אפרופו פערי גילאים

אפרופו פערי גילאים

בוקר טוב לכולם וגם לkiki שכבר סיפרה על עצמה הבוקר דברים מרתקים. והבדיחה : עשיר בן שבעים מספר לחבירו שעומד להתחתן עם יפה בת 30 לשאלת חבירו מה עבדת עליה שאתה בן 50 עונה העשיר לא עבדתי עליה שאני בן 95

ושוב השאלה הקלאסית

למה כשהאישה בגיל בתו של הגבר החברה סובלנית ומקבלת וכשלהיפך מתעוררת מחלוקת? נשים רבות דוחות גברים צעירים יותר מחשש "מה יגידו" ומפספסות קשר שיכול היה להיות מרגש ומקסים (מדברת מניסיון) ...חבל

MARCKO POLO

New member
בהחלט חבל

ואני אומר שבכלל לא צריך להיות שבוי בקונספציה, לכן אני כאן!!! תפספסי שוב?

כי החברה שמרנית כלפי הנשים

החברה הרבה יותר ביקורתית שהיא שופטת את ההתנהגות של הנשים כמו גבר שמרבה לצאת עם נשים רבות זה נראה באור חיובי אשה שיש לה מחזרים רבים יסתכלו על זה בשלילה אותו דבר עם הפרש הגלאים בין הגבר לאשה יקבלו את הגבר הבוגר עם אפרוחים/פרגית צעירה ממנו בשנים רבות אבל אשה בוגרת המתרועעת עם גברים הצעירים ממנה לא תתקבל בברכה יוצאת דופן היא אידית פיאף , שתמיד ט]פחה גברים צעירים ממנה וזכתה בהמון אהבה וחעזרה להם בפרסום ובשירה כיום יש מגמה של גברים בשנות ה30 לחפש אשה בוגרת שבטוחה בנשיות שלה על פני חברות עם נשים צעירות בגילן הם מחפשים את הבגרות והשקט, את האשה שבוטחה בעצמה שתוביל אותם בקשר של גבר אשה

יפה דרשת נסיכה

אפילו בעידן המתירני שלנו, החברה עדיין ביקורתית כלפי הנשים עובדה שגורמת להן לאבד ביטחונן וגם להרגיש אשמות במעשיהן. בואי נוציא מהדיון את הסלבס .....

ben 911

New member
יש את הקטע של: "מה יגידו השכנים"../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

בהחלט קורה מצב שגבר צעיר מחזר אחר אישה. הכוונה, אישה בגיל אמו. זה מחמיא. זה יכול להיות כייף לא רגיל. זה נותן לה הרגשה שהיא עדיין עלמה צעירה. כל עוד הקשר בתחום הבינאישי ביניהם. לא כל כך נוח להסתובב עם דבר כזה שכולם חושבים "בטח הבן שלה". עד שהוא אוחז במותניה בחיבוק עורג.. ואז מתחילות הנשים מהצד למרפק את זה שלידן: "תראה, תראה." אז יש שיבואו ויאמרו: "שימרפקו, הו דה פאק שם קצוץ"? תלוי באישיות שלה. אם היא ליברלית מספיק. וואי נוט?

זה לא מחייב

אבל נשים נשואות שלא יכולות לבלות כפי שיכולות נשים פנויות יש קצת קנאה אבל יש פרגון בין נשים עצמאיות שמחוברות לנשיות שלהם, שבטוחות בנשיות שלהם זה ענין של החלטה , של אופי בקשר בין הנשים , אולי זה סוג הקשרים שנבנים כיום כין נשים עצמאיות

למעלה