אפשר גם שאלת מידות?

littlerunaway

New member
אפשר גם שאלת מידות?

אני חושקת בנעליים האלה : http://www.endless.com/J-41-Womens-...ge=cart&refURL=/shoppingCart&asins=B0059AE08Y
אבל אני לא כל כך מצליחה להחליט על המידה. מצד אחד 38 זה המידה הסטנדרטית שלי, מצד שני על 2 זוגות נעלי ספורט שיש לי רשום 6.5 (מידה אמריקאית), ו-235 (מידה יפנית אם אני לא טועה שמתייחסת לאורך כף הרגל בסנטימטרים, בדרום קוריאה הייתי קונה 235-240). אז איזו מידה אני אמורה לקחת? 3 המידות שלי מתייחסות למידה אחרת בטבלת מידות שלהם באתר.

efrato1

New member
הצגת כאן ממש סוגיה מורכבת!

מעולם לא הזמנתי מהאתר, אבל מימין למידה יש לחצן how it fits, שפותח טבלה שכוללת גם את המידה של הסוליה בסנטימטרים!

ממליצה לך על 2 דברים:
1. תמדדי את אורך כף הרגל כשאת מניחה עליה משקל (כלומר אורך בעמידה ולא בישיבה) ותתאימי מידה.
2. תמדדי את אחת מנעלי הספורט שברשותך (חלק פנימי).

בהצלחה!

קחי בחשבון שלפעמים נעלי ספורט

מצוינות במידות גברים
ואת צריכה לוודא שהמידות אכן של נשים ולא גברים

למשל, אני מידה 40 בישראל
מידה 9 בארה"ב <או 8.5 לעיתים בחברות שהמידות שלהן נדיבות>
בנעלי אולסטאר אני מידה 6 גברים כי המידות שלהם תמיד במידות גברים
וכן, בחלק מנעלי הספורט

<אני גרה בארה"ב>

Bacio

New member
זו אכן בעיה ידועה באתר הזה

אני עדיין לא פתרתי אותה.

אם מדובר על נעליים בסגנון שכזה, כדאי אולי ללכת על מידה של נעליים בסגנון דומה שיש לך בבית (ספורט, סניקרס וכו').

אופציה נוספת, היא לחפש את אתר הבית של המותג (במידה וקיים), ולפעמים יש שם מידות קצת יותר מדוייקות.

(הערה שקצת לא רלוונטית כאן: אם יש reviews, הייתי מתייחסת אליהן, מכיוון והן בד"כ נותנות קנה מידה הרבה יותר מדוייק למידה בפועל של הנעליים).

וטיפ קטן (במידה ועדיין לא הזמנת מהם): המשלוח הוא מהיר דרך DHL, כך שהנעליים אצלך תוך 4 ימים ממועד ההזמנה. מכיוון ולא פשוט לשנות כתובת משלוח במידה וצריך (השליח מגיע בשעות היום בד"כ, ושינוי כתובת דורש פקס + צילום ת"ז, אם זכרוני לא בוגד בי), כדאי או להזמין בשני (כך שהמשלוח מגיע בשישי), או לשים את הכתובת הרלוונטית לאותו יום.

littlerunaway

New member
אני חייבת לשאול משהו לגבי עיניין השליחים

לא ספציפית לאתר הזה אלא בכלל. יצא לי כמה פעמים להזמין משהו שהגיע עם שליח וכל פעם הם מתקשרים כשהם כבר אצלי בבית או 5 דקות לפני. אני לא מבינה את ההיגיון, אני לא יושבת בבית מרגע ההזמנה ומחכה שהם יגיעו וגם לא תמיד יש מישהו בבית במקומי. למה הם לא מתקשרים לפני כדי להודיע מראש או לתאם מתי הם מגיעים?

Bacio

New member
אכן לא ברור

אני חייבת לציין לטובה את השליחים של S-wear, שבאופן כמעט קבוע מביאים לי ללא שום טרוניות את המשלוחים לאוניברסיטה, אפילו שעל השקית יש את הכתובת בבית.

littlerunaway

New member
עוד לא יצא לי להזמין

בדיוק בגלל העיניין של מידות הנעליים אבל הוא אתר מאוד מוכר ואם תעשי חיפוש פה בפורום תתקלי בו בטוח. לפי מה שידוע לי המשלוח הוא 10$, אולי בתוך ארה"ב הוא חינם.

Bacio

New member
המשלוח לא חינם לחו"ל

אם את בארה"ב, המשלוח וההחזרות חינם.
אם את מחוץ לארה"ב, המשלוח הוא 10$ עד 100$, ואז 5$ למדינות מסויימות (לא ישראל כמובן), ומ- 125$ המשלוח חינם לכל מקום.
זה שינוי במדיניות מהחודשיים האחרונים.

Bacio

New member
ועוד משהו: אני הזמנתי משם

כבר פעמיים, ואני הייתי מאוד מרוצה מהמחירים, השילוח, המוצרים, וגם מההחזרות.

למעלה