אפשר דקה?!

qt1

New member
jam * ,בת כמה את?

מערכות יחסים בעבר? בהווה? ........ בואי ננסה? ליל מנוחה QT

מאי 20

New member
תראי...

אצל כל אחד זה די שונה (הדרך והזמן להגיע לאורגזמה) אני חושבת שזה הרבה תלוי בפרטנר ואצלך בראש . תנסי להיות יותר פתוחה לנסות דברים ולזרום עם מה שאת מרגישה ורוצה .

little m

New member
אוקיי..

אני בת 19, ומערכות יחסים אחרות, לא הכי רלוונטיות כי איתו < במערכת היחסים הנוכחית> זה התחיל. האמת היא שבהתחלה זה לא היה ככה, אבל מהר מאוד זה השתנה.

מאי 20

New member
אפשר דקה?!

היי אני בת 20 ויש לי חבר כבר שנה+ הבעיה שלי היא שתמיד אני גומרת קודם ואז אין לי כח או חשק להמשיך ואת האי סיפוק של חבר שלי אפשר לראות בעניים מה עושים?

qt1

New member
little m ../images/Emo141.gif

תודה על תשובתך. תראי , יש שתי דרכים , (תמיד יש יותר ... אבל לצורך ההודעה הזו בואי נאמר שיש 2 OK ?) 1. שתנסי להסביר לעצמך ולנו מה לדעתך הביא אותך דווקא במערכת היחסים הזו למצב בו את לא חווה אורגזמות. 2. שאני אמליץ לך על ספר בכל מקרה ... שאת תשיגי את הספר ותגיעי לאורגזמות! ויותר לא תכתבי כאן . האפשרות השלישית היא שאת תמשיכי לכתוב כאן ותהפכי לחברה בפורום המגניב שלנו , אבל אני לא יכולה להכריח אפח'ד , רק לברך את כל מי שכותב. שם הספר: 'לעצמך - מיניות האישה ' / לוני גרפילד ברבך אני מצטטת את הדברים הכתובים בחלק האחורי של הספר. למרות מה שנקרא "המהפכה המינית" , אי- היכולת להגיע לאורגזמה היא עדיין הבעיה השכיחה ביותר שעליו מתלוננות נשים. אבל - אומרת ד"ר לוני ברבך - כל אישה יכולה! בספר זה , המבוסס על מה שנלמד בקבוצות טיפוליות של נשים "טרום אורגזמיות" ,ניתנים הסברים , תאורי מקרים ותרגילים פשוטים וברורים , שבעזרתם יכולה כל אישה , בכל גיל ומכל רקע חינוכי , לבנות מחדש את מערכת יחסי המין שלה ולחוות הנאות גופניות ורגשיות עמוקות. "ספר ממדרגה ראשונה , וראוי שיקראוהו לא רק הנשים שלהן הוא מיועד , אלא גם בני -זוגן ... הוא מוביל את האישה צעד- צעד בעודה מגלה מחדש את התחושובת המיניות המענגות , שנשללו ממנה בילדותה על-ידי עונשים או בושה..." מארי ס. קלדרון , מנהלת מכון למחקר מיני. ד"ר לוני ברבך , חלוצה בתחום התראפיה המינית , עובדת כפסיכולוגית וכיועצת לענייני- מין בבית הספר לרפואה של אוניברסיטת קליפורניה בסאן-פרנסיסקו. את יותר ממוזמנת להישאר איתנו בפורום ולחלוק עימנו כל דבר שאת רוצה. להתראות QT

qt1

New member
איזה כייף לך ../images/Emo141.gif

בד"כ המצב הפוך! הרווחת בגדול...... מה דעתך לגוון מדי פעם לתת לו לגמור ואח"כ לעצמך? הוא אומר לך שזה שאת מגיעה לסיפוק לפניו גורם לו לחוסר סיפוק? דיברתם על זה? מוזר לי שאת לא ממשיכה לעוד אורגזמות , למה לא בעצם? תחגגי , מה עוצר מבעדך מלהמשיך? הרי אנחנו לא חייבות להפסיק אחרי אורגזמה אחת , את בוודאי יודעת.!? QT

