדותה על-ידי עונשים או בושה..." מארי ס. קלדרון , מנהלת מכון למחקר מיני. ד"ר לוני ברבך , חלוצה בתחום התראפיה המינית , עובדת כפסיכולוגית וכיועצת לענייני- מין בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת קליפורניה בסאן-פרנסיסקו. את יותר ממוזמנת להישאר איתנו בפורום ולחלוק עימנו כל דבר שאת רוצה. להתראות QT