אפשר או לא

the count

New member
אפשר או לא../images/Emo35.gif

היי, מה נשמע? אתמול סיימתי ספר ממש טוב ובספר מפסרים על כך שהגיבורים ערכו סיאנס כמעט מדי יום ביומו ובסיאנס ביקשו משאלות ושדברים רעים יקרו לאחרים.המשאלות שלהם התמלאו אבל אחד מהם קיבל דרך הסיאנס כוח(טלקינזיס)שאיתו במבט אחד דברים נשברים וכדומה... כמו כן, בסיאנס הוא גם שהגיבור השני לא יעזוב אותו(אהבה עמוקה) ואכן כך היה.... אז, זה אפשרי להשיג את אלו דרך סיאנס או לא? ד"א הספר נקרא "משחק המשאלות" מאת פטריק רדמונד, מומלץ ביותר!זהו הספר הטוב ביותר והמרתק ביותר שקראתי בחיים(וקראתי המון ספרים במהלך ה17 שנים שאני חי).

simba00

New member
קרא את האילומינטוס אין חיים אחרי זה

ולא נראה לי שאפשר אבל תלוי ממי אתה מבקש ואם זה באמת מי שאתה מבקש ממנו (ה"דבר" [יכול להיות הרבה דברים ואין ליכח לסלשים] שאיתו אתה מדבר יכול לשקר בקשר לזהותו...)

L e s t a t

New member
די לדחוף את האילומינטי

תעזוב אותם בשקט, כבר! חולה קונספירציות!

Pagra Baleben

New member
../images/Emo185.gif

אין מאמר על הסיאנס עדיין, נכון? אולי מישו שמבין בזה הרבה יכתוב מאמר שכולל את כל התשובות לכל השאלות שהיו כאן בזמן האחרון, ואם אפשר גם לקבץ את כל השאלות שהיו פה לשירשור אחד

simba00

New member
לסטאס את ממש רגיש לזה..

כל פעם שאני מזכיר אתה קופץ... אני לא חולה קונספירציות אני אובססיבי לגבי האילומינטוס...

the count

New member
לא הבנתם...

ההודעה הזו נועדה כדי ליצור דיון אינטיליגנטי ולא כשאלה "האם זה אפשרי או לא". כל אחד רשאי לדעותיו ולכן זו לא שאלה אלא מעוררת דיון....

למעלה