מאי 20

New member
תודה

תודה על העידוד אבל האמת היא שלא ממש דיברנו על זה אני תמיד מתרצת את הגמירה המוקדמת בעייפות או חוסר עניין לא הכי נוח לי עם זה שאני משקרת... איך אפשר להאריך את העניין?!

qt1

New member
היי מאי 20 ../images/Emo24.gif

את מתכוונת בדברים שאת כותבת לכך שאת בעצם בכלל לא מגיעה לאורגזמה אלא רק אומרת לו שאת כן? כלומר את משקרת לו? תתקני אותי אם אני לא מבינה בבקשה , הלכתי לאיבוד בשתי השורות שכתבת
את איזה עניין איך אפשר להאריך? את האורגזמה? התבלבלתי קשות
תכתבי בבקשה כמה שיותר , אני אשמח / כולנו נשמח לעזור ,אבל אפשר יותר מ 2 שורות פליז? ממתינים...........
QT

מאי 20

New member
התכוונתי...

התכוונתי איך אני יוכל להאריך את האקט מבלי לגמור קודם . אני משקרת לו שהתעייפתי ולא שיתפתי אותו באמת שבעצם אני גומרת הרבה לפניו

qt1

New member
בשביל מה לשקר../images/Emo35.gif

לא יודעת שלשקר יש רגלים?
(חוץ מהשיר של השרוף
) עכשיו ברצינות... אני לא יודעת אם את גומרת כתוצאה מחדירה ,אם כן , אז יש כאן מצב אעפס מסובך כי את הרי צריכה את הזיקפה שלו בשביל ה ביג O שלך! אם המצב הוא לא כזה שאת צריכה את הזיקפה שלו אלא מגיעה בדרכים אחרות ל ביג O שלך , אז אין בעיה. אם את גומרת בעזרת הזיקפה שלו , אני מקפיצה את השאלה שלך למנהל הפורום כי אני לא יודעת מה לענות לך. אם בדרכים שלא מצריכות זיקפה , אני מציעה לך פשוט להביא אותו לאורגזמה ראשון ואז לתת לו לענג אותך עד הביג O שלך. חבל שאת מתעייפת , את יכולה לתקתק אורגזמות חופשי. נו... לפחות ניסיתי
LOL QT

מאי 20

New member
אל תתבלבלי...

יש לו זיקפה (תמיד) אבל יש הבדל בין זיקפה לאורגזמה. השאלה שלי היא פשוטה... ברגע שזוג עושה אהבה ואחד מהם שבמקרה הזה זו אני גומר הרבה לפני מה עושים? אם זה היה סתם סטוץ אז סבבה לי הגעתי לסיפוק אין טוב מזה אבל הבעיה כאן שאנחנו חברים קצת יותר משנה ואוהבים וכל זה אבל זה מבאס שהוא נהנה אך לא מצליח לגמור ולי אין כח להמשיך אחרי שגמרתי כל מה שאני רוצה אחרי זה סיגריה ולישון

qt1

New member
../images/Emo36.gif לא יודעת מה לומר לך , עידן??

זו שאלה מצויינת לעידן,מנהל הפורום . הוא סקסולוג ...בין שאר עיסוקיו... בהצלחה וסליחה על שאין לי את הידע לעזור לך. ליל מנוחה QT

עד כמה שהבנתי...

את מגיעה לאורגזמה לפני חברך....אם אשליך מהמצב ההפוך, שבד"כ קורה שהגבר גומר לפני האישה, הייתי מייעץ לכם לקייםיחסי מין לא ממוקדים לאורגזמה שלך. רוצה לומר ...בואו תתמקדו קודם בו...יקבל הבחור את שלו ....ואז את, סיגריה ו.... כמובן שלא חייבים להכנס לשבלונה הזו אבל זה עדיף על מה שאת מתארת כרגע!! עידן

למעלה