אפשר גם לחוד חידה?

tofit

New member
רגע, אני לא מבינה

מה לא בסדר בזה?? מה רע במועדון תרבות?? הלוואי ואני הייתי יודעת לאפר כמוהו. הדיסק הראשון שאני קניתי היה של רוקסי מיוזיק אז מה זה אומר?

tofit

New member
אוי אני נורא מתרגשת,

רגע הכנתי כאן פתק קטן: אני רוצה להודות לכם חבר השופטים להורי היקרים שהביאוני עד הלום לבן זוגי שבלעדיו כל זה לא יכול היה לקרות ולכם, לכם קהל נכבד, שלא עזב אותי גם ברגעי הקשים.. See u next year in Jerusalem ןהפרחים לצה"ל

alpha80

New member
(מחיאות כפיים סוערות,

הקהל יוצא מגידרו...)

הדונס

New member
לגבי EMF

ראשית, הם לא ממש שנות השמונים (1989).. ובכל זאת הפירוש הרשמי הוא Epsom Mad Funkers למרות שההשערות היו על Ecstasy Mind Fuckers. מוזר, שהדבר שתמיד מזכיר לי אותם זו דווקא להקה אחרת (לפעמים האסוסיאציה החזקה ביותר לגבי שיר, הוא דווקא שיר אחר מאותה תקופה או אותה בחורה או אותו אוסף שהכנת על הקלטת). בכל אופן, למרות שאין קשר בין הלהקה או השירים אני רואה כאן הזדמנות לדחוף את אחד מהשירים האהובים עלי ביותר אז ועכשיו (לפעמים): the charlatans - the only one i know

turrican

New member
אורן נסחפת.. ../images/Emo2.gif

תשאיר כמה חידות לפעם הבאה.. אתה באמת מצפה ממישהו אחד שידע את כל הסיומות הללו? אני מודה שאני יודע בקושי 4 וגם זה אחרי מאמץ קשה..

אוי נראה

XTC - זה לא אמור להיות Extasy? HMV - His Master´s Voice ZTT - Zang Tang Tang או משהו כזה. ומה זה TAFKAP? (ראיתי את זה פעם בביקורת דיסק, ולקח לי המון זמן לגלות מי היה הצלוב)

הדונס

New member
למעשה

למעשה, עניתי על חידות קודמות כגון מה היה הקליפ הראשון בפתיחת שידורי MTV אירופה, מי היה עונד מכשיר שמיעה וגלדיולות לזכר מי.. וכו´ - אולם, טרם זכיתי להכרה הראויה וכל זה בגלל שהתקליט הראשון שקניתי בעצמי בכספי שלי ובבחירתי העצמאית שלי היה מועדון תרבות הראשון. לא ישכחו לי לעולם.

alpha80

New member
אז מה, זה לא כ"כ גרוע לעומתי

הראשון שלי היה "פסטיבל שירי ילדים מס´ 8 בביצוע הילדים". אבל.... שששש....... אל תספר לאף אחד אחרת ינדו אותי מהפורום.

אני יודעת! אני יודעת!

זה מתוך סרט משהו עם ברברלה babarella ודוראן דוראן זה שם של משהו.. רובוט או מישהי או... זו דמות כזאת. אני זוכרת!!!

alpha80

New member
חידה נוספת וקשה....

בינתיים שאתם וטופית מנסים לפתור את חידות ראשי התיבות של הלהקות וכו. איזה אמן בהסטוריית הפופ הקליט אלבום, הדפיס עותק אחד ממנו, מכר אותו במכירה פומבית בימבה ימבה כסף וגנז את ההקלטות? איך נקרא האלבום? מתי זה היה.....

ז´אן מישל ז´אר?

ואם כן, אז האלבום בטח נקרא "תפסתי פראייר עשיר שלא מבין במוזיקה"

alpha80

New member
כן.שומע . עבור.

צדקת!!! אכן - ג´אן מישל ז´אר. האלבום נקרא MUSIC FOR SUPERMARKETS הוא הוקלט והודפס בעותק אחד עם עטיפה אומנותית מהודרת, ונמכר במכירה פומבית במחיר עתק. ההקלטות נגנזו לאחר מכן, פרט לשני קטעים שהופיעו שנה לאחר מכן באוסף.

למעלה