אאל"ט, רק רהט היא עיר, כלומר כל 6
היישובים האחרים שהוקמו לערבים בלבד הם בבחינת מועצות-מקומיות ברמה הפורמלית ויישובים קהילתיים בפועל, עליך לראות את הווילות. מדובר ביישובים בהם הוקצו חלקות-קרקע ל"בנה ביתך" לערבים בצורה גזענית עם חותמת של תיאודור אור (יש לו כנראה אובססיה להזכר כשופט הגרוע בתולדות ישראל). מעבר לכך, ישנו באחרונה תהליך של הכרה ממסדית ביישובים ערביים לערבים בלבד (שמוגדרים כך מעצם העובדה שלא הוקמו בכל הליך שקוף או מסודר כך שלא ניתנה שום אפשרות ליהודים להצטרף אליהם) כשהסנונית היא ביר אל-מכסור. טענויתך לגבי עיור ואורח-החיים הבדואי מגוחכות להפליא. יום אחד יאמרו לי שקורת-גג, מים וחשמל הם "זכויות-יסוד" במדינה, ולמחרת יאמרו לי שאסור היה לתת אותם לבדואים! בוא נודה על האמת, אורח-החיים הבדואי הקלאסי כולל מגורים במאהל וחיי-נדודים. יצא לי להכיר לא מעט בדואים ולא הכרתי אחד שמעדיף חיים אלו על-פני קורת-גג בבנייה מודרנית. כיום בסה"כ הבדואים מנסים להשיג ע"י מאבק אלים ובלתי-חוקי בעליל את הסכמת השלטונות לבניית עשרות יישובים קהילתיים/כפרי ווילות בשבילם, בתואנה המגוחכת שהקרקעות שלהם משום שנדדו עליהם לעתים ושהמדינה חייבת לתת להם קורת גג. מובן שכל זאת קשור הדוקות למקצוע הנפוץ בקרב הבדואים - קיצבאות הילדים, שקודם כל בעזרתן (ורק אח"כ ההברחות, סחר-הנשק, גביית-דמי החסות ועלוילת הבניה הבלתי-חוקית הנמוכות) הם מצליחים להקים את שיפעת הווילות שלהם. לי באופן אישי אין ספק שבסוגיית הבדואים המיעוטים הם אלה המתעמרים ברוב הדומם והמפוחד.