אפשר גם וגם וגם וגם?

45degrees

New member
כן. אבל לדעתי יש בעיה בדרישות...

הן לא מספיק ברורות. צריך להחליט אם רוצים "לגדול" עם האופנוע כסופרמוטו, או שלא. אם כן - עדיף מרא פלטפורמה יותר מתאימה לפעילות מגרש. אם לא - אין בעיה עם כלים מתונים. יש היום מבחר סופרים מסוגים שונים למכירה בשוק, במחירים לא רעים בכלל, כך שכדאי להחליט באופן מדויק על השימוש שהכלי עומד לעבור, משך הזמן שהרוכש צפוי להחזיק בו, ולפי זה להחליט מה לקנות. סה"כ - כל הסופרים למעט LC4 ללא גל איזון (הקיצוניים יותר) הם כלים נפלאים לכביש. ההבדלים הגדולים בין הכלים מגיעים כאשר נכנסים גם שיקולי מגרש או שטח לתמונה.

מיפלנצת

New member
מיקוד דרישות, אם לא היה ברור

תקציב נמוך, קניה ואחזקה. נוחות סבירה בכביש, בעיקר נסיעות קצרות, אבל יומיומיות. מכיוון שלא יהיה לי כסף לקניה והמרה, אז כלי לטעימה של השטח. לגבי יכולת במגרש- לא ממש שואף לאיים על שפיצר... (אין לי כסף להשתלת ביצי פלדה בכל מקרה) המטרה במגרש להינות ולשפר את רמת הרכיבה, לא להתחרות. יותר ממוקד? ותודה לכולם על התגובות (לפחות לא שאלתי ג'יאס או איאר...
)

45degrees

New member
אם כך - הכי טוב זה שתקנה

את אחד הכלים המוצעים כרגע למכירה: יש XT ל TYGGER יש KTM400 ל AVLOL ויש אני חושב גם XR650 אחד או שניים (DR XR?) תמצא כלי שעבר הסבה, שמתאים לתקציב שלך - הכי פשוט, והכי מתאים לדרישותיך.

Dr XR

New member
אני עדיין לא סגור על עניין המכירה

וגם אם אחליט שאני רוצה למכור, גלגלי ה"17 נשארים אצלי.

tygger

New member
קמצן...../images/Emo13.gif

מה קורה איש? יש מצב שאתה מכבד אותנו בנוכחותך מתישהו בשבועות הקרובים?

enigo

New member
של AVLOL זה לא SC?

אם כן, ממש לא מתאים לכביש. לדעתי שווה לכלול גם את ה-EGSE ברשימה, 400 או 620 לפי הטעם. סבירים בהחלט למרחקים שצויינו. מתלים טובים למגרש ולשטח ומנוע חזק. היתרון העיקרי על DRZ - מחיר רכישה. החסרון העיקרי - דורשים יותר תשומת לב.

tygger

New member
איך הSC מתאים לכביש?

לפי מיטב הבנתי הוא ממש לא מתאים...

TTמאניה

New member
כככיייי ההוווואאא ררררווועעעדדדדד

הוא יפרק לך את הסתימות בשיניים תניע תבין...

TTמאניה

New member
רכבתי רק פעמיים על הSXC והוא לא

נוראי, אבל הוא גם לא לכביש. בכל מקרה, לי הרעידות האלה מוגזמות לאורך זמן

שחרלרט

New member
אין מה להשוות אף KTMלאופנוע יפני

המבינת נוחות.כל אופנוע יפני,400,650(אני מיתכוון לדו"ש),אתה יודע מה אפילו WR,יהיה יותר נוח מKTM בנסיעות כביש.

enigo

New member
בטוח שחריקו?

כי אני מכיר כמה חברה על WR שמסרבים בתוקף לרכב על הכביש יותר מ-20 ק"מ בטענות של דיסקוסים נפרצים ונוזל עמוד שידרה רוטט. לעומת זאת, מכיר כמה חברה שחרשו/חורשים הרבה מאוד ק"מ על קטום, 400 ו-620, פשוט צריך לקחת את ה-EGSE, והבנתי שגם ה-EGS לא נורא, בערך ברמה של TT. לגבי ה-אופנוע של AVLOL, זכורות לי התלונות של הבעלים הקודם שלו לגבי מצב הצבירה של המוח שלו אחרי נסיעה מירושלים לפלמחים... לא לענין (אם כי אפשר להוסיף גל איזון שמשפר את המצב, אבל זה עדיין לא DR)

medwow

New member
יש לך EGS-E ? ניסית איתו נסיעות...

ארוכות באמת? איך הייתה החוויה? כשאני חושב על זה עם שלי אני נהיה

למעלה