אפשר גם לחוד חידה?
T tofit New member 22/8/02 #4 חן חן אבל אני לא בטוחה שהמנהל אישר את ההכתרה, וחוץ מזה בכלל לא היה טקס, וגם לא קיבלתי סרט כזה לבן עם זהבים בצד ולגבי החידה מהיכן לקוח שם הלהקה UB40 זה בטח קל
חן חן אבל אני לא בטוחה שהמנהל אישר את ההכתרה, וחוץ מזה בכלל לא היה טקס, וגם לא קיבלתי סרט כזה לבן עם זהבים בצד ולגבי החידה מהיכן לקוח שם הלהקה UB40 זה בטח קל
A alpha80 New member 22/8/02 #31 ../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif
A alpha80 New member 22/8/02 #5 כל זקני וחכמי הפורום משנסים מותניים מחדדים אוזניים משמנים גלגלי שיניים בראש והולכים ליצור את השירשור הגדול ביותר בתולדות הפורום הזה...
כל זקני וחכמי הפורום משנסים מותניים מחדדים אוזניים משמנים גלגלי שיניים בראש והולכים ליצור את השירשור הגדול ביותר בתולדות הפורום הזה...
A alpha80 New member 22/8/02 #13 יפה לך..... חלק ב´ של השאלה.. (שתדע גם את זה אם ידעת עד פה) מה המשמעות?...
A alpha80 New member 22/8/02 #16 רק אם תדעי גם מה זה OMD ELO PHD EMF SPK KLF BBE DDD ABC BEF HMV XTC ZTT
T tofit New member 22/8/02 #19 וואו, אני אתחיל ותעזרו לי omd=electro maneuvers in the dark elo=electro light orchestra hmv=her majesty voice זה מה שעולה לי בשלוף
וואו, אני אתחיל ותעזרו לי omd=electro maneuvers in the dark elo=electro light orchestra hmv=her majesty voice זה מה שעולה לי בשלוף
A alpha80 New member 22/8/02 #22 אה???????????????? איך OMD זה ELCTRO...... אם זה מתחיל ב "O".... נגיד שהתכוונת ל- ORCHESTRAL MANUEVRES IN THE DARK וקיבלת נקודה אחת. שנית - ELO = ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA השלישית נכונה. הלאה.... תמשיכי לשלוף...
אה???????????????? איך OMD זה ELCTRO...... אם זה מתחיל ב "O".... נגיד שהתכוונת ל- ORCHESTRAL MANUEVRES IN THE DARK וקיבלת נקודה אחת. שנית - ELO = ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA השלישית נכונה. הלאה.... תמשיכי לשלוף...
T tofit New member 22/8/02 #24 כן פשוט התבלבלתי ברור שאם זה מתחיל ב O זה לא יכול להיות electro רגע אני עוד חושבת xtc זה לא פשוט אקסטזי?? ויש גם את FYC
כן פשוט התבלבלתי ברור שאם זה מתחיל ב O זה לא יכול להיות electro רגע אני עוד חושבת xtc זה לא פשוט אקסטזי?? ויש גם את FYC
A alpha80 New member 22/8/02 #27 אני יודע... תיארתי לי... נכון, יש גם FYC ובטח עוד כמה ששכחתי לגבי XTC - לא יודע... זה ששאלתי לא אומר שאני יודע את כל התשובות....
אני יודע... תיארתי לי... נכון, יש גם FYC ובטח עוד כמה ששכחתי לגבי XTC - לא יודע... זה ששאלתי לא אומר שאני יודע את כל התשובות....