אפשר גם לקטר פה? חדשה ...

talush2005

New member
אפשר גם לקטר פה? חדשה ...

כבר תקופה מסוימת שלא טוב לי... איבדתי חבר ראשון שהיה אהבה אמיתי ראשון אחריי שנה ו4 מדהימים של קשר זה פשוט כבר לא עבד יותר. היה לו קבוצה די גדולה של אנשים שהיתי כל הזמן איתם ועכשיו אבדתי גם אותם כי אני לא רוצה לראות אותו יותר אי פעם זה לא נגמר יפה כל כך וזה חברים שלו אז הוא שם תמיד ביציאות.... חברות שלי יש לי 4 5 חברים טובים שלי שאני בקשר טוב איתם שלא קשורים לאקס אבל הם אף פעם לא יוצאות הם קשות מאד ואין אף פעם אוטו או שכל אחת עם חברות מהצבא או לא יודעת מה יוצא פעם בהרבה זמן שנפגשים איתם...רע לי אני מרגישה כל כך לבד כמו שבחיים לא הרגשתי תמיד היה לי איזה קבוצה .חברות מהצבא לא גרות באיזור בכלל וגם כל אחת עם חברים שלה... התחלתי השבוע אוניברסיטה ויש כל כך הרבה אנשים שם שאני לא יודעת איך להכיר כן הכרתי איזה 2 3 אנשים שהיתי איתם אבל לא גרים באיזור שלי כל כך וגם אם כן זה פשוט נראה כרגע לפחות בלתי אפשרי להכיר שם חברים אימיתים שאפשר גם לצאת איתם וזה ... היה לי כל כך טוב בשנה ומשהו האחרונה שהינו ביחד והיה לי חיי חברה ופתאום ברגע אחד כאילו אבדתי הכל ....זה רע להרגיש ככה זה רע להיות תלויה רק בקשר ....אני יודעת את זה... מעבר לזה אני בן אדם שלוקח הכל קשה ונפגע מהכל ומפחדת מהרבה דברים שמגבילים אותי כמו נהיגה אני מפחדת ושונאת לנהוג והרבה פעמים אני לא יכולה לקחת את האוטו ולהגיד לחברות שלי בואו ניצא יש לי אוטו כי אני פשוט שונאת אני נוהגת רק שאין ברירה בערך ....הכל קשה ...באמצע שבוע עכשיו בעיקר אני עסוקה בעבודה ולימודים אז אין לי זמן לחשוב על זה אני עיפה בסוף היום אבל בסופש אני מרגישה כמה אני לבד וכמה קשה לי .... אולי אני פשוט רציכה להתרגל ללהיות לבד ולהבין שככה זה ויש תקופות כאלה בחיים? אבל אני לא רוצה להבין את זה...

talush2005

New member
סליחה על הטעויות רשמתי מהר ממש

איבדתי חבר ראשון שהיה אהבה אמיתית ראשונה ***************

לנושנוש

New member
על רגל אחת, אין לך ברירהאלה להבין..........

שיש כל מיני תקופות בחיים וגם זאת תקופה. מצד שני אוניברסיטה זה המקום להכיר חברים. נצלי את אפשרות בצורה מקסימלית. תמי לזה כמה שבועות/חודש, חודשיים.

שירשולי

New member
ברוכה הבאה...

אני מאמינה שתוכלי למצוא את הסביבה שמתאימה לך, ואת החברים שכייף לך איתם יש הרבה מקומות להכיר אנשים חדשים,תנסי...

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo20.gif

מתנצלת שלא עניתי עד כה, היה לי יום עמוס מאוד אתמול והגעתי לפורום רק לשנייה. בכל מקרה, את מתחילה עכשיו תקופה לא קלה, תקופה של לימודים, שהיא קשה פיזית ונפשית. ובנוסף-גם הפרידה. הלימודים זאת הזדמנות מצוינת להכיר אנשים חדשים, לנסות ולהעז כי ביננו, הם לא ממש מכירים אותך עדיין לפי העבר, אז אפשר לנסות להעיז, אולי לנסות להיות קצת אדם אחר-זורם יותר,חופשי יותר. אצלי ממרומי שנתיים אחרי סיום הלימודים-הייתי לגמרי בנאדם אחר לעומת קודם לכן, ממש לאט לאט בניתי את עצמי, שיניתי בעצמי דברים שלא אהבתי, למדתי להיות חופשייה וזורמת יותר.

talush2005

New member
תודה

אני יודעת על מה את מדברת בשנתיים בצבא הפכתי כםפ להרבהי ותר כזאת בעיקר שהתפקיד שלי הוא כזה שדרש להיות הרבה עם בנות ולא חזרתי כל יום הביתה ...לצערי זה לא עושה את זה פחות כואב כרגע וקשה ..הכל נראה כל כך גדול ומנוכר באוניברסיטה כרגע אבל אני מניהח שעם הזמן מכירים כולם רוצים להכיר כולם באים לבד..או הרבה לפחות ... יש בי חוסר בטחון באופי שלי שתמיד היה וכנראה גם תמיד יהיה שהשתפר המוווןןן בצבא אבל עדין לא לגמרי טוב וכנראה גם זה מה שמקשה עלי....אני מקווה שהזמן יעשה את שלו התחלות הם תמיד קשות ...

למעלה